НАЧАЛО Прессъобщения

Забележителното технологично предимство на Bitcoin Spark може да накара хората да забравят за Arbitrum

октомври 17, 2023 17:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Забележителното технологично предимство на Bitcoin Spark може да накара хората да забравят за Arbitrum

Стартирането на новия проект предвижда по-конкурентна DeFi арена за съществуващите платформи. DeFi проекти като Arbitrum изпитват огромна конкуренция от този нов хард форк на Bitcoin, наречен Bitcoin Spark.

Bitcoin Spark внася революционна технологична промяна в своята екосистема, включително по-усъвършенстван механизъм за консенсус, на който Web3 екосистемата все още не е ставала свидетел.

Какво е Arbitrum?

Arbitrum някога се открояваше като технологична революция за мрежата на Ethereum. Платформата предлага решение за мащабиране от втори слой за основната мрежа на Ethereum, като въвежда мощни смарт договори и същевременно намалява разходите за транзакции и увеличава скоростта на мрежата. Arbitrum мащабира базата на главната мрежа на Ethereum чрез процес на делегиране на изчислителни задачи на мрежата, включително съхранение на данни и обработка на транзакции.

Какво представлява Arbitrum Bridge?

Едно от най-печелившите нововъведения при Arbitrum е децентрализираното приложение Arbitrum Bridge. Това dApp е създадено Off Chain Labs, за да улесни прехвърлянето на дигитални активи от блокчейна от първия слой към решението за мащабиране на втори слой.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.


За да се възползват от предимствата на моста, потребителите прехвърлят своите токени ETH или ERC-20 в моста, който след това заключва активите и изсича същото количество заключени токени в Arbitrum. Мостът е посредник между Arbitrum и Ethereum, като осигурява оперативна съвместимост между двете мрежи.

По-добра ли е Bitcoin Spark от Arbitrum?

Bitcoin Spark е най-новият проект за DeFi функционалност с огромен потенциал да надмине решенията за мащабиране от втори слой като arbitrum. Корените на екосистемата Bitcoin Spark ще се разпространят до различни децентрализирани екосистеми благодарение на нейните оперативно съвместими функции. Подобно на мостовата система на Arbitrum, Bitcoin Spark ще интегрира уникална патентована мостова система, предназначена да направи мрежата по-оперативна от други такива.

Bitcoin Spark провежда ICO събитие за набиране на средства в Ethereum, като разпространява токени BTCS за $3 всеки. ICO е във фаза 7 (от общо десет планирани). Основната мрежа на Spark ще бъде пусната скоро след приключването на ICO събитието.

Една от ранните функции, които разработчиците на Bitcoin Spark ще интегрират, е патентованата система за мостове, позволяваща на участниците в мрежата да прехвърлят своите ERC-20 BTCS токени от Ethereum в мрежата Bitcoin Spark. Първоначално само токените BTCS ще могат да се прехвърлят. В екосистемата обаче ще бъдат интегрирани повече дигитални активи, като ще бъдат създадени пулове за ликвидност в основни мрежи като Ethereum, Polygon и BNB Smartchain.

Bitcoin Spark ще включва добива като основен механизъм за валидиране на мрежата в своя пионерски консенсусен механизъм за доказателство за процес, който отчита дейностите по майнинг и стейкинг. Процесът на добив ще се осъществява в приложението за добив Bitcoin Spark, разработено от екипа на Bitcoin Spark.

Приложението ще обработва дейностите по добив във фонов режим, без да се противопоставя на обикновените процеси, които устройството за добив ще бъде подканено да извърши от потребителя. Майнингът ще разпределя ресурсите в зависимост от гъвкавостта на устройството за добив. Например, когато платформата не се използва (през нощта), миньорът може да зададе производителност на добива на 90%. През деня, когато устройството се използва, миньорът може да зададе по-нисък коефициент на производителност от 50%.

Процесът на добив ще бъде достъпен за всички и може да бъде печеливш, особено за портфейлите, участващи в ICO събитието. Тези портфейли ще получат двукратен коефициент на добив, натрупвайки потенциално хиляди долари за собственика на портфейла. Участвайте в екосистемата на Bitcoin Spark, като закупите участие в настоящото ICO.

Научете повече за Bitcoin Spark на:
Уебсайт: https://bitcoinspark.org/
Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Този конкурент на Solana (SOL) може да осигури 5 пъти по-добра възвръщаемост през 2024 г.

Тъй като светът на децентрализираното финансиране (DeFi) продължава да се развива, нови играчи навлизат в пространството, предизвиквайки утвърдени платформи с иновативни решения.

декември 8, 2023 22:25 4 мин. четене

Защо Биткойн е най-добрият избор за умните инвеститори през 2024 година?

Bitcoin (BTC) е най-голямата криптовалута по обща пазарна капитализация. Освен това е и един от най-известните виртуални активи, като някои го наричат “дигитално злато”.

декември 8, 2023 20:00 4 мин. четене

Забравете Биткойн! Тези 10 алткойна могат да доминират през 2023 година

Изпреварването на кривата е от първостепенно значение за опитните крипто ентусиасти. Макар че Биткойн все още е крал, нова вълна от алткойни се надига и е готова да заеме централно място през 2023 г. 

декември 8, 2023 17:20 5 мин. четене

Standard Chartered Bank е оптимистично настроена към Биткойн и прогнозира ръст до $100,000 до 2024 г.

Биткойн продължава да създава вълнение в крипто сектора, тъй като анализаторите публикуват прогнози преди важни събития. Една от тези прогнози е на Standard Chartered Bank.

декември 8, 2023 16:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.