НАЧАЛО Прессъобщения

Биткойн прескочи $30,000, a китовете се пробуждат – Този токен набира инерция

юни 22, 2023 14:45 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн прескочи $30,000, a китовете се пробуждат – Този токен набира инерция

Буквално в последните часове, крипто светът преживя своя нов Рененанс. Биткойн, лидерът на пазара, разби на пух и прах всички очаквания, като преодоля нивото от $30,000, а сега, след дълги месеци на затишие, "китовете" се пробуждат и готвят поредните големи движения. 

Всички очи са вперени в най-старата криптовалута, което е напълно нормално, но трябва да помним, че крипто пазарът е огромен, затова и трябва да сме нащрек постоянно.

Важно е винаги да поглеждаме към различните алтернативи, които биха могли да предложат още по-големи възможности за печалба. Една от тях е Wall Street Memes ($WSM), меме криптовалута, която възникна от феномена Wall Street Bets и сега се смята за привлекателна от милиони инвеститори по целия свят.

wall-street-memes-banner

Защо пробива на $30,000 е важно събитие за Биткойн?

Пробивът на Биткойн над $30,000 е събитие, което се среща с несравним интерес и вълнение. Това не само е важно мерило, указващо растеж и устойчивост на валутата, но и сигнал за възможността за по-нататъшно увеличение на цената. За да разберем значимостта на тази цифра, трябва да се върнем назад към историята на Биткойн. 

Към момента на писане на статията обаче можем да видим, че токенът прогресира с над 4.47% на дневна база и над 21% в рамките на последните 7 дни. Само преди 40-тина часа 1 Биткойн се търгуваше за около $26,700, а вече мина границата от $30,100.

В последните години, криптовалутата преживява серия от бурни скокове и корекции – от главозамайващи върхове до поразителни дъна. 

Всеки път, когато Биткойн преодолее определена цена, той вдига “мерника” и насочва цялото внимание на инвеститорите върху криптовалутите. Сега, след като проби тази “ментална граница” от $30,000, имаме основание да вярваме, че можем да очакваме още по-сериозни движения във възходящ тренд.

Този тренд веднага повлече целия крипто пазар, като глобалната пазарна крипто капитализация достигна до $1.18 трилиона (според CoinMarketCap). Това веднага събуди интереса в много криптовалути, например меме криптовалути като $SHIB са нагоре с 25% на седмична база, а PEPE дори скочи с цели 35% само в рамките на един ден.

wall-street-memes-banner

Може ли Биткойн да достигне до $100,000 в следващите дни?

В рамките на секунди, според информацията, цената на Биткойн дори достигна $138,000 на Binance US. Разбира се, това беше временно и в голяма степен е изключение от правилото. Основната динамика около Биткойн обаче подсказва, че криптовалутата има реален потенциал да пробие бариерата от $50,000. 

Това е цифра, която мнозина анализатори и фенове на Биткойн предвиждат от дълго време, и която, макар и амбициозна, не е без основание. Все още е рано да говорим за $100,000, но криптовалутата вече е доказала, че може да създава изненади.

Но какво мислят някои от експертите? Според Алекс Купцкевич от FXPro, въздходът към $30,400 вече е започнал. Трябва да се уточни, че анализаторът направи своята прогноза преди скока.

Трябва да споменем и че някои от най-големите инвестиционни “китове” не само в крипто индустрията, ами и като цяло – BlackRock, WisdomTree & Invesco вече подадоха заявление за Биткойн ЕTF, като според Coindesk, реалният потенциал пред Биткойн е скоро да достигне до $37,000. Вече споменахме, в близко бъдеще пробиването на $50,000 също е реалистичен сценарий.

wall-street-memes-banner

Wall Street Memes ($WSM) – най-добрата алтернатива на Биткойн?

Въпреки големите възможности на Биткойн, има и други валути, които заслужават внимание. Wall Street Memes ($WSM) е една от тях. Този меме токен набира все по-голяма популярност, като привлича вниманието на инвеститори от цял свят. С над $9 милиона инвестиции и цена на токена около $0.0298, Wall Street Memes се оказва много перспективен токен. Потенциала на този токен е подчертан от внушителното му следване в социалните мрежи – с над 500,000 последователи в Instagram и над 230,000 в Twitter.

Силата на Wall Street Memes се състои в неговата способност да ангажира общността и да създава бурно обсъждане около своя токен. С това проектът дори успя да грабне сърцата на някои от най-големите крипто инфлуенсъри, което допълнително засилва неговата видимост и значимост на пазара.

Според експерти, Wall Street Memes има реален потенциал да стане една от най-важните алтернативи на Биткойн. Независимо дали това ще се случи или не, едно е сигурно – $WSM вече е основен участник в криптовалутния пазар и предлага вълнуващи възможности за инвеститорите.

Заключение

Потенциалът на целия крипто пазар е огромен, и както видяхме с ръста на Биткойн, можем да очакваме още по-големи възможности за печалба в бъдеще. Все повече инвеститори виждат възможностите, които предлагат криптовалутите и активно търсят начини да увеличат своите портфейли.

С всичко това, трябва да подчертаем, че е важно да се инвестира умно и информирано. Докато Биткойн продължава да доминира, нови и перспективни валути като Wall Street Memes показват, че има много място за иновации и разнообразие в този сектор. Бързият напредък на Wall Street Memes, въпреки фриволностите на пазара, е доказателство за това.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Какво е бичият пазар за криптовалутите, задава ли се такъв и кои токени да следите

Проучване на крипто бичи пазарите и най-добрите инвестиционни монети, които да гледате сега, преди да започне следващият: SPCT, eCash (XEC) и THORChain (RUNE).

септември 26, 2023 14:22 5 мин. четене

Криптовалути за диверсифициране на портфейл през Q4: Kangamoon (KANG), Shiba Inu (SHIB), XRP

Открийте най-добрите криптовалути за диверсифициране на портфейла ви преди четвъртото тримесечие на 2023 г. – Shiba Inu, XRP и Kangamoon.

септември 26, 2023 13:46 3 мин. четене

ChatGPT прогнозира кои ще са водещите токени за 2023: BNB, XRP и VC Spectra

ChatGPT идентифицира три топ токена – XRP, BNB и VC Spectra – като най-добри инвестиционни решения. Коя е най-добрата криптовалута, която да купите за печалби през четвъртото тримесечие?

септември 26, 2023 12:39 5 мин. четене

Dogecoin (DOGE) поскъпва след добри новини, ликвидността на XRP се покачва, а Tradecurve Markets (TCRV) приближава до етап 6

Добри новини за Dogecoin (DOGE), XRP (XRP) и Tradecurve Markets (TCRV), тъй като интересът към тях се увеличава след последните събития.

септември 26, 2023 11:34 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.