НАЧАЛО Други

Следващият крипто цикъл ще започне тази година, твърди Майк Новограц

юни 13, 2022 10:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Следващият крипто цикъл ще започне тази година, твърди Майк Новограц

Главният оперативен директор на крипто инвестиционната компания Galaxy Digital Майк Новограц прогнозира, че за да се възстанови пазарът на криптовалути, Федералният резерв ще трябва да отстъпи.

Говорейки на конференцията Consensus 2022 в Остин, Тексас, той заяви, че Биткойн няма да се „търгува добре„, докато Федералният резерв „не трепне“ и „не свали крака си от спирачката„. 


Новограц твърди, че BTC ще стигне дъно преди пазарът на акции в САЩ. Главният изпълнителен директор на Galaxy Digital заяви: 


„Надеждата ми е, че към четвъртото тримесечие икономиката ще се забави достатъчно, за да каже Фед, че ще направим пауза, и тогава ще видите началото на следващия криптоцикъл. Тогава Биткойн ще се откъсне от акциите и ще поведе пазарите.“


Следващият бичи пазар


Новограц призова инвеститорите да „се преборят с импулса да бъдат толкова алчни„, за да преминат успешно през следващия бичи пазар. Този съвет се отнася както за Galaxy Digital, така и за други компании. 


Той припомни, че инвеститорите, които са закупили Luna в подходящия момент, са видели възвръщаемост до 300 пъти над първоначалната си инвестиция, което е нереалистично очакване предвид сегашното състояние на пазара. 


„Когато екосистемите вървят наистина бързо, има причина за това. Знайте в какво инвестирате. Не получавате 18% безплатно.“


На 8-ми юни Новограц също така прогнозира, че повечето хедж фондове, които инвестират в цифрови валути, ще бъдат неуспешни поради неотдавнашния спад на пазарната стойност.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC) в опасност да потъне до $20,000

Милиардерът говореше на конференцията Piper Sandler Global Exchanges & Brokerage Conference в Ню Йорк, когато заяви: 


„Обемът ще намалее, хедж фондовете ще трябва да се преструктурират. Съществуват буквално 1,900 крипто хедж фонда. Моето предположение е, че две трети от тях ще прекратят дейността си.“

Според Новограц непрекъснатият спад на цените на криптовалутите през последните шест месеца може да се отдаде на реакцията на пазара към оттеглянето на стимулите от Федералния резерв на САЩ.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Очаква ни най-големия срив от десетилетия – Р. Кийосаки

Робърт Кийосаки, автор на книгата „Богат татко, беден татко“ предупреждава за голям финансов срив, който според него ще се отрази на Биткойн (BTC) и благородните метали.

септември 27, 2022 20:07 1 мин. четене

Редица американски щати съдят Nexo за нерегистрирано предлагане на ценни книжа

В понеделник щатските регулатори на ценни книжа в Калифорния и няколко други щата предприеха действия срещу Nexo Group, компанията майка на крипто заемодателя Nexo, като нарекоха продукта на компанията Earn Interest Product нерегистрирана ценна книга.

септември 27, 2022 17:40 1 мин. четене

Борсата FTX спечели търга за активите на Voyager Digital

Voyager Digital съобщи, че с оферта от около $1.4 милиарда на FTX спечели търга за активите на фалиралата компания.

септември 27, 2022 15:33 1 мин. четене

Путин връчи руско гражданство на Едуард Сноудън

Прословутият разобличител и бивш сътрудник на Агенцията за национална сигурност на САЩ Едуард Сноудън получи руско гражданство.

септември 27, 2022 9:00 0 мин. четене