НАЧАЛО Прессъобщения

ChatGPT направи прогноза за цената на Биткойн през септември, Bitcoin BSC чупи рекорди

септември 13, 2023 18:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ChatGPT направи прогноза за цената на Биткойн през септември, Bitcoin BSC чупи рекорди

Септември като цяло е лош месец за Биткойн и всички го знаят. Немалко инвеститори пък се допитват до ChatGPT да предскаже какво може да се случи с най-популярната криптовалута.

Може ли да стигне $30,000 скоро, или по-скоро ще се запъти към $20,000? Инвеститорите с право са притеснени.

Но докато $BTC очевидно не се справя както трябва, то Bitcoin BSC препуска в своята предварителна продажба.

Bitcoin BSC става любимец на родните крипто инвеститори, докато “оригиналният” Bitcoin отстъпва позиции

Докато някои анализатори мислят “тънки схеми” да използват ChatGPT, за да предскажат следващите движения на Биткойн, то някои крипто експерти като “Crypto Tony” вече са убедени, че възходът на $BTC ще спре, като токенът ще падне до $20,000. 

Бърз поглед към индекса на пазарните настроения (Fear & Greed) показва доста неприятна картинка – към момента на писане на статията индексът е на ниво 34, като спада с 1 пункт от вчера.

Днес може да има и развитие по оста между ликвидаторите и FTX, което може допълнително да “утежни” положението на крипто пазара.

Много информирани крипто инвеститори в България обаче вложиха средства в Bitcoin BSC, като вече ви показахме как да купите Bitcoin BSC в нашето ръководство.

Какви са предимствата на Bitcoin BSC пред “оригиналния” Bitcoin?

ICO-то на Bitcoin BSC събра близо $1.5 милиона до момента в своята предварителна продажба, като над $1.2 милиона бяха събрани само от уикенда досега, което показва силно активизиране.

Все пак, ако се чудите дали тази инвестиция си заслужава, то ще ви покажем някои ключови предимства, които инвеститорите вече използват.

Добре планирана токеномика

В първия рунд на предпродажбите ще се разпределят 4 милиона токена, като общият брой на всички токени е 21 милиона. Това означава, че няма да има свръхпредлагане. Цената пък е $0.99 за токен, което го прави ценен актив. 

Много шиткойни се промотират с много ниски цени, като $0.0000001 и обещания за огромно развитие. Това обаче просто няма как да стане, защото предлаганите токени са твърде много, а потенциалните “печалби” от 1,000Х са постижими при пазарна капитализация от $50-100 милиарда – нещо, което много силно ни съмнява.

При Bitcoin BSC всичко е просто – фокусът е върху стейкинга, като почти 70% са отредени именно за тази цел. Прогнозата на цената за 2023 година е да достигне до $4.50, което представлява растеж от малко над 4.5Х.

Стейкинг награди

Основното предимство на $BTCBSC токена пред Биткойн са наградите. Истината е, че за крипто миньорите наградите вече са пренебрежимо малки – освен ако нямате средствата да си купите специално оборудване и не черпите ток със соларни панели.

Но Bitcoin BSC е създаден с цел да привлече дребни инвеститори – наградите на блок са справедливи, като над 710,000 токена вече бяха “заложени”.

Стейкинг пулът дава награди от 370% APY, които са внушителни. За справка – стейкинг пуловете на много крипто платформи дават между 5% и 10% годишна доходност. Е, не можем да не вметнем, че стейкингът без посредник винаги е предимство.

Крипто китовете вече “надушиха” Bitcoin BSC

Крипто китовете са инвеститорите, които могат значително да променят имиджа на даден токен, като с големите си портфейли имат огромно влияние върху успеха на даден проект.

Самият факт, че в рамките на времето за писане на статията проектът събра близо $70,000 е доста показателен за това, че Bitcoin BSC може да пробие много сериозно в следващите няколко седмици.

Колко да инвестирам в Bitcoin BSC и как да процедирам после?

Инвестицията е нещо лично и не искаме да ви съветваме колко пари да инвестирате. Всеки инвеститор има различен капитал, както и различно разпределение на портфейла. Проектът е одитиран от Coinsult, което внася допълнителна сигурност за средствата ви.

Не бихме ви препоръчали да влагате огромни средства в ICO, тъй като все пак съществува риск да понесете частични (или пълни) загуби, ако проектът не се развие по план. 

След като закупите токени, може да ги вкарате в стейкинг пула на платформата, тъй като нямате възможност да ги изтеглите до края на предварителната продажба. Това ви дава достатъчно време да увеличите своята позиция, без да се налага да правите нова инвестиция.

Хипотетично, ако задържите своите токени при APY 370%, вие ще увеличите своята позиция с над 30% в рамките на месец. Реалистично погледнато обаче, се очаква доходността да падне, но според мнозина, можете да увеличите своите токени с до 15-20%.

Ако търсите бързи печалби, то можете да пробвате да продадете всичките токени веднага след листването на крипто борсите, но смятаме, че най-удачният избор е да изчакате поне до края на ноември, за да можете да продадете на доста по-висока цена.

$BTBSC е стейкинг токен, така че тези, които са малко по-търпеливи, могат да бъдат сред големите печеливши.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Един алткойн може скоро да надмине Етериум според крипто анализатор

Крипто инвеститорът и рисков капиталист Крис Бърниске предположи, че Solana (SOL) скоро може да надмине Етериум (ETH) в нова тренд формация.

октомври 2, 2023 21:00 1 мин. четене

Защо следващият бичи пазар на Bitcoin ще е различен? Струва ли си да се обмислят инвестиции в някои алтернативи?

Разгледайте инвестицията на Bitmain в BTC, успеха на MakerDAO (MKR) и потенциала на VC Spectra (SPCT), за да откриете най-добрата криптовалута, в която да инвестирате.

октомври 2, 2023 19:30 4 мин. четене

PEPE, EOS или VC Spectra – коя е по-добрата дългосрочна инвестиция?

Открийте най-добрата дългосрочна инвестиция сред PEPE, EOS и VC Spectra. Разгледайте техния потенциал и преценете дали е редно да предприемете инвестиционни решения.

октомври 2, 2023 19:20 3 мин. четене

Цената на Bitcoin отново се покачва. Облачният добив може да се окаже по-доходоносен с Bitcoin Minetrix

Bitcoin успя да изплува от началото на месеца, като проби $28,000 за първи път от август месец насам. Това безспорно създаде по-голяма инерция в крипто индустрията, която набира сили за последното тримесечие на годината.

октомври 2, 2023 18:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.