НАЧАЛО Алткойни

Най-добрата криптовалута за начинаещи през 2023

януари 30, 2023 19:35 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-добрата криптовалута за начинаещи през 2023

Ако се чудите коя е най-добрата криптовалута за закупуване през 2023 година, много от вас ще останат шокирани, защото не е е Биткойн, а...

Коя криптовалута смятате, че ще отбележи най-голям растеж от сега до края на 2023 г.? Много хора вярват, че сегашното увеличение на цената на Биткойн с 20% на седмична база може да се отдаде на по-добрата перспектива, която имат криптовалутите днес.

Има увеличение от повече от 42% в стойността на Solana, докато стойността на други монети, като AAVE и Tezos, се покачи с повече от 20%. Но коя по-малко известна криптовалута заслужава внимание през 2023 година?

Meta Masters Guild (MEMAG) е един такъв проект. Защо обаче този чисто нов токен, който ще стартира през 2023 г., е обещаващ за начинаещи?

Нека разгледаме малко повече информация.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Какво е криптовалута и как да инвестирам?

Ако тепърва навлизате в крипто света, трябва да знаете какво е криптовалута. За да гарантира своята безопасност, всяка криптовалута използва криптография, като блокчейните не се контролират от нито едно правителство или централна банка. През 2009 г. беше пусната първата и най-популярна криптовалута в света – Биткойн. Оттогава са създадени хиляди нови криптовалути.

Транзакциите с криптовалути се записват в дигитален “архив”, известен като блокчейн. Този архив се разпространява в разпределена мрежа от компютри, вместо да се съхранява и управлява от един обект.

Съществуват няколко варианта за инвестиране в криптовалути. Единият вариант е да използвате крипто борса, за да закупите валутата директно. Тези пазари улесняват купуването и продажбата на активите между потребителите в замяна на фиатна валута или други криптовалути. 

Можете също да инвестирате в криптовалути по време на предварителна продажба, когато цената е по-ниска. Това обикновено се осъществява в сайта.

Струва ли си да се инвестира в предварителни продажби на криптовалута?

Инвеститорите имат отлична възможност да придобият токени с отстъпка, като участват в предварителни продажби на крипто. Преди пускането им чрез първично предлагане на монети (ICO) или листване на борса, новите криптовалути могат да бъдат предоставени на инвеститорите под формата на предварителна продажба.

Плюсове на предварителните продажбиМинуси на предварителните продажби
Ниска начална инвестицияСравнително малко информация за тях
Огромен потенциал за развитие 
Страхотно съотношение между риск и възвръщаемост

Както виждаме, ниският начален капитал е страхотна опция за дребните инвеститори, които искат да разузнаят пазара, преди да започнат да търгуват с големи средства. 

Потенциалът пред новите криптовалути е голям. Те могат да скочат с 10Х в рамките на седмици след стартирането, което е страхотна новина за инвеститорите. Разбира се, има го рискът с волатилността, но истината е, че инвестицията в криптовалути винаги е била придружавана от известен риск. 

Въпреки това, предварителните продажби дават възможност за много по-голяма възвръщаемост спрямо риска, който инвеститорите поемат. 

Пример: За да генерирате $200 от Биткойн, трябва да заложите $1,000 в някоя крипто платформа и да чакате 20% скок (като този, който наблюдаваме сега). При предварителните продажби обаче, ако се включите в самото начало, можете да генерирате над 100% потенциална печалба за отрицателно време.

Тоест, можете да спечелите $200 с инвестиция от… $200. 

Като негатив можем да споменем само, че информация за успешните ICO-та липсва и това е основната спънка пред инвеститорите. Затова днес ще ви представим един такъв проект с огромен потенциал – MEMAG.

Какво е Meta Masters Guild (MEMAG) и как може да спечелите от него?

Тъй като проектът създава първата в света специализирана платформа за Web игри3 и успя да субере повече от $2.1 милиона за броени дни, нашият най-добър избор за най-добра предварителна продажба на криптовалута е Meta Masters Guild.

