Home

Ще продължат ли китовете на XRP да купуват при спад? Бумът на Raboo кара инвеститорите в Arbitrum да се развълнуват!

19.06.2024 10:26 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ще продължат ли китовете на XRP да купуват при спад? Бумът на Raboo кара инвеститорите в Arbitrum да се развълнуват!

Наскоро XRP китовете попаднаха в крипто новините, защото се опитаха да купят по време на спад.

Макар че все още не е ясно дали този ход е добър или трагична грешка (особено като се има предвид активността на XRP), един нов пазарен фаворит, Raboo (RABT), печели инвеститорите – не с обещанието за „спад и след това скок в цената“, а със SociaFi иновацията и печалбите от предварителната продажба.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Интересно е, че дори инвеститорите в Arbitrum (ARB) се присъединиха към пътешествието на Raboo, за да увеличат портфейла си с печалбите от предварителната му продажба.

XRP китовете купуват по време на спада, но колко дълго могат да се задържат?

Китовете на XRP на различни пазари с над 100 милиона токена, наскоро закупиха още повече от криптовалутата въпреки спадащата цена на XRP. Макар че на 11 юни XRP регистрира почти 40% спад на активните адреси, много ентусиасти останаха изненадани. Това накара известната крипто медия AMBCrypto да анализира растежа на мрежата на XRP.

Растежът на мрежата е метрика, която измерва броя на новите адреси, които взаимодействат с блокчейн, по-конкретно когато новият адрес завърши първата си транзакция. AMBCrypto установи, че растежът на мрежата на XRP е намалял, което показва спад в търсенето и приемането на XRP токените.

Прогнозите са, че това допълнително ще задълбочи спада на цената на XRP, която вече се е понижила със 5.3% през последния месец, според CoinMarketCap.

Тези показатели повдигнаха въпроси дали китовете на XRP ще продължат да купуват понижението. Тъй като на крипто пазара се появява нова, вълнуваща и високодоходна меме монета, отговорът е доста прост. Инвеститорите се насочват към новата монета, а за XRP китовете вече не е въпрос дали биха се присъединили към новия токен. Въпросът е кога.

Гейминг ланът на Arbitrum все още не е увеличил портфолиото на инвеститорите

Тъй като Arbitrum е изправен пред спад на цената, въпросът на всички е „как?“. Arbitrum (DAO) наскоро одобри дългоочакваната си програма Gaming Catalyst, за да подсили гейминг екосистемата си и да повиши стойността на монетата си. Въпреки това ходът, наречен най-голямата гейминг инициатива в Web3, поема в обратна посока.

От известно време насам Arbitrum се бори да увеличи стойността на родната си монета и очакваше инициативата като свое спасение. Въпреки това ARB загуби над 10% от стойността на токена си след одобрението на програмата, като спадът стимулира преместването на инвеститорите му към новия пазарен фаворит – Raboo.

Тъй като CoinMarketCap регистрира 11% спад на цената от последната седмица, може би никога не е имало по-добър момент за инвеститорите в Arbitrum да разгледат следващия потенциален победител, Raboo.

Запознайте се със следващия пазарен победител: Raboo

Raboo е меме монета, която има за цел да съчетае невероятните технически способности на изкуствения интелект със сегашното увлечение по създаването на съдържание. Функциите на Raboo за публикуване и печелене позволяват на членовете да споделят достойно за меме съдържание в социалните медии, като същевременно печелят фантастични награди от RABT за своите дейности. Това чувство за принадлежност демократизира създаването на мемета сред членовете на екосистемата Raboo и подпомага Rabooscan, генеративния AI на общността, в търсенето на по-релевантни мемета в различни медийни платформи.

Raboo разполага със 135 милиона RABT токена, заделени за възнаграждение на членовете за активния им принос към проекта за генериране на мемета. С Raboo публикувате повече и печелите повече.
За Raboo мемета са съкровищата на блокчейн технологията, а философията ѝ си поставя за цел да изчисти нелицеприятните мемета и да насърчи публикуването им. Тя достига до установяване на стандарти, а в екипа си има своя Rabooscan и постоянно нарастваща общност.

Заключение

Понастоящем Raboo се намира в четвъртия етап на предварителна продажба, като се продава на цена от $0.0048 за токен. Инвеститорите се редят на опашка, за да осигурят печалбите си, като искат да реализират 100Х печалба, след като монетата потенциално бъде регистрирана в първокласни крипто борси като Binance.

Според разработчиците на проекта цените потенциално ще се повишат, което означава, че вече може да пропускате печалби с всяка минута чакане.

Можете да участвате в предварителната продажба на Raboo тук.
Telegram: https://t.me/RabootokenPortal
Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

DTX Exchange се подготвя за разпродажба на етап 2, тъй като веригата Chainlink (LINK) отпада

Волатилният свят на криптовалутите държи инвеститорите нащрек, тъй като пазарът може да направи непредсказуеми завои във всяка секунда.

18.07.2024 22:00 4мин. четене

Умните инвеститори придобиват Algotech (ALGT), тъй като Етериум ETF може да стартира следващата седмица, ето защо

Започва обратното броене за стартирането на ETF за Етериум (ETH) – преломен момент, който се очаква да окаже значително влияние върху пазара на криптовалути.

18.07.2024 21:00 4мин. четене

Предвиждане на 100X скок: Нов токен на Blast, който може да задмине RWA и DePin криптовалутите

Крипто пазарът е спокоен, но готов за действие, подготвяйки сцената за следващия бичи цикъл. Алткойните остават на атрактивни входни точки, но вече са във възход, което подсказва за потенциален взрив.

18.07.2024 16:31 5мин. четене

ICO-то на Clandeno (CLD) набира популярност сред инвеститорите в XRP и Litecoin (LTC): На прага на старта всеки CLD токен струва $0.013

Clandeno (CLD) се очертава като интересен вариант за инвестиралите в бавно растящи токени като XRP и Litecoin (LTC).

18.07.2024 14:44 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.