НАЧАЛО Прессъобщения

Бъдещи прогнози: Chat GPT за Ethereum Classic, Avalanche и VC Spectra

ноември 21, 2023 8:30 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Бъдещи прогнози: Chat GPT за Ethereum Classic, Avalanche и VC Spectra

ChatGPT и най-добрите крипто експерти посочват Ethereum Classic (ETC), Avalanche (AVAX) и VC Spectra (SPCT) като най-добрите алткойни за покупка през 2023 г.

Нека видим защо тези токени получиха толкова отлична оценка през предходния период и да се опитаме да открием най-добрата криптовалута, в която да инвестираме на настоящия пазар.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 


>>КУПЕТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

Обобщение

  • Ethereum Classic (ETC) може да поскъпне с над $25 до края на 2023 г.
  • Avalanche (AVAX) може да нарасне над диапазона от $27 до края на декември.
  • VC Spectra (SPCT) носи над 900% печалба преди официалното пускане на пазара.

Прогноза за цената на Ethereum Classic: Може ли ETC да надхвърли $25 през 2023 г.?

ChatGPT описва Ethereum Classic (ETC) като “децентрализирана платформа, която изпълнява смарт договори” и “продължение на оригиналният блокчейн Етериум”.

Репутацията на Ethereum Classic (ETC) като една от основните сили в цялата DeFi екосистема накара няколко експерти да предложат ETC като една от най-добрите монети за инвестиране през 2023 г.

Според една скорошна прогноза за цената на Ethereum Classic положителните настроения по отношение на ETC в по-широката общност биха могли да позволят на токенът да се търгува над прага от $25 до края на годината. За справка, през третата седмица на ноември Ethereum Classic (ETC) се търгуваше около диапазона от $19, което означава, че притежателите на ETC биха могли да получат значителни печалби от 31.57% до края на декември 2023 г.

Анализаторите посочват полезността на самоизпълняващите се смарт договори на Ethereum Classic (ETC) като основен фактор за тази оптимистична прогноза за цената на Ethereum Classic. От друга страна, повишената пазарна волатилност на ETC вдъхнови множество крипто ентусиасти да предложат по-песимистична гледна точка. По-конкретно, мечките на ETC предупреждават, че при следващите движения на цената на Ethereum Classic притежателите ѝ могат да очакват спадове под $16.

Прогноза за цената на AVAX: Възможно ли е увеличение на цената на Avax над $27?

Много крипто ентусиасти приеха Avalanche (AVAX) като най-добрата криптовалута за инвестиране през 2023 г. поради невероятния потенциал за растеж на AVAX. Например, ChatGPT описва Avalanche (AVAX) като “блокчейн платформа, която има за цел да осигури бърза и мащабируема инфраструктура за децентрализирани приложения (dApps) и персонализирани блокчейн мрежи”.

Освен това биковете на AVAX посочват, че усъвършенстваният PoS механизъм на Avalanche позволява на потребителите на AVAX да претендират за ценни стейкинг награди. Следователно, крипто експертите смятат, че Avalanche (AVAX) е на път да възобнови положителната си инерция през следващите движения и да надхвърли нивото от $27 до края на 2023 г.

За справка, Avalanche (AVAX) се търгуваше около границата от $21 през третата седмица на ноември, което означава, че притежателите на AVAX биха могли да получат над 28.57% печалба.

Въпреки тази положителна прогноза за цената на AVAX, мечките на Avalanche предупреждават, че притежателите на токена ще продължат да се отдалечават към по-надеждни крипто платформи, след като базираното на Avalanche приложение Stars Arena стана жертва на хакерска атака на стойност $3.2 милиона на 7 октомври. Що се отнася до последната меча прогноза за цената на AVAX, Avalanche (AVAX) може да претърпи спад към прага от $16 до края на годината.

Умните трейдъри определят VC Spectra (SPCT) за най-добрата криптовалута за покупка през 2023 г.?

VC Spectra (SPCT) е управляван от общността децентрализиран хедж фонд, който осигурява достъп на целия свят до широк избор от печеливши инвестиционни опции. Притежателите на VC Spectra (SPCT) могат да диверсифицират активите си в множество пазарни ниши и да откриват най-обещаващите Web3 проекти в най-ранните етапи на развитие.

Освен това VC Spectra (SPCT) може да се похвали с отлични системи за търговия, задвижвани от изкуствен интелект, които позволяват на потребителите да разработват усъвършенствани инвестиционни стратегии и да получават максимална възвръщаемост.

По този начин принципите на VC Spectra съответстват на съветите на ChatGPT “да диверсифицирате инвестициите си” и “да не влагате всичките си средства в една-единствена инвестиция”.

Освен това VC Spectra (SPCT) е изградена върху мощния блокчейн на Биткойн и притежава авангарден дефлационен механизъм, предназначен да намали циркулацията на токените. Също така осиновителите на VC Spectra (SPCT) получават право на глас за предстоящите продажби и уникален достъп до невероятни ICO-та.

VC Spectra (SPCT) набра над $2.4 милиона по време на частната сийд продажба и постигна множество фантастични скокове по време на текущата публична предварителна продажба. Поради бързо нарастващото търсене на това иновативно крипто бижу, VC Spectra (SPCT) може да надхвърли прогнозираната цел за предварителната продажба от $0.080 и да нарасне с над 900% от първоначалната стойност от $0.008.

Наградите със сигурност ще станат експоненциално по-високи, веднага щом SPCT стартира на големите борси, тъй като експертите смятат, че VC Spectra има потенциала да се превърне в следващото водещо име в крипто надпреварата.

VC Spectra (SPCT) има за цел да се издигне високо над Avalanche (AVAX) и Ethereum Classic (ETC) през 2023 г., така че обмислете дали да не следите бъдешето на този токен!

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra тук:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Telegram: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

AI с прогноза за цената на Solana през 2024 година

С неотдавнашното нарастване на интереса към изкуствения интелект (AI) след появата на ChatGPT, други платформи от подобно естество демонстрираха своята практичност. 

декември 7, 2023 22:00 2 мин. четене

Binance добавя нова криптовалута, но това се оказа лоша идея

Binance се сблъска със значителни сътресения поради проблемно листване на Anchored Coins EUR (AEUR), стабилна монета, което доведе до значителни загуби за потребителите. 

декември 7, 2023 19:00 2 мин. четене

Cardano: Пазарната капитализация на ADA скочи с $1 милиард

Cardano (ADA) се превърна в значим дигитален актив в рамките на по-широкия пазар, като отбеляза забележителен скок в пазарната капитализация с над $1 милиард, съчетан със 100% скок в обема на търговията.

декември 7, 2023 18:00 2 мин. четене

Крипто търговията на Robinhood е достъпна вече и в Европа

В четвъртък Robinhood Markets направи важна стъпка, като стартира услуги за търговия с криптовалути за клиенти в Европейския съюз, навлизайки на пазар, белязан от по-ясни регулаторни насоки, особено в момент, когато крипто компаниите са подложени на интензивен контрол в САЩ.

декември 7, 2023 17:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.