НАЧАЛО Алткойни

Този алткойн може да задмине Етериум – Messari

април 16, 2022 18:36 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Този алткойн може да задмине Етериум – Messari

Водеща фирма за изследване на криптовалута казва, че Avalanche (AVAX) е силен конкурент на Етериум по отношение на ежедневния брой транзакции.

В нова блог публикация фирмата за изследване на дигитални активи Messari отбелязва, че Етериум е имал средно около 1.17 милиона транзакции на ден през първото тримесечие на 2022 г.

Според фирмата за изследване на крипто, Avalanche достигна 74% от средното за Етериум през Q1 и може да го надмине през Q2.

“С навлизането на стимулиращите програми и стартирането на подмрежи, Avalanche има интересна възможност да надмине Етериум през следващото тримесечие.”

Според Avalanche подмрежата означава подмрежа, която е динамичен набор от валидатори, работещи заедно за постигане на консенсус относно състоянието на набор от блокове.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Краткосрочните перспективи на Биткойн (BTC) са несигурни – ето защо

Messari също така прогнозира, че таксите за транзакции на Avalanche ще намалеят през второто тримесечие благодарение отчасти на голямото надграждане на Avalanche, наречено Apricot.

“С по-нататъшните пускания на Apricot таксите за транзакции оттогава се стабилизираха, средно около $0.67 на транзакция. Apricot има за цел да улесни ‘проверимо подрязване’, процес, при който възлите могат сигурно да уплътняват исторически транзакции.

Той разполага с механизъм за такси, който позволява разходите за транзакции да бъдат ниски и предвидими за потребителите. Макар и стабилни, таксите за транзакции се увеличават в тандем с ежедневните транзакции. С очакваните издания на Apricot, трябва да очакваме да видим средните такси за транзакции да продължат да се стабилизират и да се движат надолу.”

AVAX се търгува на $77.7 към момента на писане. 10-ият крипто актив по пазарна капитализация е скочил с над 3% през последните 24 часа и е паднал с близо 20% през последните две седмици.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Цената на Celsius (CEL) скача с 800% за два месеца

Алткойн, базиран на Етериум (ETH), който се нарежда сред 100-те най-големи криптовалути по пазарна капитализация, се е повишил с трицифрени с трицифрени числа през последните 30 дни.

август 12, 2022 13:55 1 мин. четене

Обявена е дата за Сливането на Етериум

Преминаването на Етериум към Proof-of-Stake наближава, като разработчиците се споразумяха за предварителна дата за Сливането.

август 12, 2022 11:27 1 мин. четене

Ankr (ANKR) скочи с почти 60% за час след важно обявление

Доставчикът на децентрализирана блокчейн инфраструктура Ankr получава сериозен тласък, но не само на котировките си.

август 12, 2022 8:27 1 мин. четене

Какво да очакваме от BabyDoge?

Ралито от 40%, което видяхме на 9 август при BabyDoge, за съжаление избледня и сега меме криптовалутата се връща към нови дъна.

август 11, 2022 14:20 1 мин. четене