НАЧАЛО Прессъобщения

ChatGPT прогнозира цената на Биткойн (BTC) – Tradecurve (TCRV) потенциално може да скочи със 100x

май 25, 2023 14:10 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ChatGPT прогнозира цената на Биткойн (BTC) – Tradecurve (TCRV) потенциално може да скочи със 100x

Биткойн (BTC) е една от най-известните криптовалути на пазара и много инвеститори винаги търсят начини да открият как може да се движи стойността му в бъдеще. 

Попитахме ChatGPT какво мисли за бъдещата стойност на тази криптовалута и как тя може да се сравни с Tradecurve (TCRV), новобранец, който в момента е на втори етап от публичната си предварителна продажба, но успя да създаде хайп около себе си. Нека разберем какво мисли ChatGPT. 

>>Регистрирайте се за предварителната продажба на Tradecurve<<

Резюме 

  • Биткойн (BTC) в низходящ тренд
  • ChatGPT прогноза за цената на Биткойн
  • Tradecurve (TCRV) продължава бързо да продава токени в етап на предварителна продажба

Биткойн (BTC) се търгува на червено

Като цяло Биткойн е преживявал и по-добри дни. Само през последния месец стойността му спадна с 1.5%, което се дължи на общите мечи настроения, които завладяха крипто пазара. 

Този низходящ тренд изглежда продължава, тъй като Биткойн се търгува на цена от $26,250 с пазарна капитализация от $508 милиарда, което представлява спад от 4% през последните 24 часа. 

Когато “общувате” с ChatGPT, инструментът ще ви уведоми, че прогнозирането на бъдещата стойност на Биткойн ще бъде много несигурно, тъй като многобройни фактори могат да й повлияят.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Чатботът заяви, че повишеното търсене може да доведе до повишаване на цената, ако Биткойн продължи да печели одобрение и признание сред хората и организациите. 

При разглеждане на ценовите прогнози на пазарните експерти Биткойн може да достигне стойност от $33,000 до края на 2023 г. Това все още е спад от 52% спрямо най-високата стойност на Биткойн за всички времена от $68,789. 

В крайна сметка Биткойн може да не бъде закупен от много инвеститори, тъй като сега е скъпоструваща криптовалута, а пазарната му капитализация от $508 милиарда означава, че може да не се стигне до значително повишаване на цената, ако не се появят нови, свежи пари. 

Поради тази причина инвеститорите сега търсят други начини за диверсификация на портфейлите си. 

Tradecurve (TCRV) – Предстояща платформа за търговия, която е любима на феновете 

Докато Биткойн се бори да реализира някакви значителни ценови движения, Tradecurve непрекъснато расте и вече скочи с 20% по време на предварителната си продажба. 

Един функционален (utility) Tradecurve (TCRV) токен ще ви струва само $0.012, но увеличението на цената може да бъде огромно. 

Този токен ще ви донесе достъп до ВИП статус, пасивен доход чрез стейкинг и различни отстъпки в Tradecurve, която ще бъде уникална хибридна платформа за търговия, в която потребители от цял свят могат да търгуват с множество класове активи (акции, суровини, форекс, криптовалути) с една сметка. 

Друга отличителна точка за Tradecurve е, че тя няма да изисква да преминавате през никакви процеси по опознаване на клиента (KYC) при регистрация, което означава напълно частна среда за търговия – нещо, което традиционните платформи като Robinhood и Crypto.com изискват. 

Не само това, Tradecurve ще бъде изградена върху блокчейна на Етериум, което означава, че потребителите могат да очакват бързо изпълнение на поръчките, намалени такси за търговия и пълен контрол върху активите, тъй като няма да има посредници от трети страни.В Tradecurve ще има и уникални функции, като например висок ливъридж, започващ от 500:1, защита от отрицателен баланс и “copy” трейдинг, при който потребителите могат да копират това, което правят ветераните трейдъри (срещу абонаментна такса).

Ако разгледаме пазарната капитализация на проекта, можем да видим, че тя в момента е на стойност $21.6 милиона, тъй като предлагането на токени възлиза на 1.8 милиарда токена, а цената е $0.012.

Ако сравним пазарната капитализация на Tradecurve с тази на Биткойн, която възлиза на $521 милиарда, можем да видим огромна разлика, което означава, че ще е много по-лесно за Tradecurve да достигне нови висоти с по-бързи темпове. 

Поради тази ниска пазарна капитализация изтъкнати пазарни анализатори предвиждат 50x увеличение на стойността на TCRV, когато предварителната продажба набере скорост и 100x скок, когато след стартирането си тя бъде регистрирана на Uniswap или друга изтъкната CEX. 

Ако искате да станете ранен инвеститор в този проект, което според някои хора може да бъде бъдеща световна борса и да се нареди между топ 3 подобни платформи, последвайте линковете по-долу, като при всяка покупка ще получите и 25% бонус за депозит. 

За повече информация относно предварителната продажба на Tradecurve вижте връзките по-долу:

Уебсайт: https://tradecurve.io/
Предварителна продажба: https://app.tradecurve.io/sign-up
Twitter: https://twitter.com/Tradecurveapp
Telegram: https://t.me/tradecurve_official


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Разглеждаме потенциала на Биткойн в коефициенти – ТАЗИ криптовалута е с коефициент 1.65 да скочи с 300%!

Феновете на спортните залози харесват коефициентите, защото предлагат ясна визия за това какви са шансовете едно събитие да се случи. И макар в крипто средите подобни неща да не са чак толкова ясни, то в тази статия решихме да ви покажем някои криптовалути, които могат да се развият доста добре при правилните обстоятелства.

юни 2, 2023 18:00 5 мин. четене

Avorak AI откри неактивен от 8 години Етериум портфейл, който премества огромни количества ETH

Avorak AI е уникална децентрализирана платформа, която използва изкуствен интелект (AI), за да предоставя прозрачни услуги с AI, използвани в различни сектори. Проектът има широк спектър от приложения, включително функциите за сигурност и алгоритмите за анализ.

юни 2, 2023 17:00 3 мин. четене

ChatGPT прогнозира цените на AIDoge и Tradecurve

Инвеститорите са склонни да проучват проекти с обещаващ ценови потенциал, тъй като крипто пазарът продължава да процъфтява. Две популярни опции са AiDoge (AI) и Tradecurve (TCRV), като сега TCRV е в етап на предварителна продажба.

юни 2, 2023 15:01 4 мин. четене

Крипто китовете раздвижват пазарите с транзакции за милиони долари

Напоследък на крипто пазара се наблюдава значително прехвърляне на средства, в което участват крипто търговци с дълбоки джобове.

юни 2, 2023 14:05 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.