НАЧАЛО Алткойни

Топ 5 алткойна за февруари

февруари 3, 2022 14:11 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 5 алткойна за февруари

Топ крипто анализатор и търговец говори за Solana (SOL), Chainlink (LINK) и три други алткойни като дигитални активи, които според него е добре да погледнете този месец.

В ново видео, псевдонимният търговец Altcoin Sherpa казва, че очаква още един крак надолу за платформата за смарт договори Solana до около $65, преди да видим възход до $140.

Просто бих искал да видя тази област [$60-$70] да бъде докосната няколко пъти и след това да образува някакво дъно и след това вероятно да се появи, да удари този възел с голям обем отново около $140 и след това вероятно да се върне надолу.

Друга монета в списъка на търговеца е децентрализираната мрежа за оракули Chainlink, която според него изглежда готова за възход, тъй като се търгува близо до ключова зона на подкрепа.

Вероятно можете просто да потърсите да купите каквото и да е дъно (спад) за LINK. Мисля, че е възможно да видим по-ниско връщане обратно до $15 или около това ниво, донякъде като двойно дъно в графиките на ниските времеви рамки. За мен това изглежда доста силно, като се има предвид, че е на ниски нива, има висок обем на продажбите и виждаме спадове да се изкупуват доста бързо.

Следващата е базираната на блокчейн игра Axie Infinity (AXS). Altcoin Sherpa прогнозира силно рали за Axie Infinity, тъй като монетата продължава да държи подкрепата при $45.

Все още можете да ударите 2x или нещо подобно от $45 до $90 или някои от тези нива нагоре [над $110]. Със сигурност е възможно това да дойде.

Докато Altcoin Sherpa в момента е възходящо настроен за AXS, той не очаква скоро монетата да достигне нова рекордна стойност (ATH).

Крипто анализаторът също следи Kyber Network Crystal (KNC), токен, базиран на Етериум, използван за плащане на такси в Kyber Network. Според Altcoin Sherpa, KNC изглежда много силен дори на фона на общата низходяща тенденция на крипто пазарите.

Просто мисля да си купя което и да е дъно. Търсейки нива на съпротива, бих потърсил около $2,40.

Последната монета в радара на анализатора е Near Protocol (NEAR), блокчейн фокусиран върху разработчиците, предназначен за мащабируемост и стабилност. Altcoin Sherpa прогнозира още едно движение надолу за NEAR, преди да достигне $14.

Възможно е да видим може би едно последно потенциално разтърсване до $8 или нещо повече, и аз имам вход за позиция там [на това ниво]. Но като цяло тази монета доста силно се задържа и за мен тази монета изглежда малко по-добре от много други в момента.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Circle разширява обхвата на USDC до 5 нови блокчейна

Стабилната монета USDC официално вече ще бъде налична на пет нови вериги. В допълнение, фирмата издадетел на валутата засилва усилията си за стартиране на нов протокол, който ще улесни безпроблемното прехвърляне на токена между различните блокчейн мрежи.

септември 29, 2022 19:20 1 мин. четене

Виталик Бутерин: Ето какво предстои за Етериум

Основателят на Етериум (ETH), Виталик Бутерин казва, че водещата платформа за смарт договори трябва да продължи да се развива в посока на дългосрочна устойчивост.

септември 29, 2022 11:44 1 мин. четене

Алткойн скочи със 75% покрай дело срещу Coinbase

Базиран на Етериум алткойн тихомълком се изстреля активи, докато пазарите бяха на зелено в резултат на облекчение.

септември 28, 2022 12:40 1 мин. четене

Helium (HNT): Разкриха манипулации на пазара от вътрешни лица

IoT криптовалутата Helium е подложена на сериозни критики заради това, че не е оповестила централизираното си разпространение на токени, разкрито в разследване на Forbes.

септември 28, 2022 11:56 1 мин. четене