НАЧАЛО Прессъобщения

Шиба Ину пуска Shibacals, NFT-тата отново стават на мода? ТАЗИ меме криптовалута продължава да катери нови върхове

юни 25, 2023 14:03 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Шиба Ину пуска Shibacals, NFT-тата отново стават на мода? ТАЗИ меме криптовалута продължава да катери нови върхове

В света на криптовалутите се появяват нови и интересни приложения и екосистеми, които продължават да преобразуват начина, по който разбираме традиционните финансови и икономически модели.

Някои от тези иновации идват от неочаквани места, като “meme” криптовалутите. Но дали са повече от просто мемета? Експерти казват, че някои от тези нови валути може да предложат интересни възможности, ако разберем как да ги използваме правилно.

Затова и в тази статия ще разгледаме какво прави Shibacals, както и ще видим най-перспективната меме криптовалута в момента – Wall Street Memes. Без повече встъпления, нека да започваме!

Shiba Inu екосистемата и Shibacals – какво ни очаква?

Една от наи-интересните разработки в тази област е Shibarium, втори слой на блокчейна, предназначен за приложения в метавселената и незаменяемите токени (така наречените NFT токени), разработени от екипа зад Shiba Inu. Според главния разработчик, Shytoshi Kusama, новата услуга – “Shibacals: Authenticated Collectibles” (или преведно на български: верифицирани колекционерски продукти), ще използва чипове за близка безконтактна комуникация (NFC), за да може дигитално да верифицира физически обекти.

Анализатори смятат, че въвеждането на Shibacals може да допринесе значително за повишаване стойността на тези колекционерски предмети. Например, Shibacals може да се използва за генериране на етикет за реален продукт, като чаша, която е свързана с NFT колекцията на потребителя по начин, който удостоверява собственика на чашата и NFT токена като едно и също лице.

Какви са ползите от Shibacals?

Shibacals може да е още в началото на своето съществуване, но може да има огромни ползи в дългосрочен план за цялата модна индустрия. Пък и не само там. Защо?

  1. NFT-тата ще могат да станат активи с реална колекционерска стойност за потребителите.
  2. Това драстично може да промени възприятията за оригинални продукти. Тези NFT тагове ще помогнат на всички производители да верифицират продуктите си.
  3. Стойността от такъв тип услуги могат сериозно да помогнат на Shiba Inu да повиши цената си и да се превърне от меме криптовалута в сериозен играч на технологичния пазар.

Както каза Shytoshi, “Тези NFC чипове могат да се свържат с динамични дестинации, създавайки безброй възможности, които са идеални за бизнеса. Това също така означава, че творците, като например хората, които продават в Ebay, Etsy или имат свой собствен уебсайт за създаване на продукти, могат просто да добавят Shibacal NFC таг и да решат как искат да използват този таг за своите продукти. Ставате свидетели на поредна иновация, която може да промени индустрията.”

Въпреки това, Shytoshi предупреждава инвеститорите за потенциални измами, по-специално във връзка с предстоящите токени на проекта – SHI и TREAT. В този контекст, е важно да се отбележи, че и двата токена все още не са пуснати на пазара и инвеститорите трябва да бъдат особено внимателни, когато става въпрос за покупка на тези активи, тъй като е доста възможно да се закупят “имитиращи продукти”, които да нямат нищо общо с екипа на Shiba Inu.

Wall Street Memes: Нова вълна в крипто света

През последните години станахме преки свидетели как меме криптовалутите революционизираха инвестиционните практики. Проектът Wall Street Memes представлява свеж пример за това. Wall Street Memes е нов проект за меме монети, който впечатли инвеститорите с бързия успех на предварителната си продажба, като събра над $9.7 милиона за няколко кратки седмици до момента.

Според експерти, екипът зад Wall Street Memes вече знае формулата за успех, тъй като стартира колекцията Wall St Bulls NFT през 2021 г., която генерира впечатляващите $2.5 милиона от продажби. Сега екипът се ориентира към криптовалутния пазар, представяйки токена $WSM.

Възможностите, които се откриват с $WSM токена

Този токен е създаден, за да предостави на членовете на общността възможност да се възползват от растежа на бранда Wall Street Memes. Силата на бранда Wall Street Memes вече е огромна, с над 1,1 милиона “degens”, които следват социалните мрежи на проекта – включително над 530,000 само в Instagram и над 236,000 в Twitter, като дори много крипто инфлуенсъри като Jacob Crypto Bury го споменават като “токен с потенциал за 100Х”.

Анализаторите отбелязват, че мащабът на общността Wall Street Memes помага за генерирането на изключително търсене на $WSM токени, което се увеличава още повече от ниската цена. В момента, предварителната продажба на Wall Street Memes е в етап 17 от 30, с токени, които са на разположение за покупка за само $0.0298.

Заключение

Важно е да се отбележи, че въпреки че меме криптовалутите могат да изглеждат като шеговити, те са доказали своята стойност и потенциал в практиката. Някои от тези проекти, като Шина Ину и Wall Street Memes, вече са започнали да разработват интересни и иновативни приложения и услуги, които могат да имат дълготрайно въздействие върху крипто индустрията. Експертите смятат, че с развитието на технологиите и иновациите, тези меме криптовалути могат да станат все по-ключови в новите измерения на финансовия свят.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Кой проект има потенциал да създаде милионер? Сравнение на SPCT, XRP и TON

Скокът на XRP срещу бичото рали на Toncoin срещу експлозивните печалби на VC Spectra. Открийте иновативните монети, които движат крипто пространството: XRP, TON и SPCT!

септември 24, 2023 10:22 4 мин. четене

ApeMax ли е следващата голяма криптовалута, която ще избухне? Най-добрата предварителна продажба за 2023 г.

Във вечно динамичната крипто екосистема непрекъснато се появяват нови токени, всеки от които има за цел да донесе уникална полезност или иновация.

септември 23, 2023 19:05 3 мин. четене

Bitcoin може да достигне $100,000 през 2024, Bitcoin BSC има 10х потенциал

Биткойн е може би най-известната и със сигурност най-голямата криптовалута щом се касае до пазарна капитализация. Към момента на писане на статията цената за един токен е почти $27,000.

септември 23, 2023 18:30 3 мин. четене

Bitcoin Spark набира над $2 милиона по време на ICO събитието, може ли Shiba Inu да поддържа темпото?

Bitcoin Spark влезе в заглавията на крипто вестниците, след като набра над $2 милиона по време на своето неотдавнашно ICO събитие.

септември 23, 2023 17:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.