Home

Dash обявява старта на платформата Evolution в Genesis фазата: Революция в децентрализираните плащания и приложения

04.07.2024 14:46 3мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dash обявява старта на платформата Evolution в Genesis фазата: Революция в децентрализираните плащания и приложения

Dash, водещата криптовалута, фокусирана върху ежедневните плащания, с вълнение обяви дългоочакваното пускане на платформата Evolution, която ще революционизира начина, по който хората използват и взаимодействат с криптовалутите.

Пускането на Genesis е насрочено за 29 юли и бележи значителен етап в мисията на Dash да направи криптовалутата достатъчно достъпна и удобна за ползване, за да се конкурира с традиционните методи за плащане и да ги надмине.

Dash Evolution има за цел да трансформира начина, по който хората взаимодействат с криптовалутата, въвеждайки функции като потребителски имена, списъци с контакти, фактуриране, периодични плащания и други, директно на ниво протокол.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


По този начин се премахва необходимостта от централизирани структури, които да улесняват паричните операции и плащанията за масите. Тази визия е формулирана за първи път през 2015 г. от основателя на Dash Еван Дъфийлд с цел да направи криптовалутата използваема за всички.

Жоел Валенсуела, ръководител на бизнес развитието на Dash, заяви:

Това е монументална стъпка напред за Dash и това, което според мен е липсващото звено за масовото приемане на криптовалутите като цяло. Като човек, който лично е използвал криптовалута за ежедневни плащания в продължение на почти десетилетие, вярвам, че най-накрая ще стигнем до момента, в който средностатистическият човек и неговата баба ще могат най-накрая да използват криптовалута.

Evolution: Договор за данни, децентрализирано съхранение на данни и платформа за идентификация

Dash Evolution е децентрализирана платформа за приложения, изградена върху основата на договори за данни, индексирано и лесно за справки децентрализирано съхранение на данни и децентрализирани идентичности. През следващите седмици и месеци Dash ще сподели поредица от публикации в блогове, документация и видеоклипове, за да обясни по-подробно технологията и нейните последици.

Сам Уестрих, главен технически директор на основния екип на Dash, заяви:

Блокчейн трябва да се справи по-добре, ако иска да стане масова и да оказва положително ежедневно въздействие върху живота на хората. През последните няколко години аз и моят екип изграждаме нещо ново, различно от това, което съществува във всички останали блокчейн. Наричаме го Evolution – слой от данни, който ще отключи пълния потенциал на нашата платежна мрежа, както и много други неща. Радваме се да приветстваме всички, които искат да се впуснат в това вълнуващо пътешествие с нас, докато изграждаме възможностите и капацитета на нашата платформа през следващите месеци и години.

Фаза Genesis: Ранно пускане, управлявано от общността

След години на разработване и очакване общността на Dash гласува в полза на ранно пускане, като се стреми към итеративен процес на пускане занапред. Въпросната фаза Genesis ще представлява първоначално работещо издание, с незабавен приоритет върху стабилността на мрежата и поправките на грешки. Активирането на Dash Platform Name Service (DPNS) и DashPay, първите два договора за данни на платформата Evolution, ще последва, като скоро след това в следващата версия ще бъдат включени тегления на кредити към основната верига Dash.

За Dash

Dash е децентрализирана платежна мрежа, създадена да предложи финансова свобода на всеки, независимо от неговия технически опит. Тя предлага бързи, частни и евтини транзакции, като се фокусира върху използваемостта и достъпността. Dash има за цел да предостави удобно за ползване изживяване за всички и може да се харчи лесно и сигурно онлайн при търговци и в тухлени магазини по целия свят.

За контакти:
За повече информация относно Dash и изданието Evolution Genesis, моля, свържете се с нас на [email protected].


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

DTX Exchange се подготвя за разпродажба на етап 2, тъй като веригата Chainlink (LINK) отпада

Волатилният свят на криптовалутите държи инвеститорите нащрек, тъй като пазарът може да направи непредсказуеми завои във всяка секунда.

18.07.2024 22:00 4мин. четене

Умните инвеститори придобиват Algotech (ALGT), тъй като Етериум ETF може да стартира следващата седмица, ето защо

Започва обратното броене за стартирането на ETF за Етериум (ETH) – преломен момент, който се очаква да окаже значително влияние върху пазара на криптовалути.

18.07.2024 21:00 4мин. четене

Предвиждане на 100X скок: Нов токен на Blast, който може да задмине RWA и DePin криптовалутите

Крипто пазарът е спокоен, но готов за действие, подготвяйки сцената за следващия бичи цикъл. Алткойните остават на атрактивни входни точки, но вече са във възход, което подсказва за потенциален взрив.

18.07.2024 16:31 5мин. четене

ICO-то на Clandeno (CLD) набира популярност сред инвеститорите в XRP и Litecoin (LTC): На прага на старта всеки CLD токен струва $0.013

Clandeno (CLD) се очертава като интересен вариант за инвестиралите в бавно растящи токени като XRP и Litecoin (LTC).

18.07.2024 14:44 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.