НАЧАЛО Други

Какви са минималните изисквания да играете Axie Infinity?

април 20, 2022 16:56 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какви са минималните изисквания да играете Axie Infinity?

Популярната базирана на Етериум NFT игра Axie Infinity превзе света в края на миналата година, като позволи на играчите да печелят токени от гейминг. Тъй като има официални мобилни приложения, мнозина се чудят какви са минималните изисквания, за да можеш да играеш на телефон.

Sky Mavis, виетнамското гейминг студио зад феномена Axie Infinity, никога не е публикувало списък с официални изисквания за телефон. Поради това потребителите са принудени да разчитат на обратна връзка от общността, за да разберат как да получат гладко изживяване на своите устройства.

Повечето играчи на Axie Infinity се наслаждават на играта отчасти заради това, че биват възнаграждавани с токени при победи в битки срещу други играчи (PvP). Всеки път, когато играчите спечелят PvP мач, те получават Smooth Love Potion (SLP), като количеството токени се основава на тяхното класиране.

За да играят играта, потребителите се нуждаят от поне три дигитални домашни любимци, наречени Axies. С тези три Axies те могат да плащат за определен брой мачове, които им печелят SLP на ден, така че повечето играчи намират мобилната версия на играта за полезна.

НЕ ИЗПУСКАЙ
Два алткойна изглеждат готови да се насочат нагоре – Altcoin Sherpa

Като се има предвид това, важно е да знаете дали телефонът ви може да поддържа Axie Infinity или не, преди да отидете на пазара и да си купите няколко Axies, за да започнете да играете.

Минималните системни изисквания на Axie Infinity за Android

Както бе споменато по-горе, Sky Mavis не е пуснал официален списък с минимални изисквания за мобилни устройства, базирани на Android.

В subreddit на Axie Infinity няколко потребители споделиха своя опит, изключвайки устройства с Android с 1 GB RAM или по-слаби процесори. Въпреки че играта работи на тези устройства, нейното представяне е лошо и многобройните мачове могат да бъдат стресиращи за устройствата.

Въз основа на общността на играта, ето някои минимални препоръчителни изисквания за Axie Infinity на устройства с Android:

  • Процесор: Qualcomm Snapdragon 801 или подобен с 2.3 GHz четири ядра
  • Графична карта: Adreno 330 или по-добър
  • RAM: 3 GB за оптимално изживяване, някои съобщават, че 2 GB работи добре
  • Вътрешна памет: Необходими са най-малко 250 MB налично пространство
  • Версия на Android: 6 или по-нова

Използвайки телефон с Android, който отговаря на тези минимални системни изисквания, трябва да можете да играете Axie Infinity, без да страдате от какъвто и да е тип влошено представяне. Имайте предвид, че няма официални указания от Sky Mavis, което означава, че е най-добре винаги да залагате на по-силни устройства.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
UST на Terra сега е третата най-ценна стабилна монета

Струва си да се отбележи, че play-to-earn играта няма значителни изисквания, което означава, че дори по-старите модели на Android трябва да могат да подкарат играта успешно.

Как да играете Axie Infinity на устройства с Android или iOS

Класическата версия на Axie Infinity в момента е достъпна както за телефони с Android, така и за iOS, докато по-новият режим Origin все още не е пуснат за мобилни устройства. И Origin, и Classic са налични на настолни устройства.

Няма обаче приложение Axie Infinity нито в Apple App Store, нито в Google Play. Вместо това потребителите трябва да изтеглят играта от официалния портал на Sky Mavis. Порталът помага на потребителите да създадат портфейл, съвместим със страничната верига Ronin, която Axie използва, за да купуват Axies и да изтеглят играта.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Крипто заемодателят Hodlnaut замразява тегленията и депозитите

Платформата за крипто кредитиране Hodlnaut спря тегленията при очевидна криза на ликвидността.

август 8, 2022 19:38 1 мин. четене

690% ръст в продажбите на NFT колекцията CryptoDickbutts

Минималната цена на CryptoDickbutts от третата серия се повиши, тъй като видни влиятелни личности се похвалиха със своите DickButt чанти и похвалиха общността на CDB.

август 8, 2022 13:48 1 мин. четене

Voyager Digital обяви възстановяване на клиентските тегления

Изпадналата в затруднение платформа за крипто кредитиране Voyager Digital обяви плановете си да възобнови тегленията за клиентите си тази седмица, след като подаде молба за обявяване в несъстоятелност миналия месец.

август 8, 2022 10:40 1 мин. четене

Tiffany разпродаде цялата си NFT колекция за 20 минути

Американският търговец на луксозни бижута Tiffany & Co. дебютира и разпродаде всичките си 250 NFT в петък за около 20 минути.

август 8, 2022 9:31 1 мин. четене