НАЧАЛО Прессъобщения

Avorak AI откри неактивен от 8 години Етериум портфейл, който премества огромни количества ETH

юни 3, 2023 11:34 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Avorak AI откри неактивен от 8 години Етериум портфейл, който премества огромни количества ETH

Avorak AI е уникална децентрализирана платформа, която използва изкуствен интелект (AI), за да предоставя прозрачни услуги с AI, използвани в различни сектори. Проектът има широк спектър от приложения, включително функциите за сигурност и алгоритмите за анализ.

Крипто проектът AI наскоро откри големи движения на Етериум (ETH), проследени до осемгодишен спящ портфейл. Откритието предизвика загриженост в крипто общността, тъй като анонимният собственик на портфейла може да е кит, който може да повлияе на пазара.

Какво e Етериум?

Етериум е популярна децентрализирана блокчейн мрежа, която ентусиастите и разработчиците използват за изграждане на децентрализирани приложения (dApps) в крипто.
Блокчейн мрежата е разрастващ се проект, който показва иновативни процеси в своята полезност за поддържане на смарт договори и децентрализирани финанси (DeFi).
Виталик Бутерин създаде Етериум и от стартирането му през 2015 г. той се превърна във втория най-популярен дигитален актив в света, притежаващ пазарна капитализация от над $228 милиарда.
Това превърна ETH в ценен актив и много инвеститори инвестират в монетата. Откритият от Avorak AI стар портфейл, в който се извършват транзакции с огромни суми от ETH, обаче дава основание за притеснения относно бъдещото му ценово действие.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Какво е ETH?

ETH е родният токен на Етериум. Активът се използва при заплащане на такси за транзакции и други изчислителни услуги в блокчейна на Етериум.
Използвайки една от функциите му, Avorak AI наскоро откри портфейл, който през годините е прехвърлял големи количества ETH. Този ход предизвика притеснения сред инвеститорите, загрижени за това какво следва за крипто общността.

Avorak AI открива спящ адрес, който движи големи количества ETH

Avorak AI използва усъвършенствани технологични алгоритми, както и функции на изкуствения интелект, които го превръщат в уникален инструмент за изследване и платформа за анализ.
Проектът наскоро откри Етериум портфейл, в който се съхраняват над 80,000 ETH, което породи опасения относно лицето, стоящо зад адреса, и неговото потенциално влияние върху крипто пазара.
Avorak използва основни функции като изследователски инструменти, които използват машинно обучение и фундаментален и технически анализ на пазара. Платформата може да се използва и за проследяване на информацията, показвана от нейните функции за генериране на текст като Avorak Write, което я прави интригуващ проект.

Въпреки че не е била активна в продължение на около осем години, внезапната активност от портфейла, който държи ETH на стойност над $200 милиона, привлече вниманието на общността. Avorak AI използва усъвършенствани алгоритми за машинно обучение при предоставянето на този поглед в реално време върху транзакциите в блокчейн на Етериум. Проектът предлага широк спектър от възможности за използване, включително приложение в областта на сигурността и изследователски анализ.

Някои опасения относно осребряването на портфейл, притежаващ голяма сума ETH, може да са опитът с волатилността, пред който е изправен пазарът. Независимо от причината, която стои зад движенията на ETH, ситуацията показа необходимостта от аналитични инструменти като Avorak AI. Такива проекти могат да се прилагат в различни сектори и обещават възможности за откриване на измами.

Заключение

Avorak AI може да проследява движенията на големи количества криптовалути като ETH. Подобни дейности предизвикват интереса на различни ентусиасти на пазара, като подчертават необходимостта от аналитични инструменти като Avorak AI.

Научете повече за Avorak AI тук:

Уебсайт: https://avorak.ai
Купете AVRK: https://invest.avorak.ai/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Революционният VC Spectra (SPCT) привлича инвеститори, докато Avalanche (AVAX) и BNB търпят загуби

Експертите анализират три топ алткойна, VC Spectra (SPCT), Avalanche (AVAX) и BNB, в условията на мечи пазар. Прочетете, за да разберете кой може да е най-добрият избор за инвеститорите.

октомври 1, 2023 9:10 4 мин. четене

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 9:05 4 мин. четене

VeChain и Casper се надяват на отскок на пазара, докато инвеститорите се насочват към Shiba Budz

Крипто пазарът е изправен пред волатилност и несигурност, но има надежди за възстановяване. VeChain (VET) и Casper (CSPR), два известни проекта, се радват на оптимизъм от страна на инвеститорите.

септември 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.