НАЧАЛО Прессъобщения

Binance, OKX, Coinbase – кой ще листне Wall Street Memes пръв? Още не е късно да купите $WSM

септември 20, 2023 18:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance, OKX, Coinbase – кой ще листне Wall Street Memes пръв? Още не е късно да купите $WSM

В очакване на листването на Wall Street Memes, напрежението в крипто сферата нараства. След по-малко от една седмица този популярен токен, който събра над $25 милиона в своята предварителна продажба, ще се появи на няколко Tier-1 крипто борси, като имената на много основни играчи циркулират вече в пространството.

Въпросът, който всички се питат, е: коя от тези елитни борси ще листне Wall Street Memes първа? 

Останете с нас, за да разберете кои са потенциалните крипто борси, които ще регистрират $WSM на своите платформи, като освен това ще разберем какви са ползите от тези листинги и как може да се купи Wall Street Memes навреме.

Кои борси се асоциират с Tier 1?

Tier 1 борсите са надеждни платформи за търговия, които се характеризират с високи търговски обеми. Освен това, лесните за използване функции на тези борси правят процеса на крипто търговия удобен и интуитивен. Същността на всяка такава борса се крие в доверието и репутацията, които е изградила пред годините.

Към списъка на Tier 1 борсите обикновено се включват Binance, Coinbase, OKX, Kraken, Huobi, Gate.io, eToro, PrimeXBT, Bybit, Crypto.com, Gemini и други. Тези платформи са станали синоним на надеждност и доверие в крипто пространството.

Какво влияние може да има регистрирането на елитни борси върху цената?

Листването в елитните, така наречени Tier 1, крипто борси обикновено има значителен ефект върху цената на дадена криптовалута. Първо, това предизвиква ентусиазъм сред текущите и потенциални инвеститори. 

В случая с Wall Street Memes, този ентусиазъм може лесно да трансформира текущата цена от $0.0337 до потенциални $0.10. 

Второ, листването на големи борси значително увеличава интереса от потенциални инвеститори, което може да въздейства положително на пазарната капитализация и цената. Все пак тези борси не регистрират всеки токен.

Трето, увеличаването на видимостта и достъпността на проекта обикновено води до разрастване на общността. Вече наброяваща над 270,000 последователи в Twitter, общността на Wall Street Memes може да се увеличи още повече, което само ще засилва интереса и инвестиционната активност около този проект. 

Каква цена може да достигне Wall Street Memes през следващите седмици

По отношение на бъдещата цена на Wall Street Memes, различните сценарии предлагат разнообразни перспективи:

  1. Лош сценарий: При този вариант цената ще остане стабилна около $0.03-$0.04. Това е малко вероятно, особено ако проектът продължи да показва силни показатели. Според мнозина няма голяма вероятност цената да остане такава в дните след листването.
  2. Умерен сценарий: Това се смята за една идея по-оптимистична територия с цена около $0.10-$0.12. Това би представлявало доходност от 3-4 пъти и според експерите това може да се случи, ако не се разгърне пълния потенциал на проекта. 
  3. Най-реален сценарий: С цена между $0.20-$0.25, този вариант може да има много големи шансове да се реализира, особено при благоприятни пазарни условия, като повечето вече ги има налице.
  4. Оптимистичен сценарий: Достигане на $1 е малко вероятно в краткосрочен план, но не е напълно изключено в следващите месеци след листването. Вече видяхме как Shiba Inu & Pepe буквално изригнаха от нищото, а при такава голяма общност всичко е възможно.

Все пак много анализатори считат, че цена около $0.20-$0.23 е напълно реалистична в близката седмица-две след листването, като това ще осигури до 10Х възвръщаемост на ранните инвеститори. 

Тези, които са стейквали токени, могат да очакват дори по-голяма доходност. Този прогнозен модел е подкрепен от силната общност, стейкинг възможностите и потенциалното листване на големи крипто борси.

Все още имате шанс да закупите Wall Street Memes – не го изпускайте

Ако искате да закупите токена на ниска цена, той все още е наличен. Ето няколко стъпки, по които можете да го сторите:

  1. Посетете сайта на предварителната продажба на Wall Street Memes
  2. Изберете колко токена искате да закупите.
  3. Свържете своя крипто портфейл
  4. Закупете Wall Street Memes крипто токени
  5. Стейкнете токените си (ако искате награди) или ги запазете така.
  6. Заявете токените си в края на предварителната продажба, т.е., след около седмица.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 2, 2023 15:22 3 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Предстоящо вълнение: Водещ криптоаналитик прогнозира, че цената на Dogecoin (DOGE) ще скочи до $1

Хората се вълнуват от неотдавнашната прогноза, в която се твърди, че цената на Dogecoin (DOGE) може да достигне $1, но дали тази прогноза не е прекалено оптимистична предвид настоящите пазарни условия?

декември 2, 2023 12:00 3 мин. четене

Еволюция на дигиталната валута: Фокус върху Ethereum и VC Spectra

В постоянно развиващия се пейзаж на дигиталните валути две имена се открояват със своите иновативни подходи и потенциал за бъдещ растеж: Ethereum (ETH) и VC Spectra (SPCT).

декември 2, 2023 9:46 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.