НАЧАЛО Биткойн

Тим Дрейпър предвижда голямо движение за Биткойн на фона на слабостта на долара

юли 6, 2022 18:41 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Тим Дрейпър предвижда голямо движение за Биткойн на фона на слабостта на долара

Рисковият капиталист Тим Дрейпър е убеден, че Биткойн ще постигне масово приемане въпреки неотдавнашния мечи пазар на криптовалути.

В ново интервю Дрейпър каза, че широката общественост ще започне да използва Биткойн масово, след като разбере, че BTC е опция за ежедневни покупки.


Масите ще навлязат много скоро, а щом го направят, това ще стане изведнъж.

Помислете си кога ще можете да си купите храна, дрехи и подслон – всичко това с Биткойн. Няма да има причина да държите фиатната валута, защото тя просто не е толкова добра, обвързана е с някаква политическа сила, трябва да минава през банките.


При Биткойн има много по-малко триене и той е глобален.


Инвеститорът, който направи ранни залози на Coinbase, Hotmail, Skype, Tesla и Twitter, каза, че Биткойн е достатъчно силен, за да устои на сегашния икономически стрес, който той сравнява с краха на Уолстрийт през 1929 г.


Това е вълнуващо време. Знаех, че това ще премине през пристъпи на съзряване, тъй като ще стане по-централизирано използвана и централизирано достъпна по целия свят.

Много съм развълнуван от това, което се случва с Биткойн, и наистина гледам на тези машинации… Искам да кажа, да, изглежда, че днес имаме еквивалент на срива от 1929 г., но имаме по-добра технология в Биткойн.


Дрейпър завърши, като потвърди вярата си в BTC, като същевременно прогнозира, че потребителите ще загубят доверие в долара и вместо това ще налеят пари в дигиталното злато. 

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Ще има растеж, след като пазарите прогонят слабите ръце, твърди анализатор

Той добавя, че докато по-големите правителства виждат в BTC заплаха, по-малко силните държави могат да се възползват от икономическите възможности, които предлага.


Аз съм голям вярващ. Продължих да купувам Биткойн през годините и чувствах, че в някакъв момент ще има нещо като бягство от долара.

Разбира се, имаше масови бягства от песото и нигерийската наира, но ще има и масови бягства от долара, при които хората ще бягат от долара и ще се насочват към Биткойн.


Много вълнуващи времена. Знам, че по пътя на Биткойн ще има и други предизвикателства, но той е просто по-добра валута, а нещата, които са по-добри в дългосрочен план за потребителя, обикновено в крайна сметка печелят.


Но междувременно ще видите как централните банки започват да нервничат, правителствата започват да нервничат… Големите правителства започват да нервничат – малките правителства гледат на това като на възможност.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

От криза към възможност: Как Биткойн предлага път към финансова стабилност

Найджъл Грийн, главен изпълнителен директор на deVere Group, финансово-консултантска компания, оценена на $12 милиарда, смята, че инвеститорите се обръщат към алтернативни форми на инвестиции, като Биткойн и други криптовалути.

март 26, 2023 17:00 1 мин. четене

Какво предстои за Биткойн? – Б. Коуен

В скорошно видео известният крипто стратег Бенджамин Коуен сподели своята гледна точка за бъдещето на Биткойн (BTC) след решението на Федералния резерв да повиши лихвените проценти с 25 базисни пункта.

март 26, 2023 10:00 2 мин. четене

САЩ ще се опита да прекъсне достъпа до Биткойн в условията на банкова криза

Бившият главен технологичен директор на Coinbase, Баладжи Сринивасан направи серия от смели прогнози за бъдещето на Биткойн (BTC) и финансовата система на САЩ.

март 25, 2023 15:00 2 мин. четене

Биткойн: Цена и пазарни условия – какво следва?

В петък цените на криптовалутите отбелязаха спад, тъй като инвеститорите бяха загрижени за силата на глобалната банкова система и паричната политика на САЩ.

март 25, 2023 10:00 2 мин. четене