НАЧАЛО Прессъобщения

При SUI се наблюдават ценови колебания, a VC Spectra (SPCT) и PEPE запазват позитивността на пазара

септември 28, 2023 12:10 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
При SUI се наблюдават ценови колебания, a VC Spectra (SPCT) и PEPE запазват позитивността на пазара

Крипто пазарът преживява период на волатилност, като при топ алткойните се наблюдават значителни ценови колебания. При SUI (SUI), нова блокчейн платформа от първи слой, се наблюдават значителни ценови колебания през последните седмици.

Междувременно VC Spectra (SPCT) и PEPE (PEPE) запазиха пазарната си позитивност, което ги прави едни от най-добрите криптовалути за покупка според експертите.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Цената на SUI (SUI) може да отиде навсякъде, но засега е надолу

Екосистемата на SUI (SUI) отбеляза значителен ръст с въвеждането на zkLogin – нова функция, която предлага нативна поддръжка на Web3 услуги за удостоверяване в крипто мрежата на SUI.

zkLogin дава възможност на потребителите да получават достъп до Web3 децентрализирани приложения (dApps), като използват своите идентификационни данни от Google, Twitch и Facebook, като по този начин отпада необходимостта да помнят частни ключове.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Очаква се внедряването на zkLogin в крипто мрежата на SUI да повиши полезността на акциите на SUI и да стимулира повишеното търсене.

Вследствие на това експертите също така смятат, че повишеното използване на крипто мрежата SUI ще доведе до по-висока цена в бъдеще. След като пазарната волатилност изчезне, SUI ще се търгува на цена около $0.55 и дори може да се опита да пробие региона на съпротива от $0.57 до декември 2023 г.

VC Spectra (SPCT) осигурява огромна възвръщаемост на инвестициите в предварителната продажба

VC Spectra (SPCT) бързо се издига като блокчейн за управление на активи за инвеститорите. Тази иновативна платформа се фокусира върху извършването на безопасни инвестиции от името на своите потребители и генерирането на устойчив доход.

Екип от експерти по рисков капитал и мениджъри на риска помагат на VC Spectra (SPCT) да изпълни обещанията си. Този екип внимателно подбира проектите, като гарантира запазването на найдобрите интереси на инвеститорите.

Освен това VC Spectra (SPCT) предоставя на своите потребители ексклузивни права на глас чрез децентрализираната система за управление на инвестициите, за да ги включи във всички важни решения, свързани с блокчейна.

На пазара VC Spectra (SPCT) се представя изключително добре. Инвеститорите от етап 1, които закупиха токена на цена от $0.008, реализираха 312.5% ръст, когато VC Spectra (SPCT) скочи до $0.033 в етап 3. Наскоро VC Spectra (SPCT) обяви, че цената на етап 4 ще бъде $0.044. Тази цена представлява 33.33% печалба от текущите цени.

Към края на предварителната продажба се очаква VC Spectra (SPCT) да поскъпне до $0.08, което бележи 900% ръст за инвеститорите от етап 1 и 142.42% възвръщаемост на инвестициите за настоящите инвеститори. Ето защо VC Spectra (SPCT) несъмнено се нарежда сред най-добрите криптовалути, които може да обмислите да купите сега според експерти.

PEPE (PEPE) може да тръгне надолу твърде скоро

PEPE, криптовалутата, известна с уникалното си пътешествие, в момента е изправена пред бурен период, белязан от вътрешни конфликти и пробиви в сигурността на нейната общност. Освен това беше разкрито, че някои разработчици на PEPE са извършвали независими продажби на токени.

Общността на PEPE става все по-загрижена поради продажбата на значителен брой токени от страна на официалния екип от техните мултисиг портфейли, придружена от мълчанието им по въпроса, което накара инвестиралите в PEPE да се чувстват несигурни.

Разкриването на тези проблеми оказа отрицателно въздействие върху цената на монетата PEPE, като я вкара в мечи тренд. Вследствие на това пазарните анализатори са оптимистично настроени за непосредственото бъдеще на PEPE и очакват, че тази низходяща траектория ще се запази, като е възможно да достигне до $0.00000040 до януари 2024 г.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 2, 2023 22:02 3 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Предстоящо вълнение: Водещ криптоаналитик прогнозира, че цената на Dogecoin (DOGE) ще скочи до $1

Хората се вълнуват от неотдавнашната прогноза, в която се твърди, че цената на Dogecoin (DOGE) може да достигне $1, но дали тази прогноза не е прекалено оптимистична предвид настоящите пазарни условия?

декември 2, 2023 12:00 3 мин. четене

Еволюция на дигиталната валута: Фокус върху Ethereum и VC Spectra

В постоянно развиващия се пейзаж на дигиталните валути две имена се открояват със своите иновативни подходи и потенциал за бъдещ растеж: Ethereum (ETH) и VC Spectra (SPCT).

декември 2, 2023 9:46 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.