НАЧАЛО Прессъобщения

9 от най-добрите безплатни сайтове за облачен крипто добив на 2024 г. – Дневен пасивен доход

06.06.2024 19:00 7 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
9 от най-добрите безплатни сайтове за облачен крипто добив на 2024 г. – Дневен пасивен доход

След бума на криптовалутите и неотдавнашните одобрения на ETF от Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) ежедневният пасивен доход чрез облачен майнинг се очертава като доходоносна възможност за инвеститорите.

Облачният добив включва наемане на мощност за добив от отдалечени центрове за данни, за да се печелят криптовалути. Този метод предлага няколко предимства пред традиционното инвестиране, включително по-ниски разходи и минимално необходими технически познания.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В тази статия ще разгледаме най-интересните платформи за облачен добив на криптовалути, които се предлагат на пазара днес, и ще проучим техните ключови характеристики, за да ви помогнем да решите коя платформа ще отговаря най-добре на вашите нужди.

Ето 9 от най-добрите платформи:

1.AST Mining
2.Crypto Universe
3.Hashing24
4.Bitdeer
5.Awesome Miner
6.StormGain
7.Ecos
8.Kryptex Miner
9.BeMine

1.AST Mining

Компанията AST Mining, основана в САЩ през 2016 г., се превърна в надеждно име в областта на инвестициите в криптовалути. С над 97,000 потребители в световен мащаб, техният уебсайт и мобилна платформа предлагат лесен начин за печелене на Bitcoin, Litecoin и други криптовалути. Те споделят изчислителната си мощност за облачен добив, като по този начин премахват необходимостта от скъпо оборудване. Техният екип от експерти гарантира сигурността на данните, като използва EV SSL криптиране. Плащанията се приемат само в криптовалута, като печалбите се уреждат на всеки 24 часа. Няма такси за поддръжка или депозит; минималната сума за депозит и теглене е $200. Потребителите могат да спечелят до $5,000 или 3% бонуси за препоръка чрез партньорската им програма, като препоръчат приятели. Популяризирането на уникалния линк за препращане в социалните мрежи или блоговете може да донесе награди.

Предимства на AST Mining

  • Регистрирайте се и незабавно получете бонус от $30.
  • Високи нива на рентабилност и ежедневни изплащания.
  • Предлага защита за сигурност на McAfee® и защита за сигурност на Cloudflare®.
  • Подкрепена е с гаранция за 100% непрекъсната работа и отлична техническа поддръжка 24/7.
  • Само минимална сума за теглене от $200 ще бъде обработена в рамките на 30 минути.
  • Няма други услуги или административни такси.

Партньорската програма на компанията ви позволява да препоръчате приятели и да спечелите до $5,000 или 3% бонус за препоръка.
Потребителите могат да генерират повече от 6 други валути, използвайки платформата, включително Bitcoin и Litecoin.

Предлагани договори

За допълнителна информация относно AST Mining, моля, посетете техния уебсайт на адрес:https://astmining.com

2.Crypto Universe

Crypto Universe е платформа за облачен добив, която позволява на потребителите да участват в добива на криптовалути, без да е необходимо да закупуват и управляват физическо оборудване за добив. Платформата работи в Русия и предлага различни функции, като например удобен калкулатор, ежедневни плащания и минимална цена на договора. Потребителите могат да наемат изчислителна мощност от доставчици на услуги, които притежават и поддържат необходимото оборудване в отдалечени центрове за данни. Този подход дава възможност на всеки да участва в добива на полезни изкопаеми без първоначалните разходи, свързани със закупуването и поддръжката на платформи за добив. Платформата е лесна за използване и предлага редица планове с ниски инвестиции и без скрити такси, което я прави достъпна както за начинаещи, така и за опитни миньори.

3.Hashing24

Hashing24, създадена през 2012 г., е известна платформа за облачен добив, която предлага договори за добив на BTC без необходимост от хардуер. В партньорство с Bitfury, водеща компания за майнинг на BTC, Hashing24 предоставя надеждни услуги. Потребителите могат да закупят договори за хешираща мощност, започващи от 0.1 TH/s, за 12, 18 или 24 месеца. Платформата разполага с удобен за потребителя интерфейс, калкулатор за добив на BTC и безплатен демо договор. Hashing24 гарантира добив само на нови BTC и предлага ежедневни изплащания. С центрове за данни в страни като Канада, Норвегия, Исландия и Грузия, Hashing24 гарантира постоянна производителност. Въпреки смесените отзиви, нейната дълготрайност, партньорство с Bitfury и прозрачност я правят популярен избор за облачен добив на BTC.

4.Bitdeer

Bitdeer, създадена през 2018 г., е реномирана платформа за облачно добиване, която позволява на потребителите да добиват криптовалути, без да управляват хардуер. Партнирайки си с водещи компании за добив, Bitdeer предлага надеждни услуги. Потребителите могат да наемат платформи за добив на BTC, Bitcoin Cash, Litecoin и Zcash, като продължителността на плановете е от 30 до 1,080 дни. Нейният удобен за потребителя интерфейс опростява процеса на добив, като позволява лесна настройка. Bitdeer осигурява проследяване на производителността в реално време и незабавни известия. Въпреки някои критики, нейната прозрачност и партньорства с реномирани фирми за добив я правят солидна опция за облачен добив. Въпреки това, както при всяка инвестиция, се препоръчва задълбочено проучване, преди да ангажирате средства.

