НАЧАЛО Прессъобщения

CrediBULL бичи настроен към Bitcoin – Everlodge и Ethereum може да са най-добрите избори за ветераните инвеститори

ноември 10, 2023 16:08 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
CrediBULL бичи настроен към Bitcoin – Everlodge и Ethereum може да са най-добрите избори за ветераните инвеститори

Вижте докъде може да стигне скокът на Bitcoin, Ethereum и Everlodge през 2023 г. и каква възвръщаемост на инвестициите могат да очакват инвеститорите.

Предстоящото халвинг събитие на Bitcoin (BTC), изтласка хеш курса до нови висоти. Освен това Ethereum (ETH) също отбеляза покачване на стойността си и може да достигне нови висоти до края на 2023 г.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 


Everlodge (ELDG) наближава края на етап 6 от предварителната си продажба, а анализаторите прогнозират огромен ръст за криптовалутата при пускането ѝ на пазара. Днес ще разгледаме прогнози от анализатори за всяка от посочените криптовалути, за да видим колко далеч може да се покачат те.

Обобщение

  • Bitcoin може да достигне до $40,000
  • Ethereum ще се изкачи до $2,335.71 до края на 2023 г.
  • Everlodge може да скочи 30х при стартирането си

Присъединете се към предварителната продажба на Everlodge и спечелете луксозна почивка на Малдивите

Bitcoin (BTC) може да се изкачи до $40,000 до края на 2023 г.

Следващото халвинг събитие на Bitcoin (BTC) е насрочено за 2024 г. В момента възнаграждението за блок е 6.25 BTC на блок, а то ще доведе до намаляване на възнаграждението до 3.125 BTC. Целта на това събитие е да се контролира неговата инфлация. Напоследък курсът на криптовалутата Bitcoin отбеляза възход.

След първия в историята ден със скорост 500 EH/s на 15 септември, мрежата преживя подобен скок на 4 ноември, при 521 EH/s, и на 5 ноември, като достигна 514 EH/s.

Според водещия пазарен анализатор CrediBULL Crypto пазарните бикове са помогнали за поддържането на средния диапазон. В допълнение, анализаторът прогнозира, че ново пътуване към най-високата точка в историята може да не е твърде далеч.

Ethereum (ETH) може да се изкачи до максимална стойност от $2,335,71 до края на четвъртото тримесечие

Ethereum (ETH) също отбеляза ценови възход и в момента се трупа от инвеститори и търговци в световен мащаб. Обемът на търговията с Ethereum скочи със 160% през последните 24 часа, а през изминалата седмица стойността му се движеше от най-ниската точка от $1,797 до най-високата точка при нивото около $2,120. През последните 30 дни цената на Ethereum скочи с над 15% и сега анализаторите са оптимистично настроени за бъдещето му.

Освен това, от най-ниската си стойност за всички времена през 2015 г., цената на Ethereum се е повишила с над 433,855%. Според прогнозата за Ethereum, то криптовалутата може да нарасне до $2,335.71 до края на 2023 г.

Everlodge (ELDG) ще даде възможност за пасивен доход

Everlodge е предстоящ пазар на недвижими имоти, който ще даде възможност на всеки да получи достъп до пазара на стойност $280 трилиона, започвайки само със $100. Платформата има за цел да издава имоти като NFT, след което те се фракционират и разделят на по-малки части.

Например, ако даден имот е на стойност $6,000,000, той ще се раздели на 60,000 части на стойност $100 всяка.

Освен това, тъй като стойността на имота се повишава, и цената на всяко NFT също ще се увеличи. Също така всеки ще може да стейкне ELDG токена за пасивен доход или да участва в управлението. По време на Етап 6 той се търгува на цена от $0.023.

Предварителната продажба е завършена на 75.85%, а при стартирането ѝ анализаторите прогнозират покачване от 30 пъти.

За повече информация относно предварителната продажба на Everlodge (ELDG) посетете техния уебсайт тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Инвеститорите в Polygon (MATIC) купуват този конкурентен токен, който може да реализира 20 пъти повече печалби

Polygon (MATIC) завладя крипто света, предлагайки мащабируемо и рентабилно решение на проблема с претоварването на мрежата на Етериум.

декември 10, 2023 16:20 4 мин. четене

Цената нa токена на FTX се покачва с 230% за 30 дни, по-добре ли е да купите тази управлявана от общността борса?

Пазарът на криптовалути не спира да изненадва, като наскоро FTX (FTT) токените поскъпнаха с 230% за 30 дни.

декември 10, 2023 14:00 3 мин. четене

Лайткойн може да тръгне към $200 след халвинг събитието на Биткойн

Лайткойн се насочва към $200, докато халвинг събитието на Биткойн наближава, което може да е сигнал за потенциален растеж и повишена пазарна динамика.

декември 10, 2023 13:00 5 мин. четене

Cardano (ADA) или Retik Finance (RETIK): Кой може да има нужното да стане третият най-голям токен?

В света на криптовалутите битката за надмощие се простира отвъд класациите за пазарна капитализация и обеми на търговия. Това е битка за функционалност срещу хайп, за съдържание срещу спекулации.

декември 10, 2023 9:01 6 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.