НАЧАЛО Прессъобщения

ChatGPT прогнозира цената на Solana, Tradecurve може да изпревари SOL през 2023 г.

май 31, 2023 13:47 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ChatGPT прогнозира цената на Solana, Tradecurve може да изпревари SOL през 2023 г.

Тъй като Solana губи инерция и се търгува на червено, Tradecurve е готова да я изпревари и да осигури по-добри печалби, като се покачи 50 пъти преди края на предварителната продажба.

Тъй като Solana (SOL) интегрира ChatGPT в своята мрежа, беше съвсем уместно да се попита чатбота с изкуствен интелект за мнението му относно бъдещата цена на Solana (SOL). 

Въпреки това, поради неотдавнашното му представяне на крипто пазара, експертите смятат, че една нова изгряваща звезда, Tradecurve (TCRV), ще надмине Solana (SOL) през 2023 г., осигурявайки 50-кратна печалба на своите притежатели, преди токена дори да бъде пуснат на борсите. 

>>КУПЕТЕ TCRV ТОКЕНИ СЕГА<<

Накъде се движи цената на Solana (SOL)?

Изглежда, че ChatGPT е доста голям фен на токена Solana. По-конкретно, когато беше попитан за бъдещето на Solana (SOL), ChatGPT каза само положителни неща, като дори стигна дотам да вярва, че Solana (SOL) ще надмине Етериум (ETH), защото предлага по-добра мащабируемост и по-ниски такси за транзакции.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


И макар това да е вярно, според последните резултати на SOL е под въпрос дали Solana действително ще достигне скоро нивото на ETH. По-конкретно, монетата отбеляза 3% спад в стойността през последната седмица, като не успя да задържи инерцията си над нивото на подкрепа от $20.

Понастоящем SOL се търгува на цена от $19.41, отбелязвайки спад от 2.60% през последните 24 часа. Това накара експертите да прогнозират бичи тренд за токена през предстоящия период, като заявиха, че мечките могат да предизвикат по-нататъшно понижение на цената до $18, а след това до $17.

Tradecurve (TCRV) – революционен мост между централизираните и децентрализираните борси

Въпреки че е ново попълнение в света на криптовалутите, Tradecurve (TCRV) предизвиква вълнение, което кара експертите да прогнозират, че ще надмине по-голямата част от пазара и ще предизвика най-големите платформи за търговия, като Binance, Coinbase и Kraken.

Tradecurve ще съчетае най-добрите елементи на централизираните и децентрализираните борси и ще предостави впечатляваща функционалност, която потребителите не могат да намерят никъде другаде. Чрез Tradecurve потребителите могат да използват своя крипто баланс и да търгуват с акции, облигации, опции, форекс, суровини, ETF-и и криптовалути – всичко това, използвайки една сметка.

Това обаче, което прави Tradecurve наистина да се откроява от тълпата, е нейният децентрализиран характер, който ѝ позволява да осигури пълна анонимност на своите потребители, без да е необходимо да преминава през процедури по опознаване на клиента (KYC).

 Освен това TCRV ще се стреми да премахне бариерите за навлизане на пазара, като предостави на потребителите глобален достъп до хиляди пазари и възможности за търговия.

>>КУПЕТЕ TCRV ТОКЕНИ СЕГА<<

Процесът на търговия в Tradecurve е доста прост и лесен. Всичко, което потребителите трябва да направят, е да си открият сметка с валиден имейл (и нищо друго), да свържат портфейлите си, да депозират криптовалутата, която искат да използват и да започнат да търгуват незабавно.

Освен това Tradecurve ще предостави много предимства на своите потребители, включително алгоритмична търговия с изкуствен интелект, висок ливъридж, започващ от 500:1, и копиране на сделки (при което потребителите могат да плащат абонаментна такса на търговци с добра успеваемост, за да копират техните сделки). 

Притежателите на TCRV токени ще получат също така отстъпки от таксите за търговия, защита от отрицателен баланс, обслужване на VIP сметка и ексклузивни бонуси и привилегии за депозит и повишаване на нивото.

Освен това TCRV ще включва обширни образователни ресурси за всички нови търговци, които искат да направят първите си стъпки в света на криптовалутите. Тя също така планира да пусне своя собствена академия за търговия в метавселената, където потребителите могат да посещават курсове и да разговарят с експерти, за да се запознаят със стратегиите и техниките за търговия. 

>>КУПЕТЕ TCRV ТОКЕНИ СЕГА<<

Понастоящем TCRV е във втори етап на предварителната си продажба, където токените му търгуват на цена от $0.012. Освен това експертите смятат, че TCRV ще донесе 50-кратна печалба на притежателите си преди края на предварителната продажба, което може да направи токена един от най-печелившите на пазара. Освен това се очаква TCRV да поскъпне с още 100 пъти, след като достигне CEX-овете от първо ниво.

А ако към това добавим и факта, че ICO-то на Binance BNB започна на цена от $0.11, а в момента се търгува на $308, наистина не може да се каже колко високо ще скочи TCRV.

За повече информация относно предварителната продажба на TCRV токените:

Уебсайт: https://tradecurve.io/
Закупуване на токени в предварителна продажба: https://app.tradecurve.io/sign-up
Twitter: https://twitter.com/Tradecurveapp
Telegram:https://t.me/tradecurve_official


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Google Cloud официално стана валидатор в блокчейна на Polygon (MATIC)

Google Cloud наскоро стана официален валидатор на Polygon (MATIC) – блокчейн от втори слой, използващ мрежа за доказване на залог (PoS).

октомври 1, 2023 21:00 1 мин. четене

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Защо пазарът на криптовалути беше толкова “заспал” през септември

През септември крипто пазарът се представи слабо, като ключовите показатели като обеми, волатилност и отворен интерес (OI) останаха слаби през целия месец.

октомври 1, 2023 17:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Dogecoin от изкуствен интелект

Въпреки продължителния мечи пазар, Dogecoin (DOGE) успя да запази позицията си сред десетте най-големи криптовалути по пазарна капитализация. 

октомври 1, 2023 15:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.