НАЧАЛО Прессъобщения

Chainlink (LINK) и Immutable (IMX) отбелязват ръст в цената; VC Spectra (SPCT) очаква 142% скок в предварителната продажба

септември 28, 2023 13:10 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Chainlink (LINK) и Immutable (IMX) отбелязват ръст в цената; VC Spectra (SPCT) очаква 142% скок в предварителната продажба

Chainlink (LINK) и Immutable (IMX) отскочиха през септември, след като преминаха през вълни на несигурност през 2023 г. Тези ценови скокове следват значителни развития в двата блокчейна.

Междувременно инвеститорите са вперили поглед във VC Spectra (SPCT), тъй като извадките предвиждат скок от 142.42% до края на годината.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Chainlink (LINK) преминава през 2023 г. със значителни колебания в цената

През септември 2023 г. Chainlink (LINK) си сътрудничи с Arbitrum. Това сътрудничество включваше дългоочакваното стартиране на мейннета на Chainlink Cross-Chain Interoperability Protocol (CCIP) на Arbitrum One.

Това значимо развитие предизвика положителен тласък в цената на LINK, ефективно противодействайки на бавното представяне, което тя претърпя по време на мечия пазар през август.

Chainlink (LINK) преживя колеблив старт през 2023 г., преди да се изстреля до годишния си връх от $8.73 за LINK през април. Регулаторната несигурност обаче хвърли сянка, което доведе до спад в цената на Chainlink.

Юли донесе възход на цената на Chainlink, обусловен от правната победа на XRP срещу SEC. Последвалият мечи пазар през август доведе до 33% спад на цената на Chainlink от върха през април. Въпреки това цената на LINK се възстанови през септември, подхранвана от оптимистични събития, като например стартирането на основната мрежа на Arbitrum One.

За прогнозата за цената на Chainlink, експертите от индустрията предвиждат монетата да достигне забележителна цена от $45.13 за LINK през 2024 г. Тези прогнози отчитат развиващата се пазарна динамика и положителното влияние на постиженията в екосистемата на Chainlink.

Immutable (IMX) се възстановява след спад през август на мечия пазар

През 2023 г. Immutable (IMX) се сблъска с предизвикателства, но сега е на път да се възстанови. Положителните развития през септември доведоха до забележимо увеличение на цената на Immutable (IMX). То беше предизвикано от южнокорейски търговци, използващи борсата за криптовалути Upbit.

Този скок последва стратегическата миграция на 10.95 милиона Immutable (IMX) токена на стойност $8.1 милиона от различни централизирани борси към Upbit, което подчертава нарастващото доверие на инвеститорите в проекта.

Immutable (IMX) демонстрира силен старт през 2023 г., като през март достигна своя връх от $1.57 за IMX. Той беше в съответствие с пошироката бича тенденция, демонстрирана от различни топ криптовалути. Регулаторната несигурност обаче се отрази на цената на токена, което доведе до спад.

Цената на Immutable (IMX) претърпя значителен спад от 64% до август от пика си през март. За щастие положителните развития, като например масовата миграция на токени на Immutable (IMX) от страна на търговците, подхраниха възстановяването през септември.

Сега експертите прогнозират, че Immutable (IMX) ще достигне приблизителна цена от $1.37 за IMX през 2024 г. Тези прогнози се основават на настоящата положителна траектория и цялостното представяне на пазара на криптовалути.

Според анализаторите VC Spectra (SPCT) ще поскъпне с 142.42% през 2023 г.

VC Spectra (SPCT) е децентрализирана компания за управление на инвестиции, която се фокусира върху иновациите и рентабилността. Тя е сред новите DeFi проекти, които имат за цел да революционизират секторите на блокчейн и финтех. VC Spectra (SPCT) педантично инвестира в нови стартъпи с потенциал да донесат значителни печалби за инвеститорите.

SPCT, токен изграден по BRC-20 стандарта, служи като роден токен на платформата VC Spectra. Тази иновативна монета е изградена върху блокчейна на Биткойн и следва дефлационен механизъм. Токенът VC Spectra (SPCT) също така идва с привилегии като тримесечни дивиденти и и обратно изкупуване за инвеститорите.

VC Spectra (SPCT) стартира своето пътешествие с предварителна продажба, като в на първи етап цената на токени беше $0.008. на първия етап. Оттогава SPCT постигна зашеметяващи печалби, изпреварвайки много от водещите алткойни. Сега в трети етап на предварителната продажба токенът VC Spectra (SPCT) е на цена от $0.033.

VC Spectra (SPCT) впечатли инвеститорите със своя ръст от 312.5% във фазата на публична предварителна продажба. Анализаторите на крипто пазара обаче прогнозират, че SPCT ще нарасне със 142.42%. Това означава, че VC Spectra (SPCT) може да достигне целевата си цена от $0.08 до края на публичния предпродажбен етап.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 2, 2023 22:02 3 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Предстоящо вълнение: Водещ криптоаналитик прогнозира, че цената на Dogecoin (DOGE) ще скочи до $1

Хората се вълнуват от неотдавнашната прогноза, в която се твърди, че цената на Dogecoin (DOGE) може да достигне $1, но дали тази прогноза не е прекалено оптимистична предвид настоящите пазарни условия?

декември 2, 2023 12:00 3 мин. четене

Еволюция на дигиталната валута: Фокус върху Ethereum и VC Spectra

В постоянно развиващия се пейзаж на дигиталните валути две имена се открояват със своите иновативни подходи и потенциал за бъдещ растеж: Ethereum (ETH) и VC Spectra (SPCT).

декември 2, 2023 9:46 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.