НАЧАЛО АНАЛИЗИ Cardano Анализ

Ценови Анализ 11/4/2018 – Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash

април 12, 2018 11:07 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ценови Анализ 11/4/2018 – Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash

Ценови анализ

В скорошен ход китайското правителство пусна фонд за финансиране на блокчейн проекти и стартиращи фирми на стойност $1,6 млрд.

Япония води в света на крипто търговията. Там има над 3,5млн активни трейдъри.

Еврокомисията окуражи Европа да стане лидер в Blockchain технологията.

Повечето развити страни се придвижват към приемането на технологията Blockchain, което ще бъде положително за крипто валутите в дългосрочен план. Позитивите далеч надхвърлят краткосрочните рискове.

Втората четвърт на годината по принцип е период, в който има рали на цените на Bitcoin, доказано от 2016 и 2017. Ще видим ли повторение на тренда тази година? Да видим какво могат да ни кажат графиките.

BTC/USD

ценови анализ

Bitcoin формира низходящ триъгълник в краткосрочен план, който ще завърши като рабие под $ 6,757.26. Предишните два опита на мечките да прекратят тази поддръжка не успяха на 01 и 06 април.

BTC chart 11th of April

Цената ще се разчупи от мечия модел, ако цените излязат от триъгълника, който е близо до съпротивата на низходящия канал и малко под 20-дневната EMA (експоненциална пълзаща средна). След като цената пребори от тези съпротиви, двойката BTC / USD ще се ще тръгне нагоре с вероятно рали към 50-дневният SMA (проста пълзчща средна).

Падане под низходящия триъгълник може да доведе до спад на цената на до около $5,450. При затваряне по-високо от 20 дневната експоненциална пълзяща средна, препоръчваме отваряне на дълги позиции, в който случай стоп поръчка на $6,700 е наложителна.

ETH/USD

ценови анализ

Ethereum се движи в рамките на праволинеен канал от 30ти Март. Има съпротивления при 20-дневната ЕМА и в линията на съпротивата на низходящия канал.

Ethereum chart april 11

Ако двойката ETH / USD пробие над тези съпротиви, може да видим рали към 50 дневната SMA около $607.

Като другият вариант е да пробие под този праволинеен канал, в който случай е вероятно да видим мечи модел (отново).

XRP/USD

ценови анализ

Подобен праволинеен канал виждаме при Ripple, където има подкрепа на $0.45351 и съпротива при $0.56270.

Ripple chart april 11th

Наблюдаваме спад на SMA и EMA. XRP/USD може да набере скорост при задържане над $0.56270, след което може да очакваме рали на 50 дневната SMA към $0.70.

BCH/USD

ценови анализ

При Bitcoin Cash наблюдаваме доста тесен низходящ канал в последните 4 дни.

BCH chart april 11th

Излезне ли от низходящия канал, цената вероятно ще тръгне към 50 дневната SMA от $994. По-долната подкрепа е на $ 558.387, като следващата такава е на $ 425.

Всеки инвестиционен и търговски ход предполага риск, трябва да проведете собствено проучване, когато вземате решение.

Този анализ е базиран на данни и мнения от cointelegraph

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още от Cardano Анализ

Cardano показва сила – възможен ли е скок до $10?

Мрежата на Cardano показва оптимистични сигнали, които свидетелстват за потенциален скок в цената на родния токен на платформата, ADA. Според прогнозите на някои криптовалутни анализатори ADA токенът може да се покачи до $10 по време на този очакван възход. Анализаторът Али Мартинез наскоро подчерта стабилността на мрежата Cardano. Той посочи различни показатели, илюстриращи значителен растеж […]

05.03.2024 20:05 2 мин. четене

Цената на ADA на път да пробие ключово ниво на съпротива

Крипто аналитикът и трейдър Дан Гамбардело наскоро сподели оптимистична гледна точка за Cardano (ADA) чрез серия от туитове. В своя анализ Гамбардело прогнозира, че цената на ADA може да надмине ключово ниво на съпротива, вариращо от $0.32 до $0.35. #Cardano is sleeping, but this chart suggests that won’t be the case for much longer.$ADAhttps://t.co/XDxbWsS2yu — […]

04.07.2023 16:00 2 мин. четене

Цената на Cardano претърпя сериозен срив – какво да следим?

Cardano (ADA) е изправена пред предизвикателна пазарна среда, тъй като криптовалутата отслабна допълнително на фона на повторното тестване на зоната от $25,000 от страна на Биткойн. Като една от водещите криптовалути по отношение на пазарната капитализация, Cardano е силно повлияна от по-широките пазарни тенденции. Този неуспех повдигна въпроси относно бъдещата траектория на Cardano и дали […]

12.06.2023 19:30 3 мин. четене

Прогноза за Cardano: Съпротивата при $0.35 спира възстановяването

Продължаващото рали за възстановяване на Cardano се сблъска с препятствие, когато достигна зоната на съпротива от $0.35 на 14 март. Дневната графика показва, че купувачите не успяха да преодолеят нивото от $0.35. Отхвърлянето на цената с дълъг фитил сочи, че трейдърите продават по време на ценовите ралита. Ако натискът от продажби се запази, цената на […]

15.03.2023 16:30 2 мин. четене