Home

OG крипто гуру смята, че Cosmos ще се срине през 2024 г., вместо това препоръчва Render Token (RNDR) и тази AI криптовалута

24.06.2024 8:12 3мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
OG крипто гуру смята, че Cosmos ще се срине през 2024 г., вместо това препоръчва Render Token (RNDR) и тази AI криптовалута

Топ анализатор на криптовалути направи изненадваща прогноза: Cosmos ще се срине през 2024 г. Този дързък призив предизвика комбинация от изненада, интрига и сигнал между инвеститори и фенове.

Предложението на OG крипто гуруто за Render (RNDR) и криптовалута, задвижвана от изкуствен интелект (ALGT), като практически алтернативи добави нов елемент на мистерия.

Вижданията на този експерт се основават на задълбочен преглед на тенденциите в индустрията, техническите пробиви и потенциала за растеж в областта на криптовалутите.

Тук ще разгледаме причините за очаквания спад на Cosmos, както и възможните възможности и трудности, породени от Render (RNDR) и задвижваната от AI криптовалута.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Цената на АТОМ се срива под влиянието на противоречията, като Cosmos е изправен пред рязък спад

Cosmos (ATOM) се сблъска с рязък спад, предизвикан от противоречиво предложение на съоснователя Джае Куон. Предложението, което предполагаше значителна промяна в посоката на блокчейн, доведе до рязък спад в цената на ATOM.

През последните 24 часа цената на Cosmos се е увеличила с 2.1%, a през последните 7 дни загубата е 6%.

Към момента на писане на статията цената на монетата се колебае около $6.6 при 24-часов обем на търговията от $84.8 милиона. В момента Cosmos се оценява на около 85% под най-високата си стойност от $44.80.

Цената на Render (RNDR) се покачва, тъй като китовете прордават монети, а инвеститорите на дребно купуват

AI монетите заеха централно място в един необичаен ход, който е в разрез с общата тенденция. Забележително е, че през последния ден цената на Render (RNDR) и други AI токени се повиши драстично, в съответствие с няколко събития в сектора на изкуствения интелект.

Те включват редица иновации от страна на известни компании в тази област, като xAI, Nvidia и Pantera Capital.

IntoTheBlock твърди, че монетата е била разпространявана от RNDR китове. Данните на платформата за анализ на блокчейн показват, че през последните седем дни адресите с от 1 до 100 милиона RNDR са отбелязали спад в баланса си.

Въпреки това започват да се натрупват нови поръчки за покупка. Този път те идват от редовни инвеститори. Адресите, които притежават токени от 100,000. до 1 милион RNDR са имали 14.54% ръст на баланса.

Движение на цената на Render (RNDR)

Пазарът на криптовалути беше повлиян от представянето на Nvidia. Известни криптовалути на тема AI, като Render (RNDR) и Fetch.AI (FET), отбелязаха значителни спадове през последния ден.

Въпреки това през цялото това време RNDR е отбелязал около 30% скок в социалните промени на обема, според статистиката от инструмента за анализ на настроенията на веригата.

Анализаторите предлагат ALGT като най-добрата AI монета, в която да инвестирате

Според статистиката на CoinGecko пазарната капитализация на AI токените се е увеличила до около $28 милиарда, като през последния ден е отбелязан ръст от 15%. Поради тази причина анализатори като гореспоменатото OG крипто гуру препоръчват да се инвестира в AI криптовалути като Algotech (ALGT) и Render (RNDR).

Доверието на инвеститорите в Algotech (ALGT) е видно от неотдавнашното представяне на предварителната продажба, която набра впечатляваща сума от над $8 милиона. Algotech (ALGT) автоматизира методите за търговия за своите потребители, като комбинира машинно обучение, изкуствен интелект и експертен анализ.

Algotech (ALGT) може да бъде в състояние да избегне загубите и да увеличи печалбите, като се възползва от моментните пазарни възможности, което може да бъде особено полезно по време на пазарни сътресения.

За повече информация относно този проект:
Посетете предпродажбата на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

DTX Exchange се подготвя за разпродажба на етап 2, тъй като веригата Chainlink (LINK) отпада

Волатилният свят на криптовалутите държи инвеститорите нащрек, тъй като пазарът може да направи непредсказуеми завои във всяка секунда.

18.07.2024 22:00 4мин. четене

Умните инвеститори придобиват Algotech (ALGT), тъй като Етериум ETF може да стартира следващата седмица, ето защо

Започва обратното броене за стартирането на ETF за Етериум (ETH) – преломен момент, който се очаква да окаже значително влияние върху пазара на криптовалути.

18.07.2024 21:00 4мин. четене

Предвиждане на 100X скок: Нов токен на Blast, който може да задмине RWA и DePin криптовалутите

Крипто пазарът е спокоен, но готов за действие, подготвяйки сцената за следващия бичи цикъл. Алткойните остават на атрактивни входни точки, но вече са във възход, което подсказва за потенциален взрив.

18.07.2024 16:31 5мин. четене

ICO-то на Clandeno (CLD) набира популярност сред инвеститорите в XRP и Litecoin (LTC): На прага на старта всеки CLD токен струва $0.013

Clandeno (CLD) се очертава като интересен вариант за инвестиралите в бавно растящи токени като XRP и Litecoin (LTC).

18.07.2024 14:44 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.