НАЧАЛО Алткойни

Джъстин Сън твърди че TRX ще стигне… $ 409,000?!

11.01.2020 11:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Джъстин Сън твърди че TRX ще стигне… $ 409,000?!

Изпълнителният директор на Tron, Джъстин Сън, наскоро заяви пред Tron общността, че TRX може да стигне до $ 409K.

Тази публикация не бива да се приема с лекота, като се има предвид, че неговата блокчейн мрежа Tron наскоро надмина EOS по отношение на децентрализирани апликации за първи път.

В публикацията си в Twitter от 9-ти януари, главният изпълнителен директор на Tron и BitTorrent , Джъстин Сън твърдеше, че TRX може да скочи до $ 409K. Сън обаче не разкри конкретна времева линия и завърши туита с емоджи.

Изтъкнатият анализатор Джош Рейджър отхвърли тази прогноза, като заяви, че TRX “струва 0 долара”. 

Друг потребител на Twitter заяви:

TRX е предварително добит, което означава, че има спекулативна цена, но няма стойност. Това, че няма стойност, означава, че когато знанието навакса спекулациите, цената ще представлява неговата истинска стойност, която е 0 долара.

В сряда американската фондова борса скочи до нови върхове, след като президентът на САЩ, Доналд Тръмп, успешно обезвреди потенциалната война с Иран. Ден по-късно Тръмп развълнува крипто общността в Twitter с публикация, която оттогава е била изтрита. В нея, той попита последователите как се справят техните 409K. Проблемът е, че облекченият с данъци план за пенсионни спестявания, за който Тръмп говори, е известен като 401 (k).

В крипто Twitter главния изпълнителен директор на Crypto.com Крис Марзалек заяви, че 409K е новата цел на BTC. Вероятно по този начин Джъстин Сън е направил неговата прогноза.

Наскоро Tron стана вторият по големина блокчейн за Dapps. Според неотдавнашен доклад на Dapp Review, мрежата на Tron вече има 637 активни апликации, официално изпреварвайки EOS мрежата. Мрежата EOS помещава 633 активни децентрализирани апликации. Tron обаче бледнее в сравнение с 2146 Dapps на Етериум блокчейна.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

2 криптовалути се изстреляха след новината, че скоро ще бъдат добавени към Coinbase

Стойността на две криптовалути се увеличи значително след като топ крипто борса съобщи, че потенциално ще ги добави към платформата си за търговия.

29.03.2024 11:00 1 мин. четене

FTX може да продаде Solana на стойност $7.6 милиарда с близо 70% отстъпка

Фалиралата борса за криптовалути FTX планира да продаде оставащите 41 милиона токена Solana (SOL) на стойност $7.65 милиарда на институционални инвеститори на преференциална цена от приблизително $60 на токен, което представлява 68% намаление спрямо текущата пазарна стойност.

29.03.2024 10:00 1 мин. четене

Крипто проект обяви раздаване на 750 милиона безплатни токена

Ethena, известен протокол за децентрализирани финанси (DeFi), познат за своя USDe токен на стойност $1.3 милиарда, обяви намерението си да представи своя управленски токен.

28.03.2024 22:00 1 мин. четене

Прогноза за цената на Polkadot – какво да очакваме през април?

С наближаването на април инвеститори и ентусиасти с нетърпение наблюдават Polkadot (DOT), за да преценят дали ще успее да премине прага от $10 и какви перспективи предстои да разкрие това обещаващо начинание.

28.03.2024 21:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.