5.Awesome Miner

Awesome Miner е надежден софтуер за добив, предлагащ управление на добивни операции в облака. Той поддържа различен хардуер и алгоритми за добив, което го прави универсален. С централизираното управление потребителите могат да наблюдават състоянието на устройствата, температурата и показателите за производителност, за да оптимизират ефективността. Абонаментните планове варират от $10 до $60 на месец, като предлагат функции като SMS известия и приоритетна поддръжка. Като цяло Awesome Miner рационализира операциите по добив със своята централизирана облачна платформа, която е подходяща за миньори от всички нива.

6.StormGain

StormGain предлага нов подход към добива в облака, като позволява на потребителите да добиват BTC безплатно, без предварителни разходи или добивен хардуер. Чрез своето специализирано оборудване за добив StormGain генерира възнаграждения за BTC, кредитирани в сметките на потребителите. Потребителите могат да започнат да добиват, като се регистрират в платформата StormGain, активират процеса на добив на всеки четири часа и натрупват награди въз основа на обема на търговията и статуса на лоялност. След като добитите BTC токени достигнат еквивалента от 10 USDT, потребителите могат да ги изтеглят като бонус за търговия. Тази уникална функция отличава StormGain от традиционните услуги за добив в облака, като я прави привлекателна както за начинаещи, така и за опитни ентусиасти на криптовалути.

7.Ecos

ECOS е платформа за облачно добиване, която позволява на потребителите да добиват BTC без скъп хардуер или технически познания. Създадена през 2017 г. в свободната икономическа зона на Армения, ECOS се възползва от ниските цени на електроенергията, като предлага конкурентни договори за добив. Потребителите могат да започнат с договори на стойност от $150, с минимална продължителност 30 дни. С енергийно ефективни ASIC миньори и ангажимент за зелена енергия ECOS предоставя удобен за потребителите интерфейс и функция за демо добив, която потребителите могат да проучат, преди да инвестират. Въпреки голямата си потребителска база, потребителите трябва да проучат внимателно и да инвестират предпазливо поради нестабилността на пазара на криптовалути.

8.Kryptex Miner

Kryptex е универсален софтуер за добив на криптовалути, който дава възможност на потребителите да печелят BTC, като добиват алткойни на своите компютри. Той автоматично избира най-печелившите алткойни въз основа на хардуера на потребителя и съответно регулира процеса на добив. С помощта на приложението Kryptex потребителите могат да се справят с всички технически аспекти, включително избор и конфигуриране на миньори, като същевременно наблюдават производителността и приходите чрез удобен за потребителя интерфейс. Kryptex добива алткойни като Iron Fish, Nexa и Zephyr, като ги превръща в BTC, който може да изтеглите към различни методи за плащане. Освен това Kryptex предлага облачен пул за добив, към който потребителите могат да свържат директно своите платформи за добив, за да печелят BTC, без да използват приложението. Поддържайки широка гама от хардуер за добив, Kryptex опростява процеса на добив и предоставя удобен за потребителите начин да използват изчислителната си мощ, за да печелят BTC.

9.BeMine

BeMine е платформа за облачен добив, която революционизира майнинга на криптовалути, като предлага на потребителите възможността да закупят акции от майнинг оборудване вместо цялата машина. Тази иновация отваря добива за по-широка аудитория, като премахва необходимостта от скъп хардуер и технически познания. С удобен за потребителя интерфейс, мониторинг в реално време и реферална програма, BeMine поддържа криптовалути като Bitcoin, Ethereum и Zcash, с конкурентни цени и минимални такси за обслужване. Новите потребители могат да се възползват от 5-дневен безплатен пробен период, за да тестват възможностите на платформата. Пионерският подход на BeMine към облачното копаене я превръща в изключителен избор в индустрията, достъпен за всички.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Инвестиция от $1,000 в Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и други токени може да промени живота ви завинаги

Инвестирането на $1,000 в нововъзникващи криптовалути като Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и Retik Finance представлява примамлива възможност за потенциална промяна на финансовото ви бъдеще.

14.06.2024 15:00 4 мин. четене

Максимално увеличаване на възнагражденията за стейкинг на Етериум: Съвети и трикове

Искате ли да увеличите потенциала на своите дялове в Етериум? Стейквайте Етериум с помощта на OkayCoin и се възползвайте от предимствата на децентрализираното финансиране (DeFi).

14.06.2024 13:39 10 мин. четене

Shiba Inu и Solana във възход: Защо Furrever Token е скритият скъпоценен камък на 2024 г.

 ?

Тъй като пазарът на криптовалути продължава да се развива, Shiba Inu и Solana отбелязват значителен растеж на годишните графики, привличайки вниманието на инвеститори и ентусиасти.

14.06.2024 12:02 4 мин. четене

Анализатор идентифицира 3 алткойна с по-голям потенциал за създаване на милионери от Shiba Inu (SHIB) през 2024 г.; последният наскоро отбеляза 2,000% скок

Инвеститорите в криптовалути винаги са в търсене на следващото голямо нещо, надявайки се да забогатеят със следващата история на успеха, подобна на Shiba Inu (SHIB).

14.06.2024 11:33 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.