Home

Бичият възглед на Fidelity за Биткойн изпраща цените на Tradecurve и Етериум нагоре – кой ще спечели?

04.07.2023 7:30 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Бичият възглед на Fidelity за Биткойн изпраща цените на Tradecurve и Етериум нагоре – кой ще спечели?

Изглежда, че Уолстрийт иска да хване крипто вълната и сега залага повече на сектора на дигиталните валути. Най-вече Fidelity Investments, голяма компания за финансови услуги, наскоро обяви бичия си поглед спрямо крипто инвестициите. 

Тази новина доведе до повишаване на цените както на Tradecurve (TCRV), така и на Етериум (ETH), тъй като инвеститорите се впускат в тези пазари с надеждата за най-добра възвръщаемост.

>>Регистрирайте се за предварителната продажба на Tradecurve<<

Бичият възглед на Fidelity спрямо Биткойн (BTC)

Fidelity Asset Management официално се присъедини към нарастващия списък от компании, които подават заявления за спот Биткойн борсово търгуван фонд (ETF). С повече от $4 трилиона активи, които управлява, компанията е в добра позиция да получи разрешението и да стане първата голяма компания от Уолстрийт, която ще управлява Биткойн фонд.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Интересното е, че гигантите в управлението на активи като BlackRock, WisdomTree и Ark Invest вече са подали своите заявления, което ускорява надпреварата за пускане на първия Биткойн (BTC) ETF на американския пазар. 

Изведнъж Биткойн (BTC) се превърна от маргинална инвестиция в потенциално международно признат клас активи.

Към момента на писане на статията цената на Биткойн (BTC) е $30,500, след срив от $31,000 до $28,800, дължащ се на излизането на статията на Wall Street Journals, създаваща страх, несигурност и съмнения (FUD). В тази статия бе отбелязано, че Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) е недоволна от това, че в подадените документи за ETF не се споменава точната борса, която ще ги подкрепи, което за момент изплаши пазара.

Резкият отскок показва колко силен е Биткойн (BTC) в момента, а фактът, че вече надхвърля $30,000, е доказателство за продължаващата му сила. Но Биткойн не е единственият актив, който получи тласък от новината на Fidelity.

Tradecurve се повишава с 80%

Бичият възглед на Fidelity показва, че традиционните финанси са склонни да се включат в сектора на дигиталните активи, а Tradecurve е в отлична позиция да се възползва от нови инвеститори. Цената на TCRV, функционалния (utility) токен на Tradecurve, се е повиши с 80% след обявяването на предварителната продажба, а анализаторите очакват тя да се повиши с напредването на предварителната продажба.

Tradecurve прилага уникален подход спрямо сегашните борси за дигитални активи. Tradecurve е универсален пазар, на който можете да търгувате с безброй различни активи, независимо дали става въпрос за акции на компания, глобални валути, стоки като петрол или злато, или криптовалути. Всички те могат да се търгуват от една единствена анонимна сметка.

За да започнете, всичко, от което се нуждаете, е имейл адрес и да депозирате избрана от вас криптовалута. За разлика от такива като Binance и KuCoin, Tradecurve е премахнала необходимостта от преминаване през процеси за проверка на самоличността (KYC/AML). TradeFi инвеститорите могат да влязат на пазара анонимно и да започнат да търгуват веднага.

Точно сега има събитие за предварителна продажба на TCRV токени, в което можете да закупите токените на значително намалена цена от само $0.018 за брой. При положение че пазарните експерти прогнозират цена от $1, когато TCRV се появи на борсите, е лесно да се разбере защо предварителната продажба се разпродава толкова бързо.

Етериум (ETH) ли е наред да реализира увеличение на цената?

Със съобщението на Fidelity инвеститорите естествено се насочиха към втората по големина криптовалута по пазарна капитализация – Етериум (ETH). Криптовалутата поскъпна с повече от 15% след оповестяването на новината и мнозина смятат, че това е само началото на подема на ETH.

От Уолстрийт винаги са били стабилни поддръжници на Етериум (ETH), а сега има слухове, че Етериум (ETH) ще има свой собствен ETF, подкрепен от Blackrock, по-късно тази година, ако Биткойн ETF бъде одобрен. Етериум (ETH) също така има процъфтяваща екосистема с TVL от $26 милиарда, което институциите признават, когато искат да инвестират в дигитални активи.

Понастоящем Етериум (ETH) се колебае на ръба на пробива на зоната на съпротива от $1,920 – $2,000, която действа като силна съпротива вече повече от година. Анализаторите отбелязват, че значителен тласък над тази зона вероятно означава, че предстои нов бичи поход, като $10,000 се смятат за реалистична цел за Етериум (ETH).

Научете повече за TCRV и предварителната продажба на проекта тук:

Кликнете тук за уебсайта
Кликнете тук, за да закупите токени за предварителна продажба на TCRV
Следвайте ни в Twitter
Присъединете се към нашата общност в Telegram


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Топ 3 базирани на Етериум AI криптовалути, с които може да станете милионери пре 2024 г.

RCO Finance, Uniswap и dYdX се открояват като трите водещи опции за Ethereum токени, тъй като тези платформи дават възможност на крипто търговците да получават печалби, които променят живота им.

21.07.2024 20:00 4мин. четене

Защо AI възможностите на CYBRO променят играта за Blast? Ключови прозрения за новата 50X криптовалута

При толкова много възможности за инвестиции на крипто пазара, за инвеститорите може да е трудно да намерят тези, които отговарят на очакванията им за печалба.

21.07.2024 14:00 5мин. четене

ПРЕГЛЕД: Колко криптовалути наистина са ви необходими, за да промените живота си!

Крипто пазарът остава спокоен, почивайки си преди дългоочакваната следваща бича серия. Алткойните, макар и все още да се намират на благоприятни входни точки, показват признаци на постепенно покачване и потенциална експлозия.

21.07.2024 13:27 5мин. четене

Едни от най-добрите криптовалути под $1, които да разгледате сега

Пазарът на криптовалути остава стабилен, готов за следващия бичи цикъл. Алткойните все още са на атрактивни входни точки, показвайки признаци на подготовка за скок.

21.07.2024 13:00 4мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.