НАЧАЛО Други

CoinBits стартира като пасивно инвестиционно приложение за Биткойн

ЮНИ. 11, 2019 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
 CoinBits стартира като пасивно инвестиционно приложение за Биткойн

Ерик Финман е двадесет и двегодишен биткойн максималист, известен със странните си навици, както и заради залога от 12 долара за валутата преди няколко години.


Сега, Finman, който основа първата си компания, докато е още в гимназията, стартира ново начинание, наречено CoinBits, което позволява на потребителите да инвестират пасивно в Биткойн.

Идеята, според Финман, е да демократизира достъпа до валутата, като дава възможност на обикновените хора да инвестират номинални суми чрез добре познати механизми като транзакции, направени с кредитна или дебитна карта, или чрез редовни транзакции от спестовната или разплащателна сметка на клиент.

Потребителите могат да правят еднократни инвестиции от $ 10, $ 25, $ 50 или $ 100 чрез уеб-базирана платформа и да установят нивото на риск за своите притежания.

Приложението на Finman не събира комисионни за транзакции, а 98% от биткойна се съхранява офлайн -поради бума на крипто хаковете.

Като цяло инвестирането в биткойн е сложно и може да е почти невъзможно“, каза Финман. „Coinbits ви позволява да поставите тази резервна промяна в биткойн. Например, ако харчите 1,75 долара за пържени картофи, останалите 25 цента се инвестират автоматично. 


Тегленията се извършват от CoinBits, което дава на потребителите възможност за обработка на един и същи ден за такса от 50 цента и предлага запис, който може лесно да се свали за счетоводители, за да се справят с всякакви печалби или загуби, свързани с биткойн.

Като се има предвид скромния характер на тези инвестиции и нестабилността на биткойн, трудно е да се разбере какво инвеститорите могат да извлекат от тези малки транзакции, но това е по-малко рискован начин да се експериментира със създаването на биткойн портфолио, отколкото да се вземе огромен риск влизайки сляпо  на пазара.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Коментари (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Kodak За Защитата На Изображенията Чрез Блокчейн

Wenn Digital, разработчикa на платформа за права на изображенията, базирана на блокчейн и лицензирана от Kodak, съобщи в четвъртък, че планира да привлече до 50 млн. долара в комбинирана обществена и ...
МАЙ. 11, 2018 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Услугата за Bitcoin разплащания SpicePay ще затвори

SpicePay, bitcoin и блокчейн платежна услуга, съобщи днес, че ще прекрати дейността си. Не бяха дадени конкретни подробности за решението, но компанията сподели, че "поради регулаторни проблеми вече н...
ОКТ. 16, 2018 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Goldman Sachs може да съхранява Bitcoin за крипто фондове и институционални инвеститори

Една от най-известните инвестиционни банки в света се занимава с пускане на попечителски услуги за съхраняване на Bitcoin за инвестиционни фондове, които искат да държат криптовалути. Позовавайки се н...
АВГ. 7, 2018 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Blockchain е "Pixie Dust" И "Magic Wands" - Каза Директор На Мозъчен Тръст

Мартин Уокър, директор на Центъра за базиран на доказателства мениджмънт, отхвърли blockchain технологията. Той я нарече "pixie dust" в британския парламент, съобщи Business Insider на 1ви май. Уокър,...
МАЙ. 2, 2018 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света