НАЧАЛО Прессъобщения

Всички преследват Chainlink, вместо да се включат в тази 50X предварителна продажба 

ноември 18, 2023 13:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Всички преследват Chainlink, вместо да се включат в тази 50X предварителна продажба 

Преследване е често срещана дума в инвестирането. Обикновено се използва за обозначаване на инвеститори, които реагират на временни положителни или бичи настроения, показвани от дадена криптовалута, без да са направили подходящо проучване.

Повечето от тях нямат късмет и губят пари, преследвайки краткосрочни печалби. Умните инвеститори разбират полезността на даден проект, преди да инвестират в него. Обикновено те отделят време, за да прочетат пътната карта на проекта, за да установят възможността проектът да съществува в бъдеще и растежа, който ще има в дългосрочен план.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Докато повечето инвеститори преследват краткосрочното бичо ценово действие при Chainlink, според мнозина умните крипто инвеститори купуват ICO-то на Bitcoin Spark.

Добра инвестиция ли е Chainlink?

Chainlink е надежден Web3 проект, който съществува от години. С доказан опит в предоставянето на полезност, Chainlink има по-голям шанс да донесе печалби от повечето проекти с ниска функционалност. Технологията, която стои в основата на Chainlink, свързва данни от реалния свят с блокчейн чрез усъвършенствани смарт договори.

Тези договори на Chainlink са кодирани с инструкции за условията, които трябва да бъдат изпълнени преди автоматичното им изпълнение. Chainlink стартира през 2017 г. като децентрализиран оракул с многобройни случаи на употреба. Освен това мрежата на Chainlink се използва за прехвърляне на незаменими токени (NFT) и колекционерски предмети за блокчейн игри.

Bitcoin Spark може да е бъдещето на DeFi

Отговаряйки на ключови предизвикателства в децентрализираната екология, Bitcoin Spark масово набра популярност на фона на текущото си ICO. Полезността на проекта включва нови случаи на използване на крипто технология, които включват въвеждането на потоци, генериращи приходи за потребителите на Web3, както и децентрализирана форма на процесите на валидиране на мрежата.

Повишената привлекателност на проекта доведе до набирането на повече от $5 милиона в провежданото оттогава ICO. ICO-то на проекта приключва на десетата фаза, а инвеститорите имат възможност да закупят BTCS на намалени цени от $3.75 за токена.

Bitcoin Spark ще работи по нов консенсусен механизъм, наречен доказателство за процес (PoP), разработен от предимствата на адаптивното доказателство за залог (PoS) и старото поколение PoW (доказателство за работа). Консенсусът на доказателството за процеса ще побира по-лека версия за добив, която участниците в мрежата ще използват за проверка на транзакциите в n-веригата и за одобряване на легитимността на новодобавени блокове. Процесът на добив ще бъде по-прост от това, което се случва в повечето екосистеми за добив. Вместо да създават скъпа минна станция и да я оборудват със скъпи и модерни минни възли, потребителите в мрежата Bitcoin Sark ще се нуждаят само от стабилна интернет връзка и смарт устройство.

Те трябва да изтеглят приложенията за добив на Bitcoin Spark за съответната си операционна система. Приложението ще бъде кодирано от одобрените от KYC разработчици на Bitcoin Spark, за да позволи взаимодействието му със слоя на смарт договорите на проекта.

То ще осигури широк спектър от случаи на употреба за членовете на общността. Миньорите ще използват приложението, за да решават прости математически уравнения и в замяна да печелят токени BTCS, разгърнати директно от минните басейни на Bitcoin Spark.

Приложението Bitcoin Spark ще предоставя и многослоен портфейл, способен да получава едновременно два потока данни от един RPC.

Научете повече за Bitcoin Spark на:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/
Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Алткойн, който скочи с близо 600%, може да направи сериозен пробив нагоре

Крипто аналитикът Али Мартинез сподели положителни възгледи за Solana (SOL) на фона на забележителното представяне на актива през тази година.

декември 10, 2023 19:00 1 мин. четене

Инвеститорите в Polygon (MATIC) купуват този конкурентен токен, който може да реализира 20 пъти повече печалби

Polygon (MATIC) завладя крипто света, предлагайки мащабируемо и рентабилно решение на проблема с претоварването на мрежата на Етериум.

декември 10, 2023 16:20 4 мин. четене

Цената нa токена на FTX се покачва с 230% за 30 дни, по-добре ли е да купите тази управлявана от общността борса?

Пазарът на криптовалути не спира да изненадва, като наскоро FTX (FTT) токените поскъпнаха с 230% за 30 дни.

декември 10, 2023 14:00 3 мин. четене

Лайткойн може да тръгне към $200 след халвинг събитието на Биткойн

Лайткойн се насочва към $200, докато халвинг събитието на Биткойн наближава, което може да е сигнал за потенциален растеж и повишена пазарна динамика.

декември 10, 2023 13:00 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.