НАЧАЛО Алткойни

Шиба Ину с иновативна разработка, трансформираща сферата на децентрализираните приложения

септември 27, 2023 16:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Шиба Ину с иновативна разработка, трансформираща сферата на децентрализираните приложения

Седмици след въвеждането на Shibarium, протокол от втори слой, базиран на SHIB токените, "Lucie", главният пазарен стратег на екосистемата, обърна внимание на Shiba Hub, иновативна разработка, която е готова да трансформира сферата на децентрализираните приложения (dApps) за екосистемата.

В неотдавнашен туит Lucie подчерта, че Shiba Hub надхвърля рамките на поредното приложение, заявявайки:

Това е портал към нещо необикновено.

Стратегът описа Shiba Hub като платформа, ориентирана към общността, която революционизира начина, по който хората се свързват, споделят и правят нововъведения. Lucie също така призова ентусиастите да се възползват от възможността да бъдат в челните редици на тази иновация, за да станат част от нещо, което ще има трайно въздействие.

Освен това в туита си стратегът намекна за предстоящо графично издание, свързано с Shiba Hub в рамките на екосистемата Shibarium, като помоли за търпение от страна на SHIB общността.

Съобщението на Луси беше придружено от видео откъс от ключовата бележка на конференцията Shiba Inu Blockchain Futurist, където аватар на “Shytoshi Kusama“, водещият разработчик на Shiba Inu, обсъди това вълнуващо ново предложение.

Kusama разясни, че Shiba Hub е проектиран да служи като супер приложение в рамките на SHIB екосистемата, осигурявайки централен хъб за децентрализираната общност.

Според разработчика Shiba Hub има за цел да осигури персонализирано изживяване в Shibarium, като позволи на потребителите да персонализират предпочитаните от тях функции, протоколи, проекти и връзки.

Като цяло основната реч на разработчикът подчерта значението на Shiba Hub за улесняване на децентрализираното създаване на съдържание и взаимодействие.

Освен това на конференцията бяха показани безброй протоколи и платформи, които активно се развиват в рамките на екосистемата на SHIB, отбелязвайки забележителен етап за проекта.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

3 евтини криптовалути, на които да обърнете внимание следващата седмица

С наближаването на края на годината някои криптовалути навлизат във фаза на консолидация, докато други представят обещаващи инвестиционни перспективи.

декември 3, 2023 7:00 2 мин. четене

Цената на Terra Classic (LUNC) се изстреля с 25% след нова актуализация

Общността на Terra Luna Classic наскоро прие резолюция за справяне с несъответствие в последователностите, което засегна някои валидатори.

декември 2, 2023 22:00 2 мин. четене

Етериум до $3,000 през декември – какви са шансовете?

През по-голямата част от ноември цената на Етериум (ETH) се движеше в диапазн, като се колебаеше между $2,133 до $1,917. Тези ценови нива бяха тествани два пъти, което показва несигурност сред търговците. 

декември 2, 2023 20:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Polkadot – какво да следим

Пазарът на криптовалути като цяло е сравнително стабилен, но Polkadot (DOT) показа забележителен ръст, като се повиши с 2.5% до $5.55 само за последните 24 часа.

декември 2, 2023 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.