Home

Идва краят на криптовалутите, според Робър Кийосаки

10.03.2022 14:23 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Идва краят на криптовалутите, според Робър Кийосаки

Робърт Кийосаки, авторът на бестселъра „Богат татко, беден татко“, прогнозира, че изпълнителната заповед на президента на САЩ Джо Байдън за регулиране на криптовалутите ще отбележи падането на класа активи.

Какво се случи: В сряда Кийосаки каза на своите 1.8 милиона последователи в Twitter, че очаква всички криптовалути да бъдат конфискувани и превърнати в “правителствени криптовалути” след изпълнителна заповед за регулиране на дигиталните активи.

Думата на Кийосаки беше широко критикувана от общността на криптовалутите, като някои потребители коментираха, че той “наистина не разбира” Биткойн ако вярва, че може да бъде конфискуван от правителството.

Други посочиха, че само шест часа по-рано самият Кийосаки е препоръчал да се спестяват BTC в допълнение към златото, среброто и оръжията.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Какво правят големите Етериум (ETH) инвеститори в момента?

Авторът е дългогодишен защитник на криптовалутите и често препоръчва закупуване на Биткойн (BTC) и Етериум (ETH) като хеджиране срещу инфлацията.

По-рано тази седмица водеща на Белия дом потвърди, че администрацията на Байдън е била готова да издаде изпълнителна заповед, която ще види Федералните агенции на САЩ да създават рамка за регулиране на крипто активи.

Очаква се тя да влезе в сила преди края на тази седмица и ще разгледа „рисковете и възможностите“, породени от криптовалутите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Топ 20 криптовалути според инвестиционният гигант Grayscale

Grayscale разкри своите 20 топ криптовалути за четвъртото тримесечие на 2024 г., като добави шест нови алткойна и наблегна на тенденции като децентрализиран изкуствен интелект и мащабируемост на блокчейн.

27.09.2024 19:30 1мин. четене Kosta Gushterov

Раул Пал от Goldman Sachs обясни на Майкъл Сейлър защо не купува Биткойн

Раул Пал, бивш изпълнителен директор на Goldman Sachs и крипто ентусиаст, наскоро сподели своята инвестиционна стратегия, което предизвика размяна на мнения с Майкъл Сейлър.

27.09.2024 19:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Биткойн се изстреля над $66,000: Меме криптовалутите са най-печеливши

На пазара на Биткойн преобладават бичите настроения, тъй като сме свидетели на големи ценови възходи.

27.09.2024 18:01 1мин. четене Alexander Zdravkov

Как се справя MicroStrategy в сравнение с компонентите на S&P 500?

Тъй като инвеститорите на Уолстрийт все повече възприемат Биткойн (BTC), MicroStrategy на Майкъл Сейлър се позиционира като лидер в това пространство.

27.09.2024 17:30 2мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.