НАЧАЛО Прессъобщения

ChatGPT направи тази ШОКИРАЩА ценова прогноза за 2023 г.

юни 6, 2023 17:50 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ChatGPT направи тази ШОКИРАЩА ценова прогноза за 2023 г.

ChatGPT е най-популярната тема в България през последния месец и макар да се появи в нашата страна една идея по-късно от САЩ, то със сигурност компаниите започват да следят изкуствения интелект и да правят своите нововъведения спрямо него.

Никой не иска да изпуска бъдещето, а в този ред на мисли мнозина крипто анализатори започнаха да задават въпроси относо потенциала на AI да предсказва успехите на нови криптовалути благодарение на сензационните аналитични умения на чатбота.

ChatGPT използва аналитични данни и може да предскаже какво ще се случи?

В опит да се предскаже каква ще е цената на Биткойн след няколко седмици ChatGPT не даде отговора, който се търсеше. Макар някои промптове да провокират отговор, то без достатъчно информация, няма как да се очаква най-популярният чатбот в света да даде правилен отговор.

ChatGPT е програмиран да не дава прогнози

ChatGPT е разработен с цел да предоставя информация, но не и конкретни прогнози за финансови активи или криптовалути. Създателите му са избрали този подход, за да избегнат предоставянето на неточни или потенциално заблуждаващи данни на потребителите.

Има няколко причини за това. Първо, криптовалутите са изключително волатилни и техните цени могат да се колебаят значително в краткосрочен план. Второ, прогнозирането на цената на активите във всякакви обстоятелства е сложно и подлежи на голяма степен на несигурност. Финансовите модели и анализите могат да предоставят известни насоки, но те никога не могат да бъдат 100% точни.

ChatGPT не е финансов съветник и не може да предоставя професионални финансови съвети. Затова от OpenAI се опитват да ограничат предоставянето на информация, която може да коства хиляди на инвеститорите.

ChatGPT не предсказва – а тогава кой може?

Крипто анализаторите играят ключова роля в крипто индустрията. Те се надяват да предвидят успеха на различни токени, като използват множество методи и ресурси.

Първо, те имат достъп до информация в реално време. Това включва последни данни за цени, търговски обеми, пазарна капитализация и други фактори. Тази информация може да им помогне да открият потенциални тенденции или промени в поведението на пазара, което може да бъде ценна информация при предвиждане на бъдещи движения на цената.

Второ, крипто анализаторите провеждат подробно проучване на данни и на екипа зад различни проекти. Те разглеждат детайлите на технологията, икономическия модел, партньорствата, състоянието на конкуренцията и много други фактори, за да формират прогноза за бъдещия успех на проекта.

На последно място, но не по значение, крипто анализаторите следят за общата динамика на крипто пазара. Те използват своето познание за разбиране на индустриалните тенденции и как те могат да повлияят на специфични токени. Въпреки това, важно е да се подчертае, че въпреки тези умения и усилия, предвиждането на пазарните движения остава сложна задача с висока степен на несигурност. Все пак много анализатори предсказаха, че тези две криптовалути може да прогресират много в бъдеще.

Wall Street Memes – абсолютният фаворит на меме инвеститорите

Wall Street Memes е меме криптовалута със силна подкрепа, включително над 500,000 последователи в Instagram и над 200,000 последователи в Twitter. Тази широка база от поддържници доказва на известността и популярността на марката, което може да доведе до потенциален успех на криптовалутата.

Основният токен на Wall Street Memes, $WSM, предлага интересен потенциал за инвеститорите. До момента са събрани над $4.4 милиона в предпродажбите на $WSM.

Сегашната цена на токена е $0.0274, но се предвижда в скоро време да скочи с до 500%, което може да предложи атрактивна възвръщаемост.

$WSM може да бъде закупен както с криптовалути като ETH и USDT, така и чрез кредитна карта, което го прави достъпен за широк спектър от инвеститори. Меме криптовалутите като $WSM могат да предложат уникален начин за разнообразяване на инвестиционния портфейл.

Не на последно място, Wall Street Memes не е просто криптовалута за инвестиция – тя е и активна общност от поддръжници, които гледат на участието в нея като на възможност за забавление и финансово усъвършенстване. 

yPredict – мъдрият избор

yPredict е крипто проект, който използва изкуствен интелект за точен анализ на данните. Това е “мъдрият избор“, особено ако не сте фен на меме криптовалутите. Със своята текуща цена от $0.09 за токен, yPredict е възможност за инвеститорите, които искат да разнообразят портфейла си с криптовалута, която разчита на технология и разум, а не на крипто тенденциите.

Проектът успя да събере над $2.1 милиона в предварителните продажби досега, което е сериозен успех. $YPRED, токенът на yPredict, е MATIC токен, което дава сигурност за стабилност и надеждност на проекта.

Един от основните акценти на yPredict е, че анализът на данни и изкуственият интелект са в сърцевината на всичко, което правят. Те не разчитат на спекулации или новини, които могат да бъдат неточни. Вместо това те се основават на исторически данни и научен модел, за да предсказват потенциалните движения на пазара.

Освен това, за разлика от някои други AI проекти като ChatGPT, при yPredict няма “цензура” на прогнозите. Компанията смята, че е важно инвеститорите да имат достъп до най-точната информация, без да бъде променена или модифицирана (OpenAI, очаквахме повече от вас).

ypredict_244

Заключение

ChatGPT определено е фаворит на мнозина. И макар изкуственият интелект да има огромен потенциал в предсказването на потенциала на крипто проектите, пословичната цензора на този чатбот ограничава възможностите. Хубава новина е, че не всичко е изкуствен интелект, а крипто инвеститорите откриха няколко наистина златни находки – Wall Street Memes е типичен пример за фаворит на общността. Ако все пак наистина търсите AI проект, който да ви помага с крипто прогнозите, можете да се доверите на yPredict, който се очаква да разтърси пазара много скоро.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Революционният VC Spectra (SPCT) привлича инвеститори, докато Avalanche (AVAX) и BNB търпят загуби

Експертите анализират три топ алткойна, VC Spectra (SPCT), Avalanche (AVAX) и BNB, в условията на мечи пазар. Прочетете, за да разберете кой може да е най-добрият избор за инвеститорите.

октомври 1, 2023 9:10 4 мин. четене

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 9:05 4 мин. четене

VeChain и Casper се надяват на отскок на пазара, докато инвеститорите се насочват към Shiba Budz

Крипто пазарът е изправен пред волатилност и несигурност, но има надежди за възстановяване. VeChain (VET) и Casper (CSPR), два известни проекта, се радват на оптимизъм от страна на инвеститорите.

септември 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.