НАЧАЛО Алткойни

Етериум китовете прибират печалби през последните 4 месеца – какво да очакваме?

август 31, 2023 19:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум китовете прибират печалби през последните 4 месеца – какво да очакваме?

Значителни притежатели на Етериум (ETH) проявяват мечи настроения към втората по големина криптовалута по пазарна капитализация от около април насам, според данни на Santiment.

Брайън Куинливан, директор по маркетинга на Santiment отбеляза, че адресите с притежания от 10 до 10,000 ETH са преминали към мечи настроения от април насам. Това е в рязък контраст с бичото им поведение, наблюдавано през четвъртото тримесечие на 2022 г.

Според него тези адреси активно са акумулирали през края на предходната година. Въпреки това той отбеляза, че когато цената на алткойна достигна едногодишен връх от приблизително $2,120, се наблюдаваше бърза и значителна активност по отношение на прибирането на печалбите.

Разглеждайки потенциалното въздействие на поведението, демонстрирано от големите притежатели (наричани “акули” и “китове”), върху цената на Етериум в бъдеще, Куинливан заяви, че продължаващото намаляване на предлагането, държано от тези субекти, изисква внимателно наблюдение. 

Въпреки че цените все още могат да отбележат ръст, тъй като тези субекти прибират печалби, техните притежания не съответстват напълно на движението на цените. Все пак е важно да се отбележи, че това поведение не допринася непременно за незабавното възстановяване на цената на Етериум до нива над $2,000.

Маркетинговият директор на Santiment също така подчерта положителната връзка между обемите на транзакциите и търговията с Етериум и цената на ETH.

Той смята, че полезността на проекта Етериум на Виталик Бутерин е претърпяла спад, който се вижда както в обема на транзакциите по веригата, така и в обема на търговията. 

Тези показатели са достигнали своя връх в началото на ноември предходната година. Макар да не е пряк предупредителен знак за актива, той отразява липсата на ентусиазъм сред общността в период, когато много търговци не са решили дали ценовото равнище от $1,650 е надценено или подценено.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Анализатор споделя прогнозата си за 3 алткойна, позиционирани за възход

Познат под псевдонима “Altcoin Sherpa”, крипто анализатор сподели, че Worldcoin (WLD) може да претърпи увеличение с над 11% спрямо настоящата си оценка.

септември 30, 2023 10:00 1 мин. четене

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 9:05 4 мин. четене

Биткойн: Ето кога може да се очаква сериозен отскок според Santiment

Потенциалният ръст на водещата криптовалута зависи от следващото движение на значим макропоказател, според платформата за анализи Santiment.

септември 30, 2023 4:00 1 мин. четене

VeChain и Casper се надяват на отскок на пазара, докато инвеститорите се насочват към Shiba Budz

Крипто пазарът е изправен пред волатилност и несигурност, но има надежди за възстановяване. VeChain (VET) и Casper (CSPR), два известни проекта, се радват на оптимизъм от страна на инвеститорите.

септември 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.