НАЧАЛО Прессъобщения

4 бюджетни криптовалути с потенциал за сериозна възвръщаемост

септември 25, 2023 13:15 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
4 бюджетни криптовалути с потенциал за сериозна възвръщаемост

Търсите ли печеливши монети на изгодна цена? Тогава помислете за VC Spectra (SPCT), Algorand (ALGO), Render (RNDR) и NEO.

Algorand (ALGO) разширява обхвата си чрез стратегически партньорства. Друго умело партньорство значително подобри състоянието и на Render (RNDR).

В същото време Neo (NEO) не остава по-назад, тъй като се модернизира и също осъществява печеливши сътрудничества. И все пак инвестиралите във VC Spectra (SPCT) са тези, които получиха най-големи печалби и се подготвят за още.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Грандиозни печалби по време на предварителната продажба на VC Spectra (SPCT)

VC Spectra (SPCT) стана известна с огромните печалби, които нейните инвеститори реализираха по време на публичната ѝ предварителна продажба. Предварителната продажба е на етап 3, а инвеститорите от етапи 1 и 2 реализираха ръст от 312.5% и 200%. Но не се притеснявайте; не всичко е загубено. Инвестиралите по време на етап 3 също ще спечелят 142.42%, когато приключи предварителната продажба.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Можете да се възползвате от бъдещите печалби, като закупите токени VC Spectra (SPCT) само за $0.033 сега. Другите предимства на притежаването на токена VC Spectra (SPCT) са достъпът до ексклузивни предварителни ICO, тримесечните дивиденти и правото на глас.

Освен това токените VC Spectra (SPCT) са дефлационни токени с механизъм за изгаряне. Следователно стойността на притежаваните от вас VC Spectra (SPCT) ще се увеличава с течение на времето.

Това са само няколко от причините, поради които експертите смятат, че VC Spectra (SPCT) е най-добрата нова криптовалута, в която може да обмислите да инвестирате. И все пак, най-вече експертите хвалят полезността и приложението на платформата в реалния живот.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Algorand (ALGO) се присъединява към фондацията OpenWallet

Доклад от 19 септември 2023 г. разкри, че Algorand (ALGO) се е присъединила към OpenWallet Foundation (OWF). OWF е група от корпорации и организации с нестопанска цел, които работят заедно за насърчаване на отворени, безопасни и оперативно съвместими решения за дигитални портфейли в световен мащаб.

Ролята на Algorand (ALGO) в OWF ще бъде да “подкрепя разработването и мащабирането на Web3 приложения на корпоративно ниво”.

Откакто новината се появи, Algorand (ALGO) се задържа на ниво около $0.097. Предвижда се Algorand (ALGO) да нарасне с 34% и да достигне $0.130 до края на 2023 г. Тази прогноза за цената на Algorand (ALGO) се основава на предстоящите подобрения в екосистемата на Algorand (ALGO). В съчетание със сътрудничеството с OWF, това прави Alorand (ALGO) потенциална крипто инвестиционна възможност.

Анализаторите съветват потенциалните инвеститори да закупят Algorand (ALGO), докато е на достъпна цена, за да се възползват от прогнозирания скок.

Партньорството на Render (RNDR) с Apple предизвиква впечатляващ бичи скок

Въпреки че Apple имаше взаимоотношения с Render (RNDR) преди 2023 г., новината за интегрирането на Render (RNDR) в Apple в края на януари предизвика масивен скок.

Към 1 януари Render (RNDR) се търгуваше на цена от $0.40. Към 21 септември един брой Render (RNDR) струваше $1.61. Това представлява огромно увеличение от 298%.

Render (RNDR) все още е евтин в сравнение с потенциала си. Според анализаторите тя може да се увеличи с 56.5% и да достигне $2.52 до края на 2023 г. В резултат на това в момента Render (RNDR) е широко разглеждана като една от най-добрите монети, в които може да обмислите инвестиция.

O3 Swap се присъединява към блокчейна Neo N3

На 20 юни Neo обяви в публикация в X, че O3 Swap стартира в Neo N3. O3 Swap ще осигури безпроблемна размяна на токени между основните вериги за EVM и Neo.

В деня, в който беше направено съобщението, цената на NEO се повиши с 4.4% от $7.77 до $8.11. Към 25 септември NEO струва $7.28. Това е намаление с около 5% спрямо цената на затваряне от 20 юни. Понижението е резултат от преобладаващите мечи пазарни условия.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 2, 2023 22:02 3 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Предстоящо вълнение: Водещ криптоаналитик прогнозира, че цената на Dogecoin (DOGE) ще скочи до $1

Хората се вълнуват от неотдавнашната прогноза, в която се твърди, че цената на Dogecoin (DOGE) може да достигне $1, но дали тази прогноза не е прекалено оптимистична предвид настоящите пазарни условия?

декември 2, 2023 12:00 3 мин. четене

Еволюция на дигиталната валута: Фокус върху Ethereum и VC Spectra

В постоянно развиващия се пейзаж на дигиталните валути две имена се открояват със своите иновативни подходи и потенциал за бъдещ растеж: Ethereum (ETH) и VC Spectra (SPCT).

декември 2, 2023 9:46 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.