НАЧАЛО Прессъобщения

Bitcoin може да достигне $100,000 през 2024, Bitcoin BSC има 10х потенциал

септември 23, 2023 18:30 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bitcoin може да достигне $100,000 през 2024, Bitcoin BSC има 10х потенциал

Биткойн е може би най-известната и със сигурност най-голямата криптовалута щом се касае до пазарна капитализация. Към момента на писане на статията цената за един токен е почти $27,000.

Дори това да е далеч от най-високата цена в историята на монетата, експертите предвиждат, че през 2024 г. този актив ще се оценява на $100,000.

Bitcoin BSC обаче също може да докара дори по-големи възвръщаемости от първоначалната инвестиция на включилите се рано в проекта.

Какво е Bitcoin BSC?

Bitcoin BSCе криптовалута, разработена по подобие на общоизвестния Биткойн, но на мрежата на Binance – BNB Smart Chain, т.е. той е BEP20 токен.

В момента монетата се намира във фаза на предварителна продажба и цената за един токен е $0.99. Точно както и при Биткойн през 2011 година.

За разлика от своя предшественик обаче Bitcoin BSC може да се възползва от по-модерните решения, които предлага мрежата на Binance.

BNB Smart Chain е изградена на базата на кода на Етериум, което гарантира повишеното ниво на сигурност и големите възможности за смарт договори.

Таксите за транзакции са обаче много по-ниски в сравнение с Етериум мрежата, а договорите се изпълняват в рамките на само няколко секунди.

Освен това Bitcoin BSC използва концепция за стейкване, а не както при Биткойн за копаене.

Това прави криптовалутата по-природосъобразна и намалява натиска за продаване при излизане на BTCBSC на борсата. По този начин се създава и дългосрочна потребност за потребителите.

Ще достигне ли Bitcoin BSC 10х при излизане на борсата?

За потенциалния успех на Bitcoin BSC можем да съдим по постиженията на скорошните производни на Биткойн – Bitcoin Cash, BTC2.0, както и BTC20, който направи 5х по време на своя пик.

Новата криптовалута BTCBSC може да повтори и дори да задмине тези успехи, като това твърдение се подкрепя от предимствата и пред всички останали.

За разлизка от тях тя е единствената изградена на мрежата на Binance. Това означава, че транзакциите чрез Bitcoin BSC ще бъдат най-евтини и бързи.

Освен Bitcoin BCS е и единствената, която предлага механизма за стейкване (Proof-of-Stake). Точно това дава възможност на инвеститорите не само да се борят с инфлацият и да спекулират с цената, а да печелят и пасивен доход.

Друг апсетк, който прави Bitcoin BSC една от най-перспективните инвестиции за 2023 е атрактивната икономика на токена.

От общия брой 21,000,000 токени 29% са предвидени за предварителната продажба, чиято цел е събирането на малко над $6 милиона долара.

Най-големият дял – 69% – е заделен за награди от стейкване, а за ликвидност на децентрализирани борси са предварително подготвени останалите 2% от общия брой монети.

Как да купя Bitcoin BSC?

За да се възползвате от намалената цена на токена и да се включите в проекта преди да излезе на борсата и да избухне, просто последвайте следните стъпки.

Стъпка 1: Създайте крипто портфейл

За ваше удобство платформата предлага закупуването на Bitcoin BSC чрез крипто портфейл.

Много експерти препоръчват използването на MetaMask, тъй като с него се работи лесно и бързо.

Стъпка 2: Заредете вашия портфейл

За тази цел ще трябва да закупите BNB, ETH или USDT. Имайте предвид обаче, че ако закупувате токени на Етериум мрежата ще трябва да заплатите по-виско транзакционна такса.

Стъпка 3: Посетете сайта на Bitcoin BSC

Последвайте линка, за да достъпите уеб страницата на Bitcoin BSC, и свържете вашия крипто портфейл.

Стъпка 4: Купете BTCBSC токени

Въведете количестовото, което искате да закупите и завършете поръчката.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Този конкурент на Solana (SOL) може да осигури 5 пъти по-добра възвръщаемост през 2024 г.

Тъй като светът на децентрализираното финансиране (DeFi) продължава да се развива, нови играчи навлизат в пространството, предизвиквайки утвърдени платформи с иновативни решения.

декември 8, 2023 22:25 4 мин. четене

Защо Биткойн е най-добрият избор за умните инвеститори през 2024 година?

Bitcoin (BTC) е най-голямата криптовалута по обща пазарна капитализация. Освен това е и един от най-известните виртуални активи, като някои го наричат “дигитално злато”.

декември 8, 2023 20:00 4 мин. четене

Забравете Биткойн! Тези 10 алткойна могат да доминират през 2023 година

Изпреварването на кривата е от първостепенно значение за опитните крипто ентусиасти. Макар че Биткойн все още е крал, нова вълна от алткойни се надига и е готова да заеме централно място през 2023 г. 

декември 8, 2023 17:20 5 мин. четене

Standard Chartered Bank е оптимистично настроена към Биткойн и прогнозира ръст до $100,000 до 2024 г.

Биткойн продължава да създава вълнение в крипто сектора, тъй като анализаторите публикуват прогнози преди важни събития. Една от тези прогнози е на Standard Chartered Bank.

декември 8, 2023 16:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.