НАЧАЛО Прессъобщения

Avorak AI започва да проучва трейдинг индикатори за Hedera

май 23, 2023 8:07 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Avorak AI започва да проучва трейдинг индикатори за Hedera

Трейдинг ботът на Avorak успява да създаде вълнение на крипто пазара, докато все още е в процес на разработка.

Сега Avorak AI проучва трейдинг индикатори за Hedera (HBAR), привличайки повече търговци и инвеститори към своята уникална платформа за търговия.

Какво е Hedera?

Hedera е децентрализирана публична мрежа, която има за цел да осигури сигурна и мащабируема платформа за изграждане и внедряване на децентрализирани приложения (dApps). Тя използва структурата на насочен ацикличен граф (DAG) и използва консенсусния алгоритъм Hashgraph за постигане на консенсус между участниците в мрежата. Hedera предлага уникална комбинация от висока производителност, ниска латентност и силна сигурност, което я прави подходяща за различни случаи на употреба, като например децентрализирани финанси (DeFi), управление на веригата на доставки, гейминг и др. Мрежата се менажира от Управителния съвет на Hedera – разнообразна група от водещи световни организации от различни индустрии. HBAR служи като родната криптовалута на мрежата Hedera, като улеснява транзакциите, плаща за мрежови услуги и стимулира участниците.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Токен за защита на личните данни ли е Hedera?

Hedera предоставя средство за контрол на логиката и споделянето на информация в рамките на набор от известни и упълномощени страни чрез интеграцията си с разрешени блокчейни. Тя позволява на популярни блокчейн рамки като Corda, Hyperledger Fabric и Quorum да се свързват с нейната мрежа, използвайки Hedera Consensus Service. При тази интеграция хешовете на транзакциите се изпращат в публичната счетоводна книга на Hedera, което гарантира неизменност на информацията за транзакциите, като същевременно запазва поверителността. Упълномощените страни могат напълно да одитират хашовете на транзакциите, но съдържанието на транзакциите остава поверително. По този начин Hedera предлага баланс между запазването на поверителността на транзакциите за чувствителни случаи на използване в индустрията или консорциумите и поддържането на прозрачност и одитируемост в рамките на надеждна децентрализирана мрежа.

Avorak AI проучва индикатори за Hedera (HBAR): Какво означава това?

Проучването на трейдинг индикатори за Hedera (HBAR) от страна на Avorak AI бележи значително развитие на нейната платформа за търговия. Avorak AI има за цел да предостави на търговците и инвеститорите всеобхватен инструмент за пазарен анализ, като навлезе в анализа на пазарните индикатори. На етапа на разработване Avorak Trade изследва около 19 индикатора, включително модели на свещи, индекси на сила, профили на обема и активност на книгата за поръчки, наред с други. Броят на използваните индикатори може да бъде прецизиран въз основа на възприетата им полезност преди началото на бета фазата. Трейдинг ботът на Avorak AI оценява исторически потенциални сделки, за да определи силата на всеки индикатор за постигане на успех в търговията. За да се оцени ефективността на всеки индикатор, се анализират няколко фактора, като например времето и процентното движение на цената след задействането на сигнала и промените в обема в множество времеви интервали. Тъй като системата продължава да се учи и да анализира подходящите трейдинг маршрути, нейните разработчици посочват постепенно подобряване както на процента на рентабилност, така и на процента на печалбите. След като започне да функционира напълно, ботът Avorak Trade ще може да автоматизира сделки на различни борси, като в същото време ще предлага прогнози за цените на HBAR и широк набор от индикатори, които да подпомагат потребителите при вземането на решения за търговия.

Avorak AI предлага отличителна платежна система за Avorak Trade, която подобрява цялостната екосистема. Родният токен на платформата, AVRK, служи като кредит за достъп до Avorak Trade. От потребителите се изисква да депозират предварително кредити AVRK, тъй като за използването на услугите на бота за търговия се начислява такса от 0.5% от всички печалби от търговия. След това тези такси се разпределят между притежателите на AVRK чрез системата за обратна връзка за приходите на Avorak. А всички неизползвани кредити могат да бъдат изтеглени по всяко време без никакви такси. AVRK може да се търгува на различни борси за криптовалути или да се стейква, което предлага на потребителите допълнителни възможности за извличане на ползи от притежавания от тях AVRK. AVRK е на разположение за закупуване на цена от $0.235 за токен, с 5% бонус в шестата фаза на първичното предлагане на монети (ICO) на Avorak. Участниците в ICO получават достъп до няколко предимства, включително приоритетен достъп до затворени бета продукти. За бета версията на Avorak Trade са налични ограничен брой места. Участниците ще получат средства за търговия от Avorak и могат да ги запазят в знак на благодарност за ценната си обратна връзка. Няколко анализа сочат, че през 2023 г. цената на AVRK ще се увеличи значително.

За повече информация относно Avorak AI:

Уебсайт: https://avorak.ai
Купете AVRK: https://invest.avorak.ai/register


 

Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Изкуственият интелект предсказва прогреса на Биткойн за 2023 – Кога е следващият бичи пазар?

Изкуственият интелект (AI) представлява нова граница в областта на криптовалутните инвестиции, и много се очаква от неговата способност да предсказва трендовете на пазара на Биткойн.

юни 1, 2023 19:33 5 мин. четене

Според този Биткойн кит Avorak AI е изправен пред “най-малката съпротива срещу 100x” 

Avorak AI получи положителни оценки от виден инвеститор и Биткойн търговец, чието мнение, че Avorak AI е изправена пред “най-малката съпротива за 100x ръст”, показва силна вяра в растежа на платформата и потенциалните печалби за инвеститорите. 

юни 1, 2023 17:40 4 мин. четене

Шефът на Mastercard хвали блокчейн, Tradecurve приближава търговията до масите

Основните финансови услуги започват да тестват криптовалути. Въпреки това, много от тях остават до голяма степен нерешителни да се ангажират напълно с блокчейн пространството поради неговата нестабилност, несигурност и липсата на доверие в някои случаи.

юни 1, 2023 17:39 3 мин. четене

AI чатботовете ChatGPT и Google Bard дават прогнози за цените на Tradecurve и Collateral Network

Чатботовете с изкуствен интелект завладяха целия свят и криптовалутите не са по-различни, тъй като всички ентусиасти, търговци и инвеститори се впуснаха в пътешествие, за да разберат бъдещите ценови колебания и динамиката на криптовалутите, за да вземат добре обосновано решение с какво могат да диверсифицират.

юни 1, 2023 17:38 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.