НАЧАЛО Прессъобщения

Bitcoin BSC събира над $1 милион след успешен одит, крипто китовете се ентусиазират

септември 12, 2023 20:29 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bitcoin BSC събира над $1 милион след успешен одит, крипто китовете се ентусиазират

Bitcoin BSC стартира съвсем наскоро своята предварителна продажба, като пусна 4 милиона токена за първоначално предлагане.

Проектът успя да събере малко над $200,000 в първите дни от своето предлагане, но през уикенда много крипто инвеститори се активизираха, като за отрицателно време се събраха над $1 милион и изглежда сякаш предварителната продажба може да приключи доста бързо.

До голяма степен събирането на средствата се дължи и на успешния одит, проведен от Coinsult, който доказа, че екипът не може да създава нови токени, да изпълнява финансови операции от типа “front-running”, или да начислява такси при инвестиция.

Това беше много важен атестат за всички, които все още са във фаза на проучване на проекта и знаят за него, но по един или друг начин се чудят дали да инвестират. Крипто китовете вече “надушиха” своята възможност.

Защо крипто китовете са важен фактор в индустрията?

Крипто китовете са инвеститорите, които разполагат с най-големите портфейли. Често сме свикнали да ги виждаме да инвестират в Биткойн, но не всички знаят, че китовете обожават да инвестират в нови криптовалути, които могат значително да увеличат техния капитал.

Влиянието на китовете винаги работи в тяхна полза

Китовете имат огромна тежест върху пазара. Една голяма инвестиция в Биткойн, например $10 милиона, може да наклони везните рязко. По този начин ще могат да се “отключат” много стопове и да се направят големи печалби. Но защо да влагат десетки милиони, ако $100,000 могат да им докарат подобни печалби?

Китове инвестират и в шиткойни

Широко разпространено е мнението, че китовете имат интерес от Биткойн, Етериум и DOGE, но това далеч не е вярно. Последният пример е още пресен – $PEPE буквално изригна на пазара, а някои крипто китове генерираха умопомрачителни печалби, когато меме монетата достигна $1.8 милиарда пазарна капитализация.

Новата мода е Binance токени

Базираните на блокчейна на Bniance токени станаха доста популярни напоследък сред китовете, затова и фокусът се измести в тази посока. Но защо точно Binance Smart Chain? Нека видим по-долу.

Предимствата на Binance Smart Chain и как оказват влияние

Binance Smart Chain (BSC) предлага няколко ключови предимства, които могат да оказват значително влияние върху успеха на криптовалути като Bitcoin BSC. Едно от най-значимите е ниската такса за транзакции, която при използване на $BTCBSC може да бъде под $0.10. Това позволява на потребителите да извършват множество транзакции, без да се притесняват за високите такси, което е често срещан проблем при други блокчейн платформи.

Това със сигурност е по вкуса на крипто китовете, които могат да обменят големи количества на ниска цена.

Освен това, BSC се отличава с висока скорост на изпълнение на транзакциите. Бързината и ефективността на системата са критични фактори, особено когато става въпрос за трейдинг операции с големи размери, в които всяка секунда има значение.

Фактът, че $BTCBSC работи на основата на Binance Smart Chain, създава по-големи шансове за листване на главната Binance борса. Това не само ще увеличи видимостта и достъпността на токена, но и ще добави допълнителна стойност за настоящите и бъдещите инвеститори, особено крипто китовете, стейкнали токени.

Наградите за стейкърите са наистина обещаващи, цената е още ниска

За разлика от Биткойн майнингът, който изисква огромна инвестиция, за да започне да генерира пасивен доход на своите инвеститори, при Bitcoin BSC процесите наистина са улеснени. Тези, които инвестираха още в първите дни, вече успяха да утроят своите токени до момента, без да инвестират допълнителни средства.

Ранните инвеститори предполагаемо можеха да стартират на над 34,000% годишна доходност от крипто стейкинг, което удвояваше активите буквално за един ден. В резултат на това и мнозина вложиха своите токени в стейкинг пула.

Въпреки това и в момента има финансов стимул да се инвестира, като към настоящия момент се предлагат 494% APY, което би представлявало почти петкратно увеличение на вашия капитал.

Този процент очакваме да падне в следващите няколко дни, но някои вече успели проекти на пазара като XRP20 предлагат 46% годишна доходност и след листването, така че може да се очаква $BTCBSC да предлага APY от над 100% поне в следващите два-три месеца.

Именно това е и “разковничето” през уикенда да се съберат 4 пъти повече средства, отколкото в цялата седмица преди това. Това е ясен знак, че крипто китовете видяха потенциала и изглежда вярват, че прогнозата за цената на Bitcoin BSC, след листване, е обещаваща.

Затова, ако искате да се включите в ICO-то и да закупите Bitcoin BSC на скромната цена от $0.99 за токен, то сега може да е идеалният момент да го сторите, преди токените да се изкупят и стейкинг възможностите да се изпарят.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Инвеститор превърна едва $18 в невероятните $1.5 милиона

На 27 октомври 2020 г. ранен инвеститор придоби над 200 милиарда Шиба Ину (SHIB) токена. По време на тази инвестиция активът се оценяваше на приблизително $0.000000000084245, като в цената му за търговия имаше десет нули.

септември 26, 2023 15:00 1 мин. четене

Какво е бичият пазар за криптовалутите, задава ли се такъв и кои токени да следите

Проучване на крипто бичи пазарите и най-добрите инвестиционни монети, които да гледате сега, преди да започне следващият: SPCT, eCash (XEC) и THORChain (RUNE).

септември 26, 2023 14:22 5 мин. четене

Криптовалути за диверсифициране на портфейл през Q4: Kangamoon (KANG), Shiba Inu (SHIB), XRP

Открийте най-добрите криптовалути за диверсифициране на портфейла ви преди четвъртото тримесечие на 2023 г. – Shiba Inu, XRP и Kangamoon.

септември 26, 2023 13:46 3 мин. четене

ChatGPT прогнозира кои ще са водещите токени за 2023: BNB, XRP и VC Spectra

ChatGPT идентифицира три топ токена – XRP, BNB и VC Spectra – като най-добри инвестиционни решения. Коя е най-добрата криптовалута, която да купите за печалби през четвъртото тримесечие?

септември 26, 2023 12:39 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.