НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Bitcoin Помогна На Акциите На Square

АПР. 20, 2018 12:21 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Bitcoin Помогна На Акциите На  Square

 Решението да се имплементира търговия с bitcoin се оказа страхотно.


Платформата за плащания Square Inc, на която Джак Дорси е начело, получи подкрепа в сряда, след като анализаторите на Wall Street заявиха, че търговията на BTC ще засили тримесечнието на компанията.

Според CNBC, Nomura Instinet очаква, че Square ще получи "значително увеличение" на своите резултати от първата четвърт на годината. Инвеститорите приветстваха новината, тъй като акциите на Square затвориха с ръст от 5% сряда.

Square Inc
"Това може да помогне за компенсиране на нарастващите инвестиционни разходи, необходими за разширяване на международното присъствие на Square."

"Ние вярваме, че bitcoin и други крипто валути представляват потенциална възможност за среден / дългосрочен растеж на Square Inc и сме позитивни за стратегията", каза анализаторът на Credit Suisse Пол Кондра. "Тази стратегия може също така да доведе до по-голямо приемане на Square Cash и ние отбелязваме, че SQ е добре позиционирана, за да може да спомогне за разплащанията с крипто валути от търговците на Square в някакъв момент в бъдеще."

Кондра обаче се притеснява, че акциите са твърде скъпи.


Той е неутрален по отношение на Square и смята че акциите ще паднат около 20% от нивата в сряда до около $ 37.

Според Dan Dolev сега е времето да се купува.


Той смята, че акциите на Square Inc ще скочат с около 37% до $64, като каза следното за решението на компанията за търгуване с bitcoin:
"Това им дава много публичност, което е страхотно, но това не е основен двигател на акциите. Това движи акциите, защото хората са развълнувани от тях."

Square започна да тества търговията с Bitcoin в приложението си в средата на ноември, а през декември даде достъп на повече клиенти.

Клиентите са ограничени до 10 000 долара в покупки с bitcoin на седмица чрез приложението, но няма ограничения за сумата, която може да бъде продадена, каза Square на уебсайта си. Потребителите не могат да изпращат bitcoin директно на други потребители на Cash платформата.

Безкомисионното приложение за търговия с акции на Robinhood обяви миналата седмица, че започва да пуска безплатна търговия с bitcoin и ethereum в пет щата, започвайки през февруари. Повече от 1 милион души са се присъединили към списъка за чакане след изявлението.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Коментари (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн е по-ефективен за плащане на данъци от банковите карти

Еван Кун, съоснователят на борсата Coinberry, заяви, че Биткойн е по-ефективен за плащане на данъци от банковите карти.Както съобщи медията за недвижими имоти Mansion Global на 22-ри август, Кун заяви...
АВГ. 23, 2019 20:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Централните банки тласкат цената на Биткойн нагоре

Пред Nikkei Asian Review на 21-ви август Хени Сендър каза, че политиките на банките стимулират нарастващото признаване на криптовалутите.Анализаторите прогнозират още съобщения от Федералния резерв на...
АВГ. 23, 2019 10:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Доминантността на Биткойн всъщност е над 90%

Докато агрегаторите на данни за криптовалути са насочени към ниво на доминантност от около 70%, анализаторите от Arcane Research са изчислили, че реалното ниво може да е много по-високо.Arcane Researc...
АВГ. 22, 2019 15:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн ще присъства в портфолиото на всеки институционален инвеститор след време

В интервю за CNBC на 20 август, Помплиано каза, че всяка седмица се изгражда все повече инфраструктура около Биткойн (BTC) и крипто пазарите.„Това е повратен момент“Помплиано изтъкна последните разраб...
АВГ. 21, 2019 19:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света