НАЧАЛО Прессъобщения

BARD предсказва цените на AiDoge и Wall Street Memes – ще има покачване

юни 15, 2023 17:15 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
BARD предсказва цените на AiDoge и Wall Street Memes – ще има покачване

Google стартира своя пилотен AI проект BARD скоро след като ChatGPT набра инерция. И макар първата презентация на проекта да се оказа, че чете данните грешно и езиковият модел не е от нивото на разработката на OpenAI, то в последните седмици гигантът от Менло Парк успя да настигне конкуренцията.

Но ChatGPT вече се показа като много добра опция за предсказване на успеха на различни криптовалути. Дали и BARD ще се представи по същия начин? В тази статия ще видим какво представлява Google BARD и дали ще предскаже успеха на AiDoge и Wall Street Memes.

Какво е BARD?

Google BARD е езиков модел, представян като пряка конкуренция на ChatGPT, разработен от OpenAI. Базиран на модела на Google за езикова обработка в диалози (LaMDA), BARD е създаден, за да предоставя актуална и точна информация, същевременно опростявайки сложни задачи и предоставяйки висококачествени отговори.

Интересно в Google BARD е нововъведеният подход, при който, вместо да предоставя директни отговори, моделът създава програми за изпълнение на задачите и показва изхода на програмата като отговор. Този метод цели да преодолее ограниченията на езиковите модели.

В същото време, Google продължава да подобрява BARD, интегрирайки други продукти на Google, добавки на трети страни и потенциално Adobe Firefly за генериране на изображения. Благодарение на тези подобрения, BARD не е само чатбот, но и търсачка с подобрена функционалност. Но може ли да предскаже BARD успеха на AiDoge и Wall Street Memes? Нека видим.

Какво мисли BARD за AiDoge?

От отговора следва, че BARD смята, че AiDoge има потенциал да успее, ако се пребори с другите меме криптовалути. Това е нож с две остриета, но като цяло може да се счита за положителен сигнал. Но какво представлява $AI?

AiDoge е нова криптовалута, която цели да съчетае забавлението и вълнението на меме криптовалутите с полезността на блокчейн платформите. Токенът $AI се използва за захранване на AiDoge екосистемата, която включва генератор на мемета, пазар на незаменяеми токени (NFT) и платформа за стейкинг.

AiDoge все още се намира в ранните си фази, но вече привлича голяма общност от потребители и инвеститори. Проектът събра над $14.9 милиона в предварителната продажба и се очаква скоро да бъде включен в основни борси, като дори се отложи старта за 19-ти юни заради засиления интерес.

AiDoge екосистемата е създадена да бъде забавен и увлекателен начин за потребителите да създават, споделят и събират мемета. Освен това, токенът $AI е дефлационен, което означава, че с времето предлагането му ще намалява. Това го прави добра инвестиция за инвеститори с дългосрочни инвестиционни планове.

Какво мисли BARD за Wall Street Memes?

Wall Street Memes определено има “зелена светлина” от BARD. Рядко се среща да се види толкова позитивен отговор, който идва от AI спрямо дадена криптовалута , обикновено има “кълбо от неизвестности” (ChatGPT, визираме теб). Но тук си има доста подробно ЗАЩО си струва да се инвестира. Но какво точно е $WSM и защо BARD го оценява високо?

Wall Street Memes ($WSM) е нова меме криптовалута, която превзе крипто пространството. Монетата вече е събрала над $5 милиона в предварителна си продажба и в момента очаква листване на популярни борси.

Токенът $WSM е ERC-20 токен, построен върху блокчейн платформата на Етериум. Той е създаден, за да представлява забавен и достъпен начин за хората да се включат в крипто пазара. Монетата е подкрепена и от силна общност от меме ентусиасти, които дават мило и драго за проекта.

Wall Street Memes е повече от просто меме криптовалута. Това е също така общност от хора с подобни интереси, които се интересуват от бъдещето на финансите. Екипът зад Wall Street Memes се стреми да изгради платформа, която упълномощава хората да контролират своето финансово бъдеще, докато се забавляват.

Ако търсите забавна, достъпна и общностно ориентирана меме криптовалута, то Wall Street Memes е перфектният избор за вас. Със своята силна общност, иновативен екип и ясно виждане за бъдещето, Wall Street Memes иска да бъде една от най-успешните меме криптовалути за всички времена. Ако искате да се включите в крипто пазара, тогава Wall Street Memes е перфектното място за начало.

Заключение за BARD и новите криптовалути

BARD със сигурност напредва бързо в своите прогнози и макар да не е на нивото на ChatGPT все още, то със сигурност има потенциала да промени крипто света. Важното е да се отбележи, че за разлика от разработката на OpenAI, от Google могат да накарат своя езиков модел да изрази някакво мнение, което е много важно за всички анализатори.

И както се вижда от чатовете с BARD (кoйто към момента не е достъпен в България), изкуственият интелект на най-голямата база от данни в света е доста оптимистично настроен. И макар да съществува риск, както при всяка крипто инвестиция, то със сигурност AiDoge и Wall Street Memes могат да се окажат ключа към успеха.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Кой проект има потенциал да създаде милионер? Сравнение на SPCT, XRP и TON

Скокът на XRP срещу бичото рали на Toncoin срещу експлозивните печалби на VC Spectra. Открийте иновативните монети, които движат крипто пространството: XRP, TON и SPCT!

септември 24, 2023 10:22 4 мин. четене

ApeMax ли е следващата голяма криптовалута, която ще избухне? Най-добрата предварителна продажба за 2023 г.

Във вечно динамичната крипто екосистема непрекъснато се появяват нови токени, всеки от които има за цел да донесе уникална полезност или иновация.

септември 23, 2023 19:05 3 мин. четене

Bitcoin може да достигне $100,000 през 2024, Bitcoin BSC има 10х потенциал

Биткойн е може би най-известната и със сигурност най-голямата криптовалута щом се касае до пазарна капитализация. Към момента на писане на статията цената за един токен е почти $27,000.

септември 23, 2023 18:30 3 мин. четене

Bitcoin Spark набира над $2 милиона по време на ICO събитието, може ли Shiba Inu да поддържа темпото?

Bitcoin Spark влезе в заглавията на крипто вестниците, след като набра над $2 милиона по време на своето неотдавнашно ICO събитие.

септември 23, 2023 17:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.