НАЧАЛО Други

DeepTradeBot - направете търговията с криптовалути по-ефикасна

МАР. 4, 2020 19:00 5 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 DeepTradeBot - направете търговията с криптовалути по-ефикасна

[СПОНСОРИРАНА СТАТИЯ] Автоматизираните инструменти за търговия стават все по-популярни в днешно време. В тази статия ще разгледаме едно от най-популярните решения от този вид - DeepTradeBot, който представлява съвкупност от блокчейн технология, изкуствен интелект и облачни изчисления.

Най-популярните платформи за търговия с криптовалути понякога предлагат на търговците твърде много инструменти, придружени със сложен интерфейс, което води до следните два проблема:

1. Прекалено е трудно за някой начинаещ да започне успешно да търгува.

2. На опитните търговци им отнема твърде много време да се адаптират и  започнат да използват платформата пълноценно.

 

Тези факти са причината автоматизираните платформи за трейдъри да се радват на значителен интерес към днешна дата. DeepTradeBot дава възможност на своите потребители да използват функционалностите на изскуствения интелект, които правят крипто търговията по-ефективна, като същевременно човек може да си позволи да отделя по-малко време за търговия. Цялата платформа е създадена, за да бъде лесна за използване. Нека разгледаме как работи.

 

Какъв е алгоритъмът за работа на DeepTradeBot?

 

Функционалността на трейдинг ботовете се основава на невронни мрежи за дълбоко машинно обучение и техните възможности се увеличават в пъти благодарение на облачните услуги, които стават все по-популярни. Това позволява извличането и обратването на огромни обеми от съществена информация.

 

Платформата работи с Bittrex, Exmo, Kraken, Binance, Bitfinex и Huobi, и дава възможност да наемете един от 4-те налични роботи:


 

DeepTradeBot роботите, които са базирани на изкуствен интелект, имат множество режими на търговия.

 

Всеки от тях става активен в подходящия момент, като ви позволяват оптимално да се възползвате от текущите пазарни условия.

 

Най-основните от тях са описани на уебсайта им:
 

- търговия с висока честота

 

Анализира чувствителността на цените в платформите чрез техните книги за поръчки, които не могат да бъдат проследени от просто око.

 

За да направите това, ботът събира всяка промяна в книгата за поръчки и оценява относителната вероятност на движението на цените нагоре или надолу.

 

- арбитражна търговия

 

Най-простият модел, който винаги е наличен, но носещ възвръщаемост от 5% до 15%.

 

Той винаги подсигурява трейдъра, ако други стратегии дават резултат по-нисък от средния.


- Алгоритмична търговия на базата на технически показатели

- Търговия с помощта на фундаментален анализ

 

По този начин, използвайки функциите си на изкуствен интелект, DeepTradeBot опростява максимално рутинната работа на трейдъра: анализира милиони официални коментари от търговски платформи, регулатори, основатели и ключови лица на крипто проекти като критика или подкрепа, които създават позитивен или отрицателен сантимент с техните изявления.

 

Тези отчети, от своя страна, имат пряко влияние върху цените и обемите на търговия.

 

Автоматичната разбивка на ключови думи позволява да се оцени потенциалното въздействие на новини от конкретен източник.

 

Тя се основава на статистически данни за влиянието на новините върху цените и обемите на търговия.

 

Koи са най-големите предимства на DeepTradeBot?

 

1. Честота на печеливши позиции

 

Обикновено отнема най-малко 0,1 секунди, за да се предаде сигнал чрез API, който другите роботи или дори уеб сокет използват за работа.

 

През това време честотата на печеливши позиции се намалява с 40%.

 

Тайната за постигане на висока честота на печеливши позиции за DeepTradeBot е, че получавате сигнали за търговия директно от сървъра на борсата.

 

2. Подобрен интерфейс

 

Единственото, от което се нуждаете, е да направите депозит, да наемете бот и да се насладите на ниските комисионни, по-големи приходи, по-висока честота на печеливши позиции.

3. Ниски комисионни

 

Големият обем на търговията на борсите отваря възможността за получаване на ниски комисионни за търговия: колкото по-голям е обемът на търговия, толкова по-ниска е комисионната за водещи търговски платформи, като например Binance.

 

По този начин, благодарение на маржин търговията, ботовете генерират печалба дори в случаите, когато има малка волатилност и незначителни арбитражни възможности на пазара.

 

Цени и опции на DeepTradeBot

 

DeepTradeBot има 4 бота, от които да избирате, включително безплатен, който позволява на новите клиенти да изпробват платформата срещу нулево заплащане.

 

Той предлага следните ботове под наем:

 

•        MiniBot 5 NFS - Безплатен бот

•        StandartBot 10 NFS - $10

•        ProBot 15 NFS - $25

•        NetPremium 40 NFS - $45


NFS е абревиатура на NeuroFLOPS и е параметър измислен от DeepTradingBot, който измерва ефикасността на ботовете, които предлага.