Home

Прогнозираният 40,000Х ръст на ETFSwap разширява възможностите на фона на крипто и DeFi революцията

16.06.2024 12:00 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогнозираният 40,000Х ръст на ETFSwap разширява възможностите на фона на крипто и DeFi революцията

На фона на крипто и DeFi революцията, ETFSwap (ETFS) се очертава като истинска революционна платформа на крипто пазара, позиционирана да предефинира инвестиционния пейзаж, а погледът ѝ е насочен към потенциален 40,000Х ръст на цената на нейния токен.

ETFSwap (ETFS) се превръща в един от най-интересните крипто активи, което обяснява защо както инвеститорите на дребно, така и големите инвеститори добавят ETFS към своя набор от активи.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Бързото търсене на ETFS доведе до забележителна текуща предварителна продажба, като експертите прогнозират голяма стойност за бъдещето на монетата.

ETFSwap (ETFS) се откроява на фона на крипто и DeFi революцията

Като DeFi платформа, изградена на базата на стандарта ERC20, ETFSwap (ETFS) позволява безпроблемно купуване и търговия с токенизирани борсово търгувани фондове (ETF), вариращи от ETF за криптовалути до ETF с ливъридж, ETF с фиксиран доход, ETF за суровини, ETF за недвижими имоти и др. Въпреки това, поради технологичния напредък и умопомрачителните функции на платформата, се смята, че родния токен, ETFS, може да достигне ценова точка от $4 след стартирането си поради постоянното нарастване на търсенето на тази иновативна криптовалута.

Екипът на ETFSwap (ETFS) обяви значително развитие с достъпността на родния си токен на децентрализирани борси (DEX). В допълнение към забележителната прогноза на платформата за 40,000Х скок на цената, този ход ще предостави на потребителите на Web3 безпроблемен достъп до екосистемата на ETFSwap (ETFS), което ще им позволи да интегрират иновативните крипто-базирани ETF предложения на платформата в своите децентрализирани инвестиционни портфейли.

Основната цел на платформата е да даде възможност на инвеститорите да получат максимална възвръщаемост на своите инвестиции. За тази цел платформата ETFSwap (ETFS) е осигурила основни инструменти като ETF търсачка, ETF филтер и ETF скрийнър, за да подпомогне инвеститорите при изучаването и точното класифициране на многобройните различни ETF.

Потенциал на ETFS токените и достъп до DeFi сектора

Токенът ETFSwap (ETFS) служи като управляващ токен за екосистемата на платформата, като предоставя на притежателите на токени пряк глас при формирането на бъдещето на платформата. Това позволява на притежателите на ETFS да участват в процесите на вземане на решения, включително да предлагат и гласуват за актуализациите на платформата DeFi, предложените модификации и стратегическите насоки.

Благодарение на дефлационния криптовалутата на токена, стойността на родния токен се увеличава с течение на времето, което увеличава приходите на платформата. Тъй като цената на токена се повишава поради по-голямото търсене, ETFS е стратегически позиционирана да се конкурира с други токени на пазара.

DeFi платформата също така предлага атрактивни APY до 87%, за да стимулира крипто ентусиастите да участват в нейната програма за стейкинг, насърчавайки ангажираността и потенциала за печалба. Възнагражденията за стейкинг ще бъдат пропорционални на броя на заключените токени, като по този начин ще се култивира специална потребителска база.

Програмата за стейкинг на платформата поддържа разнообразни активи, включително родния токен ETFS, стабилни монети, Биткойн (BTC) и други валути. Този всеобхватен подход дава възможност на потребителите да използват различни портфейлни активи, за да генерират награди за стейкинг, като по този начин увеличават участието си в екосистемата на ETFSwap (ETFS). Също така, екипът на ETFSwap (ETFS) разкри, че неговият роден токен ще бъде достъпен на децентрализирани борси, предоставяйки на потребителите на Web3 безпроблемен достъп до екосистемата на ETF.

Освен това, вместо да “наводняват” пазара, токените на ETFS се пускат постепенно с течение на времето. Чрез насърчаване на контролирана, прозрачна екосистема платформата DeFi се позиционира като надежден DeFi актив, който е от решаващо значение за масовото приемане.

Успешна предварителна продажба на ETFSwap

В момента ETFSwap (ETFS) се намира във втория етап на своята предварителна продажба, като крипто инвеститорите купуват токени на преференциална цена от $0.01831. Успехът на предварителната продажба допълнително отразява привлекателността на ETFSwap за инвеститорите. Предоставяйки възможност за диверсификация на портфейлите и капитализиране на постоянно развиващия се крипто пазар, ETFSwap (ETFS) преодолява бариерите в условията на крипто и DeFi революция.

И накрая, за да гарантира максимална сигурност за своите потребители, платформата е преминала през задълбочен одит, извършен от Cyberscope, една от най-добрите одиторски фирми в областта на киберсигурността и блокчейн. Получените от одита резултати са положителни, като не показват никакви уязвимости в смарт договорът на ETFSwap. Също така, платформата използва подход за доказване на нулево знание (ZK), който дава ефективна поверителност на веригата и защитава анонимността на потребителите.

За повече информация относно предварителната продажба на ETFS:

Посетете предпродажбата на ETFSwap

Присъединете се към общността на ETFSwap


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Следващото движение на крипто пазара: Kои монети са готови да избухнат?

В момента крипто пазарът преживява период на спокойствие, като алткойните почиват на ниски цени и са готови за потенциални скокове.

12.07.2024 17:25 5мин. четене

НЕВЕРОЯТЕН крипто AI токен с 60-кратен потенциал!

Крипто пазарът в момента преживява период на затишие, като алткойните почиват на ниски цени и са готови за потенциални скокове.

12.07.2024 16:52 4мин. четене

Новото ICO на Clandeno (CLD) привлича големи инвеститори; AI прогнозите показват 1,000Х ръст в рамките на няколко седмици, на фона на движенията при Bitcoin (BTC) и Cardano (ADA)

Крипто индустрията преминава през положителна промяна, след като преживя няколко трудни месеца, което накара пазарната капитализация да спадне от $2.54 трилиона до $2.15 трилиона за един месец.

12.07.2024 15:00 3мин. четене

AI отчита 1000Х потенциал за ICO-то на Clandeno (CLD) в рамките на няколко седмици, тъй като доверието в Solana (SOL) и XRP преди изборите в САЩ се повишава

На фона на страстите около Clandeno (CLD) доверието в Solana (SOL) и XRP отбеляза забележителен ръст.

12.07.2024 14:56 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.