НАЧАЛО Прессъобщения

Тихите титани: 2 неизвестни криптовалути, които може да надминат Етериум

септември 21, 2023 12:17 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Тихите титани: 2 неизвестни криптовалути, които може да надминат Етериум

Неотдавнашният спад на цената на Етериум поражда инвестиционни опасения, докато водещите алткойни, като Flow (FLOW) и VC Spectra (SPCT), тихо пораждат вълнение.

Успешният хакатон на Flow и иновативният протокол за управление на активи, управляван от изкуствен интелект, на VC Spectra ги позиционират като потенциални претенденти да засенчат Етериум.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Прогноза за цената на Етериум: Тенденцията за спад поражда инвестиционни опасения

На 15 септември 2023 г. разработчиците на Етериум (ETH) представиха нова тестова мрежа, наречена “Holesky”. Този тестнет улеснява стейкингът, развитието на инфраструктурата и напредъка на протоколите в рамките на екосистемата на Етериум (ETH).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. 


Въпреки това значимо развитие обаче, пускането на тестовата мрежа, не оказа съществено влияние върху прогнозата за цената на Етериум (ETH). Тази липса на влияние върху ETH може да се отдаде на по-широката волатилност на пазара. В рамките на следващите 24 часа , след пускането на мрежата цената на Етериум (ETH) претърпя спад от $1,652 до $1,641, което представляваше почти 1% спад в стойността на ETH.

За съжаление, тази низходяща тенденция на цената на Етериум (ETH) се запази и през следващите дни, като на 19 септември Етериум (ETH) отбеляза по-нататъшно поевтиняване от $1,641 до $1,635.

Като се има предвид настоящото състояние на пазара, експертите от бранша прогнозират мечи прогнози за цената на Етериум (ETH) през следващите месеци, в зависимост от неуспеха на цялостния пазар да се възстанови. Като се има предвид тази перспектива, добра инвестиция ли е Етериум? Отговорът ще оставим на вас.

Глобален хакатон предизвиква бичи импулс за Flow (FLOW) 

На 24 август 2023 г. фондация FLOW разкри победителите в дългоочаквания хакатон “FLOW to the Future”. Това глобално Web3 състезание връчи над $500,000 на пионери разработчици, които демонстрираха своите умения и креативност. 

Обявяването на победителите предизвика скромен скок в стойността на FLOW. В рамките на 24 часа тя се повиши от $0.465 на $0.466.

Тази положителна инерция на FLOW продължи въпреки колебанията на пазара. Между 25 август и 18 септември цената на алткойна се повиши от $0.466 до $0.474, което доведе до увеличение на стойността на FLOW с близо 2%.

Освен това успехът на хакатона потвърди статута на екосистемата FLOW като процъфтяващ център за разработчици. Експертите от бранша очакват продължаване на възходящата траектория през следващите месеци, тъй като хакатонът на FLOW привлича все повече талантливи разработчици към екосистемата FLOW, насърчавайки по-нататъшния растеж и развитие.

VC Spectra (SPCT): Увеличаване на печалбите с помощта на иновативния изкуствен интелект

VC Spectra (SPCT) е иновативен протокол за управление на активи, който използва авангардна AI технология за оптимизиране на печалбите и минимизиране на рисковете, предлагайки на инвеститорите изключителни възможности за капитализация. В основата на децентрализираната търговия стои VC Spectra (SPCT) – сочен от експертите за добър DeFi проекти, целящ да опрости търговията и да повиши рентабилността, като същевременно премахне сложността, свързана с други платформи.

VC Spectra (SPCT) революционизира концепцията за хедж фонд, като децентрализира неговите операции. Чрез този подход VC Spectra (SPCT) възнаграждава потребителите с тримесечни дивиденти и обратни изкупувания, получени от печалбите, генерирани от техните инвестиции. 

Потребителите също така получават ексклузивен достъп до нови ICO в начална/частна продажба и право на глас в рамките на платформата.

Публичната предварителна продажба на VC Spectra (SPCT) бързо набира скорост. Ранните инвеститори, участващи в етап 3 на предварителната продажба за $0.033, се радват на значителна възвръщаемост. По-специално, инвеститорите от етап 1 станаха свидетели на поразителен ръст от 312.5%, докато тези, които се присъединиха по време на етап 2, отбелязаха печалба от 200%.

При закупуване на SPCT токени на цена $0.033 с 50% бонус върху всички депозити, инвеститорите могат да се възползват от забележителен скок от 142.42%, когато стойността на SPCT достигне $0.080 до края на предварителната продажба.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 2, 2023 22:02 3 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Предстоящо вълнение: Водещ криптоаналитик прогнозира, че цената на Dogecoin (DOGE) ще скочи до $1

Хората се вълнуват от неотдавнашната прогноза, в която се твърди, че цената на Dogecoin (DOGE) може да достигне $1, но дали тази прогноза не е прекалено оптимистична предвид настоящите пазарни условия?

декември 2, 2023 12:00 3 мин. четене

Еволюция на дигиталната валута: Фокус върху Ethereum и VC Spectra

В постоянно развиващия се пейзаж на дигиталните валути две имена се открояват със своите иновативни подходи и потенциал за бъдещ растеж: Ethereum (ETH) и VC Spectra (SPCT).

декември 2, 2023 9:46 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.