НАЧАЛО Прессъобщения

Последните крипто новини сочат, че Solana може да достигне $31, но друга криптовалута има шанс да се представи по-добре

септември 22, 2023 17:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Последните крипто новини сочат, че Solana може да достигне $31, но друга криптовалута има шанс да се представи по-добре

Крипто общността е изумена от неотдавнашните прогнози за Solana (SOL), според които токена трябва да достигне стойност от $31.

Анализаторите обаче също така предполагат, че нова криптовалута, известна като Bitcoin Spark (BTCS), ще надмине Solana.

Цена на Solana

През изминалата седмица Solana (SOL) поскъпна с близо 10%, показвайки известна устойчивост. Въпреки това, Solana демонстрира меча пазарна структура на дневната графика, която стана особено очевидна в началото на август, когато се плъзна под неотдавнашното по-високо дъно от $22.73.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


В средата на август SOL преживя по-изразено низходящо движение, като за осем дни се понижи с 23.8%, за да достигне най-ниската си точка. Низходящият тренд и пазарната структура остават непокътнати, като нивата на корекция на Фибоначи сочат към нивото от 61.8% при $20.18. Индексът на относителната сила (RSI) е под неутралната стойност от 50, което подчертава мечия импулс.

Анализаторите обаче предполагат, че за биковете на Solana е от решаващо значение задържането на линията на нивото на 78.6% корекция при $16.94, тъй като успешното тестване на това ниво може да предложи възможност за покупка, като потенциалните ценови цели включват местните върхове при $25.5, $29 и амбициозната цел от $32.

Анализаторите обаче предупредиха също, че предстоящата ликвидация на SOL, държани от фалиралата борса FTX, възлизаща на зашеметяващите $1.16 милиарда, може да окаже значително влияние върху ценовата стабилност на Solana.

Какво представлява Bitcoin Spark и защо може да надмине Solana?

Bitcoin Spark е нов крипто проект, за който се смята, че ще пренапише историята на Биткойн, като има няколко фактора, които предполагат, че би могъл да засенчи Solana. Първо, Bitcoin Spark има ограничено предлагане от 21 милиона, имитирайки фактора на дефицитност, който превърна Биткойн във високоценен актив, сравняван със злато.

Това, в съчетание с ниската му пазарна капитализация, предполага безпрецедентни ценови скокове. В допълнение към това, стартирането на Bitcoin Spark ще бъде близо до началото на следващия очакван крипто бичи ръст, който исторически е водил до масивни ралита за “скъпоценните камъни” с ниска капитализация.

Освен това Bitcoin Spark може да се похвали с по-бързи и по-евтини транзакции благодарение на краткото време за блокиране, високия капацитет на транзакциите в отделни блокове и огромния брой нодове. Bitcoin Spark също така се приоритизира като по-скалируема платформа за разнообразни смарт договори и децентрализирани приложения (DApps). Тя има многослойна архитектура, която включва слой за смарт договори с отделни системи за изпълнение, като всички те достигат до финал в основната мрежа и позволяват използването на различни езици за програмиране.

Освен това екосистемата Bitcoin Spark има значителни приложения в реалния свят. Мрежата използва иновативен консенсусен механизъм, известен като доказателство за процес (Proof-of-Process, PoP), който нелинейно възнаграждава потребителите за потвърждаване на блокове и предоставяне на тяхната изчислителна мощност.

Функционалността на нелинейните награди на PoP, съчетана с обширните възли на мрежата, дава възможност за много валидатори, дори такива с устройства с ниска мощност. Собственото приложение на мрежата ще даде възможност на потребителите да участват в потвърждаването, като предоставят достъп до изчислителния блок на своето устройство. Екипът по разработката на Bitcoin Spark гарантира, че приложението е безопасно и лесно за използване. След това мощността на валидаторите ще се отдава под наем на институции и физически лица, които търсят отдалечени изчислителни ресурси, като плащанията ще се извършват в BTCS.

Също така приложението и уебсайтът на Bitcoin Spark ще имат малки слотове за реклами, като рекламодателите ще заплащат за услугата с BTCS. Общността ще контролира рекламите, за да гарантира надеждността на платформата и рекламите. Този иновативен подход съчетава процъфтяващата маркетингова индустрия със сигурността и ефективността на криптовалутите.

Предвижда се BTCS да стартира на цена от $10, което ще означава 800% увеличение спрямо първоначалната ѝ цена. В момента обаче BTCS се продава за $2.50 с 9% бонус във фаза 5 на ICO, което означава, че инвеститорите имат шанс да получат 464% увеличение на инвестициите до деня на стартиране.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: oiopopohttps://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Инвеститорите в Polygon (MATIC) купуват този конкурентен токен, който може да реализира 20 пъти повече печалби

Polygon (MATIC) завладя крипто света, предлагайки мащабируемо и рентабилно решение на проблема с претоварването на мрежата на Етериум.

декември 10, 2023 16:20 4 мин. четене

Цената нa токена на FTX се покачва с 230% за 30 дни, по-добре ли е да купите тази управлявана от общността борса?

Пазарът на криптовалути не спира да изненадва, като наскоро FTX (FTT) токените поскъпнаха с 230% за 30 дни.

декември 10, 2023 14:00 3 мин. четене

Лайткойн може да тръгне към $200 след халвинг събитието на Биткойн

Лайткойн се насочва към $200, докато халвинг събитието на Биткойн наближава, което може да е сигнал за потенциален растеж и повишена пазарна динамика.

декември 10, 2023 13:00 5 мин. четене

Cardano (ADA) или Retik Finance (RETIK): Кой може да има нужното да стане третият най-голям токен?

В света на криптовалутите битката за надмощие се простира отвъд класациите за пазарна капитализация и обеми на търговия. Това е битка за функционалност срещу хайп, за съдържание срещу спекулации.

декември 10, 2023 9:01 6 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.