НАЧАЛО Алткойни

Има много място за растеж при XRP

ЯНУ. 10, 2019 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
 Има много място за растеж при XRP

Пазарът на трансгранични плащания се очаква да достигне 2 трилиона долара до 2020 г. според неотдавнашен доклад на McKinsey.


Позовавайки се на силен растеж, особено в Азиатско-тихоокеанския коридор, докладът казва, че глобалните плащания ще надскочат дори 5 трилиона долара през следващите пет години.

Това означава, че Ripple трябва да контролира само пет процента чрез xRapid, за да нарасне XRP с 500 процента.


Вярно е, че цифрите са солидни, но истината е, че базираният в Белгия SWIFT, все още е платформата, която банките предпочитат. Въпреки предимствата на Ripple - скоростта, ефективността и съкращаването на разходите, SWIFT работи по въпроса за уреждането и HSBC проучва решение, което ще осигури, че времето за сделки ще спадне до два часа.

От друга страна, Ripple се разраства. Въпреки че партньорските институции предпочитат xCurrent пред xRapid - решение, което използва XRP за ликвидност, броят на компаниите, включени в RippleNet, е около 200. Нещо повече, два месеца след стартирането на xRapid по време на конференцията SWELL, още 12 компании, включително JNFX, SendFriend , Transpaygo, FTCS и Euro Exim Bank се възползват от предложената услуга.

Освен това има скок в употребата с 350% повече от миналата година. Това са обнадеждаващи подробности, които притежателите на XRP трябва да чуят.

Пазарната капитализация на XRP е 14,7 млрд. долара, с 800 млн. долара по-ниска от Етериум и с един процент повече от миналата сряда. И все пак, цените на XRP варират в рамките на строг лимит от 6 цента с таван от 40 цента и нивото на Фиб ритрейсмънт от 61,8% и 30 и 34 цента като долна граница.

Ripple

Въпреки това, възобновяването от средата на ноември 2018 г. подсилва сентимента за възходяща позиция, но докато не видим солидни, високи обеми и печалба над нивото на съпротива от 40 цента до 42 цента, краткосрочните мечки могат да доведат цените до 25 цента или по-ниско до края на месеца.

Всеки спад би трябвало да бъде разглеждан като възможност за закупуване, предвид ясните по-високи върхове, след като цените за кратко паднаха под 30 цента в средата на декември.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Коментари (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Tether може да не e подкрепен единствено от фиатна валута

Tether е актуализирал условията на своя уебсайт. Там се заявява, че подкепената от щатския долар криптовалута може и да не е подкрепена единствено от фиатни резерви. Новият текст гласи, че докато стаб...
МАР. 15, 2019 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Задава се партньорство между eToro и Ripple

Ripple може да получи още едно голямо партньорско споразумение, тъй като крипто борсата eToro обмисля сделка с компанията. Главният изпълнителен директор на борсата, Йони Асия, разкри това след финтех...
ФЕВ. 17, 2019 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Обмените тестват TRON (TRX) депозити

В момента всички нови тегления на Tron (TRX) се изпълняват предпазливо, но големите борси започнаха да тестват портфейлите си с новия токен. Обмените смятат, че TRON (TRX) мрежата е безопасна и достат...
ЮЛИ. 5, 2018 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Виталик Бутерин говори за "измамата" Bitcoin SV (ВИДЕО)

Съоснователят на Ethereum, Виталик Бутерин, в интервю за канала на Hardcore Crypto в YouTube, открито сподели своята гледна точка за Bitcoin SV (BSV), наричайки го „пълна измама“. Бутерин коментира ра...
ЮНИ. 5, 2019 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света