НАЧАЛО Алткойни

Ще повтори ли Биткойн бичия пазар от 2019 г.?

ноември 7, 2023 6:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ще повтори ли Биткойн бичия пазар от 2019 г.?

Рисковият капиталист Крис Бърниске предположи, че в момента може да е в ход крипто рали, напомнящо на това от средата на 2019 г., като Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и други дигитални активи отбелязват значителен възходящ импулс.

Бърниске спекулира, че ако BTC и ETH претърпят още един значителен скок, това може да предизвика по-широко рали за целия клас активи.

През 2019 г. Биткойн отбеляза бърз скок от $3,000 до $14,000, само за да преживее впоследствие деветмесечен низходящ тренд, който хвана много инвеститори неподготвени.

Правейки паралели с този сценарий, Бърниске, бивш ръководител на крипто отдела в Ark Invest на Кати Ууд, предположи, че може да се разгърне подобен модел:

Ако BTC и ETH преживеят значителен подем в този момент, а впоследствие и други активи последват примера им, може да станем свидетели на повторение на сценария от средата на 2019 г. – достигане на нива, достатъчно високи, за да вдъхнат надежда за потенциални нови исторически върхове, преди евентуално да се изправят пред окончателен спад (евентуално през първото тримесечие на 2024 г.?) и да установят солидни по-високи нива на подкрепа.

Отвъд Биткойн и Етериум, Бърниске има особено оптимистична перспектива за Solana, като прогнозира, че SOL ще продължи да превъзхожда другите активи в предстоящата пазарна експанзия:

От най-ниската си точка през 2022 г. SOL демонстрира 3 пъти по-добро представяне в сравнение с ETH. Макар да имам силен афинитет към ETH и да съм свидетел на растежа на Етериум по време на професионалния си път, подкрепяйки многобройни проекти на Етериум и стейквайки ETH до ден днешен, в този цикъл SOL се оказа по-бързият претендент…

Пазарът действа като върховен съдник на цялата налична информация, определяйки кои инвестиционни тези са точни или погрешни. Онези, които преди това отхвърляха SOL като лишен от стойност или отстъпващ на ETH, сега бяха доказани от пазара като грешни от декември 2022 г. насам.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Алткойн, който скочи с близо 600%, може да направи сериозен пробив нагоре

Крипто аналитикът Али Мартинез сподели положителни възгледи за Solana (SOL) на фона на забележителното представяне на актива през тази година.

декември 10, 2023 19:00 1 мин. четене

Ето кога може да очакваме началото на новия алткойн сезон

След значителния ръст на стойността на Биткойн фокусът на пазара на криптовалути се насочи към алткойните.

декември 10, 2023 12:00 2 мин. четене

Топ 9 инвестиции в крипто пространството за декември 2023 година

Да сте в крак с актуалните тенденции на пазара на криптовалути е ключова стратегия за опитни и нови крипто инвеститори.

декември 10, 2023 11:01 3 мин. четене

Трейдър направи над 6,000% печалба от търговията с нова меме криптовалута

Крипто търговец привлече вниманието към забележителните си печалби в рамките само на един месец чрез търговия с нов претендент в сферата на криптовалутите – Grok (GROK), който се различава от Grok AI.

декември 10, 2023 8:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.