НАЧАЛО Алткойни

Още един финансов гигант подава заявление за Етериум ETF

ноември 18, 2023 20:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още един финансов гигант подава заявление за Етериум ETF

Fidelity, един от големите мениджъри на активи, предприе важна стъпка, като подаде официално заявление за спот Етериум ETF.

Официалното подаване на документи в SEC определя Fidelity като субект, отговорен за управлението на Етериум тръста, а тръстовото дружество в Делауеър служи като попечител.

В заявлението за регистрация се изтъква, че всяка акция ще представлява дробен бенефициален дял в нетните активи на “Fidelity Ethereum Fund“. Определено е активите на тръста да се състоят от ETH, държани от Департамента за финансови услуги на Ню Йорк от името на “Fidelity Ethereum Fund“.

Ако получи одобрение, Fidelity има за цел да предостави услугите на спот ETH борсово търгуван фонд до своята клиентела, като потенциално разшири достъпа на нови институционални клиенти до сферата на криптовалутите.

Биткойн и Етериум се открояват като две от водещите криптовалути по отношение на обема и стойността на търговията. Подобно на Биткойн, според мнозина Етериум може да претърпи забележителен скок в стойността след новината зa одобрение на желаният ETF от страна на Fidelity.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Етериум до $3,000 през декември – какви са шансовете?

През по-голямата част от ноември цената на Етериум (ETH) се движеше в диапазн, като се колебаеше между $2,133 до $1,917. Тези ценови нива бяха тествани два пъти, което показва несигурност сред търговците. 

декември 2, 2023 20:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Polkadot – какво да следим

Пазарът на криптовалути като цяло е сравнително стабилен, но Polkadot (DOT) показа забележителен ръст, като се повиши с 2.5% до $5.55 само за последните 24 часа.

декември 2, 2023 17:00 2 мин. четене

Топ 3 криптовалути, които могат да се представят по-добре от Биткойн този месец

Въпреки забележителния ръст на Биткойн от септември насам, тези алтернативни криптовалути показват още по-силни ценови движения. Въпросът е: могат ли те да надминат печалбите на BTC през декември?

декември 2, 2023 16:00 2 мин. четене

Прогноза за Solana: Може ли алткойнът да надмине Етериум?

В следващата фаза на пазарната експанзия се очаква Solana (SOL) да достигне 10% от Етериум (ETH), според InvestAnswers.

декември 2, 2023 14:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.