НАЧАЛО Биткойн

Биткойн ще направи последен спад до $10,000- твърди анализатор на CNBC

юли 2, 2022 16:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн ще направи последен спад до $10,000- твърди анализатор на CNBC

Анализаторът на CNBC Брайън Кели смята, че Биткойн все още има потенциал за понижение, въпреки че се търгува с над 70% под историческия си връх.

В предаването Fast Money по CNBC Кели каза, че водещата криптовалута все още може да падне с близо 50% от сегашните нива, тъй като макросредата се влошава.


„Добрата новина е, че наистина смятам, че се доближаваме много до поколенческо дъно. 

Лошата новина е, че това може да не стане, докато Биткойн не достигне $10,000.”


Към момента на писане на статията Биткойн се около $19,050.


Анализаторът на CNBC твърди, че Биткойн вероятно ще достигне дъното, след като преживее момента на Лемън – сценарий, до който потенциално остават месеци. Моментът на Леман е онзи случай, когато се появява страх, че сътресенията в един актив или индустрия могат да станат по-широко разпространени.


Вероятно ни делят месеци от момента на Лемън, което означава, че това е един вид последно спускане надолу. Някой голям човек фалира, а вие не сте очаквали това. Вероятно сме на месеци от това.


Според Кели сривът на Биткойн ще бъде предизвикан от грешките в политиката на централните банки и ще бъде подчертан от намаляването на задлъжнялостта на пазара.


Катализаторът за това ще бъде повишаването на инфлационните очаквания и всяка централна банка в света прави грешка в политиката… 

И мисля, че ако се получат тези три комбинации, окончателно [елиминиране] на целия този ливъридж в Биткойн до $10,000, $15,000, някъде около това, и повишаване на инфлационните очаквания, което според мен ще се случи през следващото тримесечие, и всички знаем, че всяка централна банка вече е направила грешка в политиката и вероятно ще продължи да прави още, това е перфектният сценарий за дъно на Биткойн.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн: Рекорден обем шортове на актива

Биткойн (BTC) се шортва от големите институционални инвеститори с рекордни темпове, твърди водещ мениджър на цифрови активи.

септември 27, 2022 14:02 1 мин. четене

Биткойн го очаква финален спад, твърдят анализатори

Крипто трейдърът, който предвиди срива на Биткойн по време на мечия пазар от 2018 г., прогнозира предстояща фаза на капитулация за BTC.

септември 27, 2022 12:52 1 мин. четене

Биткойн: Активът е изправен само срещу насрещни ветрове

Създателите на една от водещите фирми за блокчейн анализ коментираха Биткойн, след като Федералният резерв отново повиши лихвения процент.

септември 26, 2022 12:32 1 мин. четене

Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и Solana (SOL): готови за отскок?

Крипто анализатор, който предвиди края на бичия пазар на криптовалути, сега прогнозира големи отскоци за Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и Solana (SOL).

септември 25, 2022 18:38 1 мин. четене