НАЧАЛО Прессъобщения

Акцент върху три подценени алткойна: Curve DAO, VC Spectra, Flow

септември 27, 2023 19:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Акцент върху три подценени алткойна: Curve DAO, VC Spectra, Flow

При цялата шумотевица около най-добрите проекти е лесно да се пренебрегнат по-малко известни проекти с по-добри перспективи: Curve DAO (CRV), VC Spectra (SPCT) и Flow.

Curve DAO (CRV) получава подкрепата на една от най-големите борси. Макар че Flow (FLOW) може да не е на най-доброто място, има какво да очакваме с нетърпение. Междувременно VC Spectra (SPCT) поражда вълнение чрез предварителната си продажба.

Нека да разгледаме коя от тези подценени валути е най-добрата криптовалута, която да купите сега според експерти?

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Binance застава с цялата си тежест зад Curve DAO (CRV)

През август 2023 г. водещата крипто борса Binance инвестира $5 милиона в Curve DAO (CRV). Сътрудничеството включва и разгръщане на Curve DAO (CRV) във веригата на BNB, с което броят на мрежите, в които оперира Curve DAO, става 13.

На Binance вече се падат почти 20% от обема на търговията на Curve DAO (CRV) и сега, след като те имат по-тесни връзки, този дял може да се увеличи.

Сътрудничеството все още не се е отразило на цената на CRV поради мечите настроения на пазара. През по-голямата част от септември Curve DAO (CRV) се търгуваше на ниво около $0.510. Анализаторите обаче очакват Curve DAO (CRV) да се повиши до $0.556 преди края на 2023 г., след като състоянието на пазара се подобри и търговските дейности се увеличат.

Предвижда се също така Curve DAO (CRV) да премине бариерата от $1 по време на евентуалния бичи пазар през 2024 г., тъй като протоколът се внедрява на повече блокчейни. Въз основа на тази прогноза CRV може да се окаже добра криптовалута за покупка.

Успехът на предварителната продажба на VC Spectra (SPCT) привлича вниманието

Въпреки че VC Spectra (SPCT) е един от новите DeFi проекти, той успя да привлече вниманието на доста инвеститори и анализатори. В резултат на това предварителната продажба на VC Spectra беше изключително успешна. Между етап 1 и етап 3 токенът SPCT реализира 312.5% ръст – от $0.008 до $0.033.

Освен увеличението на цената, VC Spectra (SPCT) предлага убедителни възможности за използване. Тя има за цел да бъде платформата за сигурни, прозрачни и печеливши инвестиции в блокчейн пространството.

VC Spectra (SPCT) използва изкуствен интелект, тествани стратегии за търговия и устойчив инвестиционен подход, за да гарантира, че инвестициите на потребителите ще останат печеливши. Можете да инвестирате в проекти с потенциал за растеж, нишови пазари и арбитражна търговия на VC Spectra (SPCT). Можете също така да давате назаем или да стейквате своите криптоактиви срещу възнаграждение.

За да получите достъп до тези функции, трябва да закупите SPCT токени по време на предварителната продажба. В момента токените се продават за $0.033. Инвеститорите, които закупят SPCT токени сега, ще се възползват от 142.42% скок, когато предварителната продажба приключи на цена от $0.080.

Тези характеристики и печалбите са причината, поради която анализаторите смятат, че VC Spectra (SPCT) е една от най-добрите нови криптовалути, в които може да обмислите да инвестирате.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Хакатонът на Flow (FLOW) привлича 7,000 разработчици

Организираният от Flow хакатон през юни и юли, наречен “#FlowtotheFuture”, беше едномесечен период, посветен на изграждането на приложения върху блокчейна на Flow. Той привлече 7,000 разработчици, а участниците спечелиха награди на стойност над $500,000.

Те разработиха и решения в областта на изкуствения интелект, игрите, мобилните устройства и DeFi, наред с други.

Събитието привлече много потенциални проекти и решения, които ще бъдат изградени върху блокчейна на Flow. В резултат на това притежателите на токени FLOW могат да очакват бъдещето с нетърпение.

През септември FLOW се търгуваше предимно на ниво около $0.44, но все пак анализаторите прогнозират, че през 2024 г. токенът FLOW може да достигне $1, което е повече от 127% ръст, тъй като някои от първите проекти се разгръщат върху блокчейна на Flow.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Този конкурент на Solana (SOL) може да осигури 5 пъти по-добра възвръщаемост през 2024 г.

Тъй като светът на децентрализираното финансиране (DeFi) продължава да се развива, нови играчи навлизат в пространството, предизвиквайки утвърдени платформи с иновативни решения.

декември 8, 2023 22:25 4 мин. четене

Защо Биткойн е най-добрият избор за умните инвеститори през 2024 година?

Bitcoin (BTC) е най-голямата криптовалута по обща пазарна капитализация. Освен това е и един от най-известните виртуални активи, като някои го наричат “дигитално злато”.

декември 8, 2023 20:00 4 мин. четене

Забравете Биткойн! Тези 10 алткойна могат да доминират през 2023 година

Изпреварването на кривата е от първостепенно значение за опитните крипто ентусиасти. Макар че Биткойн все още е крал, нова вълна от алткойни се надига и е готова да заеме централно място през 2023 г. 

декември 8, 2023 17:20 5 мин. четене

Standard Chartered Bank е оптимистично настроена към Биткойн и прогнозира ръст до $100,000 до 2024 г.

Биткойн продължава да създава вълнение в крипто сектора, тъй като анализаторите публикуват прогнози преди важни събития. Една от тези прогнози е на Standard Chartered Bank.

декември 8, 2023 16:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.