Home

2,200 писма бяха изпратени в подкрепа на Биткойн законопроекта на сенатор Лумис

03.08.2024 16:30 2мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
2,200 писма бяха изпратени в подкрепа на Биткойн законопроекта на сенатор Лумис

Наскоро сенатор Синтия Лумис официално представи законопроекта за стратегически Биткойн (BTC) резерв.

За 48 часа след представянето му бяха изпратени над 2,200 писма до сенаторите на Съединените щати, в които се настоява те да станат съавтори и да подкрепят новопредложения законопроект за стратегически Биткойн резерв на сенатор Синтия Лумис.

Денис Портър, основател на Satoshi Action Fund, в публикация заяви, че сенаторите от Демократическата партия са получили 1,333 писма, сенаторите от Републиканската партия – 850, а независимите – 41. Този двупартиен обхват показва, че интересът към Биткойн и неговата потенциална стратегическа стойност надхвърля политическите и идеологическите граници.

Законопроектът има за цел да създаде национален Биткойн резерв и да позиционира САЩ като лидер в приемането и сигурното управление на първата криптовалута в света.

По време на Биткойн конференцията в Нешвил на 27 юли американският сенатор Синтия Лумис предложи новаторски законопроект, според който правителството на САЩ трябва да закупи 5% от световното предлагане на Биткойн и да го държи в продължение на поне 20 години.

Тя обясни още, че това може да се използва за намаляване на дълга, подкрепяйки спешната необходимост от създаване на стратегически резерв, за да се повиши финансовата сигурност на страната.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Самсън Моу се срещна с японски заместник-министър, за да обсъдят Биткойн

Известният Биткойн максималист и главен изпълнителен директор на JAN3 Самсън Моу се срещна с Джуничи Канда, заместник-министър председател.

20.09.2024 21:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Биткойн: Спадът в броя на краткосрочните притежатели може да повлияе на цената

CryptoQuant, известна компания за пазарни проучвания, наблюдава забележителен спад в предлагането на краткосрочни притежатели (STH) на BTC, което може да попречи на потенциалния ръст на цената на криптовалутата.

20.09.2024 21:05 1мин. четене Alexander Zdravkov

Как намаляването на лихвите ще послужи като бичи сигнал за крипто пазара?

Известен крипто анализатор преразгледа гледната си точка за някои дигитални активи след неотдавнашното намаляване на лихвения процент от страна на Федералния резерв.

20.09.2024 20:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Колко щяхте да спечелите ако бяхте инвестирали $1,000 в Биткойн по време на предишното намаляване на лихвите?

През изминалата седмица Федералният резерв изненада инвеститорите, като намали значително референтните лихвени проценти с 50 базисни пункта, което е първото подобно намаление от март 2020 г. насам.

20.09.2024 18:30 1мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.