НАЧАЛО Прессъобщения

Ето как да печелите, докато играете Shiba Budz, Decentraland и The Sandbox

септември 28, 2023 19:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето как да печелите, докато играете Shiba Budz, Decentraland и The Sandbox

Блокчейн технологията направи революция в гейминг индустрията, като предостави на играчите завладяващи виртуални преживявания и печелене на токени като награди.

Игри като Shiba Budz (BUDZ), Decentraland (MANA) и The Sandbox (SAND) създадоха екосистеми, в които играчите могат да печелят стойностни токени като Shiba Budz (BUDZ), а техните общности могат да печелят токени, докато играят. В тази статия се разглежда как тези базирани на блокчейн игри носят ползи на своите общности.

Shiba Budz: Гейминг и крипто

Shiba Budz (BUDZ) е игра, базирана на блокчейн, която използва принципа “Play-To-Earn”, за да подобри игровото изживяване и да предостави на играчите възможност да печелят награди.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Играчите могат да придобият реална стойност, като участват в дейности в играта, като например турнири и изпълнение на задачи, за да получат BUDZ токени – родната криптовалута на Shiba Budz (BUDZ).

Играта имитира опита на предприемач в областта на канабиса, като позволява на играчите да отглеждат, залагат и продават виртуални продукти срещу BUDZ или други предмети. Блокчейн технологията предоставя сигурни и прозрачни транзакции, като дава на играчите усещане за собственост и сигурност върху техните активи в играта.

Decentraland: Виртуална метавселена за творчество и печалби

Decentraland (MANA) е децентрализиран виртуален свят, изграден върху блокчейн на Ethereum, който позволява на играчите да изследват, създават и печелят от своите дигитални преживявания. Платформата функционира на принципа peer-to-peer marketplace, където потребителите могат да купуват и продават виртуална земя, да наемат имоти и да създават ценни активи в играта.

Собствеността на виртуалната земя в платформата е представена от незаменяеми токени (NFT), които осигуряват проверимо доказателство за собственост и възможност за прехвърляне или продажба на имоти.

The Sandbox: Изграждане и монетизиране на виртуални светове

The Sandbox (SAND) е платформа за съдържание, генерирано от потребителите, която позволява на играчите да създават, притежават и монетизират своите виртуални светове, използвайки блокчейн технология.

Тя предлага интуитивни инструменти за създаване на уникални изживявания и позволява на играчите да печелят доходи, продавайки виртуални активи, като например герои и предмети в играта, на пазара на платформата. Тези активи са представени като NFT, което гарантира тяхната рядкост и уникалност. Играчите могат да печелят токени и чрез събития в общността, състезания и сътрудничества.

Заключение

Базираните на блокчейн игри като Shiba Budz (BUDZ), Decentraland (MANA) и The Sandbox (SAND) превърнаха игрите от развлекателна дейност в доходоносна възможност за печелене на токени и участие във виртуални икономики.

Тези игри предлагат на геймърите възможност да разгърнат своята креативност, да се ангажират със съмишленици и да получават доходи чрез дейности в играта.

С развитието на индустрията на блокчейн игрите се очаква да се появят още възможности за игра с цел печелене, които ще позволят на играчите да монетизират своите умения и страст към игрите.

Регистрирайте се и се присъединете към общността чрез уебсайта: https://shibabudz.org/

Връзки към социалните медии: Telegram: https://t.me/ShibaBudzP2E и X (Twitter): https://twitter.com/ShibaBudz


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 20:20 3 мин. четене

Създателят на крипто милионери Meme Moguls е на път да достигне Solana и XRP – ето защо

С развитието на пазара на криптовалути иновативни платформи като Meme Moguls понякога успяват да убедят ивеститорите в своя потенциал.

декември 3, 2023 17:00 4 мин. четене

SEC ще одобри всички спот ETF-и за Bitcoin през януари 2024 г. според анализатор на Bloomberg; токени, на които да обърнем внимание – Bitcoin и XRP

Джеймс Сейфарт, анализатор на Bloomberg заяви, че Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) може да одобри всички заявления за ETF наведнъж през януари 2024 г. Понастоящем анализаторите наблюдават Bitcoin, XRP и нова монета, наречена Meme Moguls.

декември 3, 2023 13:00 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.