НАЧАЛО Прессъобщения

Крипто експерти препоръчват вземане на печалби от Fantom и XRP, за да се присъедините към бонус събитието Bitcoin Spark

ноември 21, 2023 13:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто експерти препоръчват вземане на печалби от Fantom и XRP, за да се присъедините към бонус събитието Bitcoin Spark

Инвеститорите се нуждаят от стоически умения за вземане на решения, за да останат печеливши и финансово успешни, особено когато се ориентират в променлива инвестиционна среда като криптовалутната индустрия.

Крипто анализаторите и експертите дават проницателни препоръки на участниците в индустрията да финализират инвестициите си във Fantom и XRP и да използват приходите, за да инвестират в предстоящото новаторско бонус събитие на Bitcoin Spark.

Fantom и XRP изиграха важна роля за довеждането на индустрията до сегашния ѝ етап. Въпреки това проекти като Bitcoin Spark може да донесат по-голям потенциал за печалби на инвеститорите в бъдеще, като същевременно изведат индустрията на следващото ниво.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 


Преглед на Fantom

Fantom е DeFi платформа със слой за смарт договори, която използва вариант на консенсусния механизъм доказателство за залог (PoS), наречен Lachesis, за да реши проблемите с мащабируемостта на други мрежи. Родната дигитална валута на платформата е FTM, като тя захранва цялата екосистема чрез своите случаи на употреба, включително предоставяне на притежателите на права на глас и залог, извършване на плащания и уреждане на такси за газ.

Полезността на Fantom зависи от ограничената мащабируемост на Ethereum и е разработена, за да предложи пряка конкуренция на последната мрежа. Какво ще се случи с Fantom, ако Ethereum се окаже в затруднено положение по отношение на мащабируемостта си? Това е сред причините, поради които експертите прогнозират, че ефективността на Fantom може да намалее дори при настъпващия бичи пазар.

Хроники на съдебния процес срещу Ripple

Ripple Labs, компания, ориентирана към криптовалутите, популярна със създаването на мрежата Ripple Network и дигиталния актив XRP, беше въвлечена в продължително съдебно дело срещу американския финансов надзор – Комисията за ценни книжа и борси (SEC).

Делото обаче завърши с частична победа и за двете страни на 13 юли, след като американският съдия Анализа Торес отсъди частично в полза на крипто компанията, заявявайки, че XRP не е бил емитиран като нерегистрирана ценна книга за инвеститори на дребно. Тъй като Ripple Labs е регистрирана компания, това прави Ripple податлива на централизирана цензура и по-строг регулаторен контрол в бъдеще, което може да се отрази неблагоприятно на напредъка на дигиталния актив.

Добра инвестиция ли е Bitcoin Spark?

Bitcoin Spark е децентрализиран проект с висока полезност, внимателно изработен от професионални разработчици, за да стимулира приемането на Web3. Проектът е в начален етап на развитие и обещава на членовете на общността високопроизводителна блокчейн система с доста адаптивен смарт договор.

Смарт договорът на Bitcoin Spark ще позволи на разработчиците да генерират децентрализирани приложения, използвайки творчески различни езици за програмиране на dApp. Слоят за изпълнение на смарт договор на Bitcoin Spark ще съдържа EVM договори, което ще позволи на участниците да използват както езици от високо, така и от ниско ниво (включително, но не само, Vyper, Rust и Solidity). Родната дигитална валута на Bitcoin Spark е BTCS и тя ще захранва екосистемата по различни начини при пускането на основната мрежа.

ICO-то на Bitcoin Spark предлага чудесна инвестиционна възможност на участниците в индустрията. То се намира в своя залез във фаза 10, а всеки BTCS токен се продава за $3.75. Към всички покупки автоматично се начислява 4% бонус, който се прибавя незабавно в сметката на участника в ICO след приключване на покупката. На 30 ноември BTCS ще стартира в Uniswap и XT.com на цена от $10 за брой, което означава 277% печалба за инвеститорите от фаза 10.

Bitcoin Spark разкрива ограничено бонусно събитие, което не можете да пропуснете

Бонус събитията и ексклузивните подаръци са чудесен начин да завършите успешно ICO събитие. Те изграждат ангажираност на общността, както и създават инерция към официалното пускане на токените. Като част от иновативния маркетингов метод на прекъсването на Bitcoin Spark, разработчиците обявиха грандиозен подарък за участниците в ICO в десетата фаза, преди старта на BTCS в Uniswap и XT.com.

Подробности относно раздаването ще бъдат предадени на членовете на общността чрез акаунтите в социалните медии, включително X (Twitter), публикувани директно от членовете на екипа на Bitcoin Spark. Следвайки всички или един от тези социални канали, ще бъдете информирани кога започва раздаването и заслугите, свързани със събитието.

Научете повече за ICO на Bitcoin Spark по-долу:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/
Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 2, 2023 22:02 3 мин. четене

Цената на Terra Classic (LUNC) се изстреля с 25% след нова актуализация

Общността на Terra Luna Classic наскоро прие резолюция за справяне с несъответствие в последователностите, което засегна някои валидатори.

декември 2, 2023 22:00 2 мин. четене

Етериум до $3,000 през декември – какви са шансовете?

През по-голямата част от ноември цената на Етериум (ETH) се движеше в диапазн, като се колебаеше между $2,133 до $1,917. Тези ценови нива бяха тествани два пъти, което показва несигурност сред търговците. 

декември 2, 2023 20:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Polkadot – какво да следим

Пазарът на криптовалути като цяло е сравнително стабилен, но Polkadot (DOT) показа забележителен ръст, като се повиши с 2.5% до $5.55 само за последните 24 часа.

декември 2, 2023 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.