НАЧАЛО Биткойн

Биткойн халвингът намалява печалбите от крипто търговия?

май 11, 2023 18:02 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн халвингът намалява печалбите от крипто търговия?

Биткойн халвингът е събитие, което се случва при достигането на определен брой добити блокове в блокчейн мрежата на Биткойн.

При халвинга наградата за добив на нов блок се намалява наполовина. Това означава, че майнърите получават по-малко BTC за своя труд.

Следващият халвинг е планиран за 2024 година, което започва да се отразява на цената на целия крипто пазар, тъй като Биткойн задава тренда. В тази статия ще открием какво може да се очаква от халвинга, какво ще се случи с цената на Биткойн, като освен това ще ви представим 3 потенциални криптовалути.

Какво предстои за Биткойн?

Макар че халвингът може да намали наградите за майнърите, той не задължително намалява печалбите от крипто търговия. Цената на Биткойн е определена от предлагането и търсенето на пазара, както и от други фактори като икономическата обстановка, регулациите и външните събития. В миналото халвингите са били следвани от значителни ценови ръстове на BTC, поради повишеното внимание и интерес от инвеститорите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Бъдещето на Биткойн е трудно да бъде предвидено със сигурност, но има множество фактори, които могат да повлияят на неговата цена. Някои хора вярват, че след халвингът цената на Биткойн ще се повиши, тъй като намаленото предлагане може да доведе до увеличено търсене.

Исторически данни показват, че Биткойн в миналото е преживявал серии от ръстове и спадове. Всеки път след спад се е възстановявал и бързо се пробивал към нови висоти. Някои анализатори прогнозират, че Биткойн може да достигне до $40,000 в следващите 3 месеца и дори да достигне $100,000 в следващите 2-3 години.

Въпросът е, че към момента не се очертава голямо движение в цената на Биткойн, а инвеститорите се нуждаят от промяна в цената, за да видят възвръщаемост. Именно това кара мнозина да се обърнат към новите криптовалути.

Нови криптовалути с огромен потенциал

Тук ще разгледаме три криптовалути, които могат да донесат страхотни резултати на своите инвеститори, като са особено подходящи за тези, които търсят потенциална 50-100% възвръщаемост в рамките на няколко месеца.

Nomeme

Nomeme е забавна криптовалута, вдъхновена от пост на Илон Мъск. Този забавен крипто проект привлече вниманието на множество хора и за под 2 дни събра над 8,800 последователи. Той представя интересна концепция, която породи огромен интерес и подкрепа от общността.

nomeme

Наистина впечатляващо е, че в рамките на само 1 ден цената му нарасна с над 102%. Nomeme представлява иновативен подход в света на криптовалутите и се радва на голям успех. Със своята забавна и оригинална идея, Nomeme може да привлече още повече внимание и да се превърне в един от най-горещите проекти в криптосферата.

Разбира се, трябва да се спомене, че Nomeme все още навлиза на пазара и цената му е чисто спекулативна, но както вече видяхме и с Pepecoin, a и със Sponge, меме криптовалутите могат да носят страхотни резултати на своите инвеститори.

AiDoge

AiDoge е новаторски проект за криптовалута, който съчетава силата на изкуствения интелект (AI) със сигурността и прозрачността на блокчейн технологията. Стартиран наскоро, AiDoge вече привлече вниманието на инвеститори и търговци, търсещи иновативни начини за навигация в непрекъснато развиващия се свят на меме токените, като предварителната продажба събра над $5.6 милиона в рамките на месец досега.

В сърцевината на AiDoge е двигателят, управляван от изкуствен интелект, проектиран да оптимизира потребителското изживяване, предоставяйки подобрени функции за създаване на нови и оригинални мемета, които са все по-актувални в социалните мрежи и дори се използват за ангажиране на аудитории в маркетингови кампании.

Един от забележителните аспекти на AiDoge е фокусът върху участието на общността. Проектът цели да създаде децентрализирана екосистема, която укрепва потребителите и насърчава сътрудничеството. Управленската модел на AiDoge е базиран на структура на DAO (децентрализирана автономна организация), което гарантира, че общността може да има пряко въздействие върху развитието и посоката на проекта.

aidoge_12

yPredict

yPredict е перспективна криптовалута, която в момента привлича голям интерес от инвеститори от цял свят. В рамките на предварителната продажба, проектът е успял да събере над $880,000, което е значителен успех и подчертава високия потенциал на платформата.

Цената на токена $YPRED в момента е само $0.05, което предлага отлична възможност за инвестиция. Но това не е всичко – при очакваното листване на токена, цената му ще се покачи до $0.12, което предоставя на ранните инвеститори възможността за потенциална печалба на хартия до 140%.

В същото време, yPredict не предлага просто възможност за спекулативна печалба. Платформата разработва модели на изкуствен интелект, които помагат за по-точното предсказване на крипто пазарите и предоставя подробен анализ на историческите данни. Това означава, че с yPredict можете да вложите не само пари, но и да подобрите своите познания и умения в търговията с криптовалути.

ypredict_244

Заключение

Биткойн халвингът със сигурност ще се отрази на крипто пазара, тъй като това събитие е от огромно значение за майнърите. Въпреки това обаче, най-старата криптовалута далеч не е толкова подвижна напоследък, затова инвеститорите, които обичат “да има движение”, се насочват към новите крипто проекти като AiDoge, yPredict & Nomeme, които потенциално могат да донесат огромна възвръщаемост на своите инвеститори.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Изкуственият интелект предсказва прогреса на Биткойн за 2023 – Кога е следващият бичи пазар?

Изкуственият интелект (AI) представлява нова граница в областта на криптовалутните инвестиции, и много се очаква от неговата способност да предсказва трендовете на пазара на Биткойн.

юни 1, 2023 19:33 5 мин. четене

Според този Биткойн кит Avorak AI е изправен пред “най-малката съпротива срещу 100x” 

Avorak AI получи положителни оценки от виден инвеститор и Биткойн търговец, чието мнение, че Avorak AI е изправена пред “най-малката съпротива за 100x ръст”, показва силна вяра в растежа на платформата и потенциалните печалби за инвеститорите. 

юни 1, 2023 17:40 4 мин. четене

Шефът на Mastercard хвали блокчейн, Tradecurve приближава търговията до масите

Основните финансови услуги започват да тестват криптовалути. Въпреки това, много от тях остават до голяма степен нерешителни да се ангажират напълно с блокчейн пространството поради неговата нестабилност, несигурност и липсата на доверие в някои случаи.

юни 1, 2023 17:39 3 мин. четене

AI чатботовете ChatGPT и Google Bard дават прогнози за цените на Tradecurve и Collateral Network

Чатботовете с изкуствен интелект завладяха целия свят и криптовалутите не са по-различни, тъй като всички ентусиасти, търговци и инвеститори се впуснаха в пътешествие, за да разберат бъдещите ценови колебания и динамиката на криптовалутите, за да вземат добре обосновано решение с какво могат да диверсифицират.

юни 1, 2023 17:38 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.