MEMAG се разграничи от конкурентните платформи за игри play-to-earn, като постави значителен акцент върху разработването на екосистема, която ще предостави на геймърите разнообразие от интересни и привлекатилни игри, които те ще обичат да играят.

Липсата на креативност и на каквото и да е пристрастяващо качество в P2E игрите кара много геймъри, след като първоначално са се насладили на новите издания, бързо да загубят интерес към тях.

Тази екосистема ще включва редица приятни игри, които играчите ще искат да играят многократно поради високото ниво на ангажираност, което е внедрено в тях. Състезателите ще могат да се насладят на много интересен геймплей, какъвто не се среща към момента в Web3.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Играчите допринасят за поддържането на екосистемата и в замяна ще бъдат възнаградени с нарастващ брой токени и награди.

Фактът, че играчите всъщност притежават наградите в играта, които печелят, е критичен компонент за екосистемата на MEMAG. Играчите, които участват и спечелят някоя от игрите, предлагани на платформата, печелят токени като награди, известни като Gems. Тези скъпоценни камъни могат да се използват за закупуване на допълнителни бонуси в игрите.

Скъпоценните камъни могат да се обменят за $MEMAG токени, които след това могат да се използват за закупуване на някои от най-популярните криптовалути, като Етериум. Тази опция е достъпна за играчите. 

Играчите ще имат огромен стимул да прекарват продължително време, участвайки в игрите, които MEMAG предоставя, благодарение на механизма за стимулиране на участие и победа.

 

Етапи на предварителната продажба

Етап на предпродажбаКриптовалута ценаБрой токениСъбрана инвестиция
Етап 1$0,00770 милиона$490 000
Етап 2$0,01063 милиона$630 000
Етап 3$0,01356 милиона$728 000
Етап 4$0,01649 милиона$784 000
Етап 5$0,01942 милиона$798 000
Етап 6$0,02135 милиона$735 000
Етап 7$0,02335 милиона$805 000
Общо: 350 милионаОбщо $4,97 милиона

 

Предварителната продажба стартира на 11-ти януари, но вече сме в края на първи етап. Ранните инвеститори могат да спечелят потенциално над 2Х в края на предварителната продажба, когато токенът достигне $0.023, а ниският праг на инвестициите от под $5 милиона означава бързо пускане на борсите.

Заключение

MEMAG е най-обещаващата предварителна продажба и криптовалута за начинаещи през 2023, като тя може да донесе страхотни печалби на ранните инвеститори. Продуктът има страхотна концепция, а екипът разполага с необходимото знание и опит, за да постигне своите големи цели, а именно – да изстреля MEMAG на първо място сред мобилните крипто игри.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Топ анализатор споделя бичи прогнози за четири алткойна

В неотдавнашна стратегическа сесия известният крипто аналитик “Cred” сподели експертизата си за четири криптовалути, които отбелязаха положително пазарно движение през изминалата седмица.

март 25, 2023 17:00 2 мин. четене

Nasdaq ще предлага попечителство на Биткойн и Етериум

Според информация на Bloomberg News от 24 март фондовата борса Nasdaq със седалище в Ню Йорк планира да въведе услуга за попечителство на криптовалути до края на второто тримесечие.

март 25, 2023 9:00 1 мин. четене

Цената на токените на Terra Network пада след задържането на До Куон

Родните токени на Terra отбелязаха лек спад в стойността си, след като се появиха съобщения, че нейният основател До Куон е бил арестуван в Черна гора на 23 март.

март 24, 2023 23:30 2 мин. четене

Шиба Ину (SHIB): Дали спадът в цената е признак за намаляващ интерес към токена?

Меме криптовалутата Шиба Ину(SHIB), известна с темата си, вдъхновена от кучетата, среща трудности при преодоляването на неотдавнашния спад.

март 24, 2023 20:00 2 мин. четене